Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-05-2008, 23:35   #721 (permalink)
Registered User

Kristion's Avatar

Este adevarat ca userul Aklaim face niste gafe impardonabile, gen a dina in loc de i din i la inceputul fiecarui cuvant, din unele posturi nici nu prea intelegi mare lucru, dar mai sunt si alti useri care leaga cu cratima articolul hotarat de substantiv, desi ar trebui sa se scrie legat. Mai sunt altii care scriu iti cu cratima (i-ti). Toate astea se intampla din exces de zel si dovedeste faptul ca nu stapanesc bine gramatica lb. rom. Mai bine fiecare isi vede de treaba lui. Nu mai invatati omul la varsta asta asemenea lucruri deoarece astea se invata in clasele primare.' You can't teach an old dog new tricks'. Sper ca nu v-am plictisit si va doresc o seara placuta!

Kristion is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2008, 02:54   #722 (permalink)
Registered User

TheOtherAI's Avatar

Revenind la subiectul original, nush daca ati remarcat ca micul nostru infractor a deshis un thread in care cere explicatii dar le cere sub un alt nume (game_5shop parca).Nu e asta un motiv suficient de ban?(cont dublu sau ceva de genu, recunosc ca nu stiu prea bine regulamentul)

Quote:
Originally Posted by GameTime View Post
deja o greseala: se scrie lasati-ma !!!!
deja?e cam a 23312-a in ultimele 3 posturi

Last edited by TheOtherAI; 03-05-2008 at 03:04..

TheOtherAI is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2008, 03:01   #723 (permalink)
Registered User

TheOtherAI's Avatar

scuze-post dublu.rog un moderator sa stearga postul asta

TheOtherAI is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 22:52   #724 (permalink)
Registered User

De ce l-ati banat ma ca de mult nu am mai ras asa --->Sry de off-topic

RadooNo1 is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2008, 00:23   #725 (permalink)
OD

eXtasy's Avatar

I-am găsit profilul pe hi5. Are 14 ani şi nu ştie să-şi scrie corect numele.

eXtasy is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2008, 09:51   #726 (permalink)
Furiosu'

cj_quest's Avatar

Bv Extasy. Pacat ca nu ai gasit profilul asta cand inca discutam cu el :P Oricum e tare numele de MIAHI

We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan.

cj_quest is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 23:26   #727 (permalink)
Banned

io nam nici un cont pe hi5 iam dat mailu lu un prieten, io nam nici un cont pe hi5 si io nam 14 ani am 37

Aklaim is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 23:39   #728 (permalink)
Furiosu'

cj_quest's Avatar

Aklaim, daca lumea te-a lasat in pace in propria-ti ignoranta, in speranta ca vei scrie "e" sau "este" si nu "ie" cum scrii tu, tu de ce pui gaz pe foc?

We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan.

cj_quest is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 23:50   #729 (permalink)
Banned

na daca nai vazut am scris corect din 2.5.2008

Aklaim is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 11:41   #730 (permalink)
Registered User

Question

Acest individ sa fie tot o clona ?
ma refer la user-ul mademan in primul post de pe acea pagina

miraaj is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2008, 01:56   #731 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

400 de lei pentru o sticla goala si o revista
11 August 2008 Sursa: Evenimentul Zilei

O persoana din Alba-Iulia care a comandat pe internet un telefon mobil a primit in schimb o sticla goala si o revista. In urma anchetei facute de politie s-a descoperit ca autorul inselaciunii este Costinel Iulian S., un adolescent din Drobeta- Turnu-Severin. Acesta a fost prins in flagrant, in timp ce ridica suma de 400 de lei (contravaloarea comenzii) de la oficiul postal din Drobeta-Turnu-Severin.

Atentie la NEatentie....s-au pus oamenii rau pe treaba! Nu riscati ca...e pacat!
(Asta ca sa nu se interpreteze!)

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2008, 11:06   #732 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

01. vine o perioada de mare "stres" din punct de vedere al cumparaturilor! MAre atentie ce cumparati, de la cine si mai ales pe ce datzi banul fara proba
02. multi useri cumpara de pe forum cu un pret bun apoi mai pun un adaos acolo si scot produsul la vanzare! NU MA INTERESEAZA ACEST LUCRU! Atata timp cat ce vind e sub pret de magazin e OK! Incetati sa bombardati cu RAPORTURI pe tema asta ca peste jumate din cei ce stau numai pe forum asta fac! Asa ca nu va mai aratati suparati cind vedeti pe altu facind ce facetzi si dumneavoastra!

Old 21-11-2008, 12:20   #733 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Deja au inceput tzepele...HDDuri pline de baduri vandute ca impecabile....telefoane putin folosite ce nu prind reteaua nici pe ploc linga antena....DVDRWuri ce nu ard ci doar citesc...... si exemple ar mai continua!

ATENTIE
Verificati proodusul...e banul vostru sa nu plingetzi mai tarziu!
Nimeni din cei din echipa noastra NU VA OBLIGA sa CUMPARATI FARA PROBA sau PE INCREDERE!

Old 27-11-2008, 11:22   #734 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Mai nou apar si surse reparate sau chiar cu "stomac schimbat" ce una e pe eticheta si alta in interior!

VERIFICATI CU ATENTIE MARFA!

Nu venitzi cu PMuri dupa in care sa va plingeti ca uite ce am cumparat .....NIMENI din conducerea forumului nu doreste sa se intimple astfel de cazuri insa NU E VINA NOASTRA ca unii useri mai fac si astfel de lucruri sau ca voi va repeziti cu banul fara sa verificati atent marfa!

Old 01-12-2008, 07:30   #735 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

Stimate administrator am o problema pe threatul meu si cred ca nu sunt singurul care are problema de genul asta cu user ul raduionescu care face reclama pe threatul meu fara permisiune, incearca sa imi fure clientii cu alte cuvinte!

http://forum.computergames.ro/39005089-post2706.html

cred ca e impotriva regulamentului, va rog sa luati masuri!

Multumesc!

edit: sarbatori fericite!
20% comision sau minim 40$ de site(fara 71$ de comanda nu scapi cu alte cuvinte 31 transport minim)... pentru comenzi pe net de oriunde, peste toate cheltuielile! (Haine electronice...etc)Detalii cauta pe forum shaqvill. Contact pe forum sau pe ym usa_nic
PRET Iphone 3G Posibil voi vinde cand vor aparea la liber!

shaqvill is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2008, 10:03   #736 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

DACA MAI SINT CAZURI sau PMuri de la acest user va rog postati continutul PMului

Old 01-12-2008, 17:19   #737 (permalink)
Registered User

Dr_V's Avatar

AIWA cred ca nici un om normal la cap n-o sa acuze adminii ca a cumparat el ceva naspa de pe forum... Singura reactie pe care o asteptam noi de la moderatori si admini e sa le mai taie gazul (ban) la "jmecheri" cand sar calu' cu magariile. Evident in cazurile in care ii putem si dovedi. In rest exista TR-ul, care deja e serios luat in considerare de userii mai vechi cand dau un ban mai gros pe ceva second-hand.

Nu cred ca vei scapa de zecile de mesaje cu plangeri indiferent cate avertismente postezi. Asta e, unii nu intzeleg sau nu citesc regulamentul forumului, altii nu realizeaza care este exact pozitia ta ca moderator in asemenea cazuri. Incearca si tu sa nu te enervezi...

Personal pot spune fara rezerve ca nu am vazut pe CG decizii arbitrare luate de admini si nici vreun moderator care sa faca pe nebunu' doar asa ca se credea el smecher.
Comparativ cu alte forumuri, atmosfera pe CG e destul de lejera sa poti posta cam tot ce-ti trece prin cap atata timp cat sti sa fi politicos si in acelasi timp activitatea moderatorilor desul de eficienta ca discutiile sa nu devieze catre tonuri enervante si micul talcioc de componente SH sa nu devina un circ al samsarilor si al tzeparilor cum se intampla prin alte parti.

Ce as avea eu de reprosat in ultima vreme ar fi doar timpul de reactie cam lent al serverului, uneori paginile se incarca "in trepte" si destul de greu. Probabil din cauza reclamelor, dar asta e, va inteleg si pe voi ca trebuie sa traiti din ceva...

Dr_V is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2008, 12:11   #738 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dr_V View Post
AIWA cred ca nici un om normal la cap n-o sa acuze adminii ca a cumparat el ceva naspa de pe forum... ...............................................................
Ce as avea eu de reprosat in ultima vreme ar fi doar timpul de reactie cam lent al serverului, uneori paginile se incarca "in trepte" si destul de greu. Probabil din cauza reclamelor, dar asta e, va inteleg si pe voi ca trebuie sa traiti din ceva...
Daca ai vedea cate reprosuri primesc ca x sau y si-a luat teapa dind banii pe ceva ce nu merge nu ai mai fi sigur! Sincer uneori stau si ma intreb daca nu ar trebui sa fac altceva....sa ajunga la mine ce se vinde ..eu sa testez si apou sa trimit cumparatorului! dar asa ceva NU se va face si nici atunci nu cred ca ar fi lumea multumita!
La cate PMuri cu injuraturi primesc ...uneori nu am timp sa le explic ca nu eu la bag mana in buzunar sa cumpere aia sai cealalta!

LEGAT de reclame...nu stiu si nici nu ma intereseaza subiectul!

Nu am avut niciodata salar si nici nu am alta multumire pentru munca depusa pe forum!

E doar o promisiune pe care am facut-o unui user acum multi ani ...promisiune ce spun eu mi-am respectat-o in ani de cand sint aici prezent!Apoi ...microb/pasiune/drog ...etc! Sint convins ca ma intelegi mai ales ca si tu ce faci faci tot din pasiune!

Old 03-12-2008, 14:49   #739 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
Daca ai vedea cate reprosuri primesc ca x sau y si-a luat teapa ...
scuze de off-topic (partial) dar Dr_V vorbea de oameni intregi la cap, nu de X si Y, pe care poate ii stim si noi si numa' zdraveni nu-s...

dragosmd is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules