Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-01-2009, 15:36   #741 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

nu stie nimeni nimic de userul cu problema?
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2009, 02:17   #742 (permalink)
Registered User

Dr_V's Avatar

Sry de offtopic, dar m-a amuzat teribil cum l-ai capacit p-asta: Notebook-uri la preturi accesibile tuturor
putin peste 12 ore intre postarea threadului si sutul de la admin

Dr_V is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2009, 07:35   #743 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

domnule AIWA
iar se baga unii peste threatul meu neinvitati:

http://forum.computergames.ro/39224145-post2741.html
http://forum.computergames.ro/39224111-post2740.html

va rog sa ii stergeti posturile si sa ii atrageti atentia ca nu aveam nevoie de sfaturile lui...
Multumesc anticipat!
Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay...

shaqvill is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2009, 10:33   #744 (permalink)
Registered User

Apelez la acest topic pentru a va cere sfatul/ajutorul. Nu este vorba despre un topic de pe CG ci de pe Okazii, dar considerand ca aici se vb de tepari, sper ca ma puteti intelege. Sambata am vb cu un baiat sa fac un schimb N82 (al meu) + diferenta pe un 5800. Schimbul urma sa-l facem prin curier. Totul bine si frumos, luni am pus pachetul, am facut schimb de facturi, omul parea serios, am vb des la telefon si pe mess in perioada asta. Marti imi ajunge coletul, il deschid, si spre stupoarea mea, inauntru nu era decat un floppy. Il sun, raspunde, ii spun ca a gresit destinatarul, isi cere scuze si imi zice ca-l pune azi din nou. Din pacate aseara a raspuns la telefon dar nu vorbea, pur si simplu il lasa deschis iar azi dimineata n-a raspuns deloc. Daca nu da niciun semn ma gandesc sa iau masuri pentru ca nu-mi permit sa raman cu o paguba de vreo 900ron.
Eu am numele lui, o adresa (posibil falsa) si facturi de la Cargus care atesta ca numele lui este corect.
Acum va intreb pe voi, cei trecuti prin asta, care sunt optiunile mele? Eu ma gandeam sa licitez sub un alt nume, eventual sa ma deplasez in Ramnicu Valcea si sa facem o intalnire face2face. O alta posibilitate pe care o vad ar fi ajutorul politiei dar mi-e ca dureaza mult prea mult. Pentru mine teapa este foarte mare, si nu vreau sa raman cu regretul ca n-am facut nimic in acest sens.
Mentionez ca am verificat cam tot ce se poate inainte sa fac acest schimb. Calificative, adrese, numere de telefon, si desigur increderea pe care ti-o inspira cineva cand vb cu el la telefon/mess.

yahoo07 is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2009, 12:00   #745 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

eu deja cand vad ca e vorba de o persoana din R-V, indiferent de recomandari, tr, alte alea pur si simplu trec mai departe si ignor anuntul. cred ca aia au chestia asta (tepele pe net) drept job si din asta traiesc. e al N miilea copil care plange dupa banii pierduti acolo...

da, avand actele poti face plangere la politie pentru inselaciune. teoretic ar trebui sa mearga repede, daca nu sunt si ei unsi...

dragosmd is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2009, 17:15   #746 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

macar sa imi spuneti si mie daca e ok sa stergeti sau nu
in legatura cu postul: #743 de mai sus...
Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay...

Old 31-01-2009, 18:51   #747 (permalink)
Registered User

Tzepar

In urma cu 1 an si ceva am luat legatura cu un tip de pe internet care vindea un telefon MOTOROLA V3 la 3 milioane
Am luat legatura cu el,am acceptat trimiterea lui prin posta si cand am deschis coletul surpriza:
mi-a trimis un SAGEM defect si uzat
dupa ce l-am sunat a zis ca a gresit coletele si ca il trimite pe cel bun si, si.....si nici in ziua de azi nu l-am mai primit pe cel bun
M-am hotarat sa afisez acum pentru ca din intamplare am dat de fotografia lui pe internet
Cred ca si-a uitat ca eu tot il caut
dar acum chiar ca l-am gasit
Va dau si datele lui
Cine m-ai are intamplari de acest gen ar fi bine sa le aratam sa nu se mai intample
Datele lui:
SARCA I. AUREL
str.LIBERTATII bl.9 sc. D, ap.1 TARGU SECUIESC
Jud.COVASNA
Tin sa precizez ca anuntul a fost luat tot dupa okazii
Cine vrea sa ii vada fotografia mai bine este aici
http://www.hi5.com/friend/p372329951...%20Aurel--html
Factura si telefonul le am si acum si pot dovedi oricand tzeapa
ASA CA AVETI GRIJA
Attached Images

Last edited by costel35; 31-01-2009 at 19:01..

costel35 is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 15:22   #748 (permalink)
Registered User

kiparosu's Avatar

De curand mi-am luat si eu teapa de la un user care m-a contactat pentru cumpararea unei placi de baza 680i SLI. Nu stiu sub ce user actiona pe CG pentru ca m-a sunat direct,eu avand nr de telefon postat in textul anuntului. In orice caz a refuzat coletul cu drept de deschidere fara nici un motiv si nu a mai raspuns la telefon. Am platit 50ron curierul dus-intors doar ca sa reintru in posesia placii.

NU TRIMITETI NIMIC lui VERES ATTILA, Tg-Mures.

In final placa a ajuns la vulpea. Toata stima!

kiparosu is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 16:03   #749 (permalink)
MAV

maverick1508's Avatar

Poate va invatati si voi odata si odata sa nu mai trimiteti/cumparati/schimbati prin curier/posta oricat de atractiva ar fi oferta! Daca se poate face2face sa vedeti si testati telefonul sau ce el, bine, daca nu, asta e!

LE: poate sa aiba 100 de rating-uri pozitive...nu e greu sa dea prima teapa...

Last edited by maverick1508; 01-02-2009 at 17:23..

maverick1508 is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 16:26   #750 (permalink)
Registered User

kiparosu's Avatar

Conteaza foarte mult si ratingul vanzatorului. De aceea s-a inventat sistemul de feedback.

kiparosu is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2009, 10:19   #751 (permalink)
Solentzar

dj_sweat's Avatar

Salut,
si eu am luat teapa si totusi mai cumpar unele lucruri fara proba de la useri cu rata mare.
Cred ca cine are 100% si un nr mare de tranzactii este cat de cat ok.
Trebuie proba mai ales la produse electronice, astea se pot strica la transport.

dj_sweat is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2009, 01:31   #752 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by costel35 View Post
In urma cu 1 an si ceva am luat legatura cu un tip de pe internet care vindea un telefon MOTOROLA V3 la 3 milioane
Am luat legatura cu el,am acceptat trimiterea lui prin posta si cand am deschis coletul surpriza:
mi-a trimis un SAGEM defect si uzat
dupa ce l-am sunat a zis ca a gresit coletele si ca il trimite pe cel bun si, si.....si nici in ziua de azi nu l-am mai primit pe cel bun
M-am hotarat sa afisez acum pentru ca din intamplare am dat de fotografia lui pe internet
Cred ca si-a uitat ca eu tot il caut
dar acum chiar ca l-am gasit
Va dau si datele lui
Cine m-ai are intamplari de acest gen ar fi bine sa le aratam sa nu se mai intample
Datele lui:
SARCA I. AUREL
str.LIBERTATII bl.9 sc. D, ap.1 TARGU SECUIESC
Jud.COVASNA
Tin sa precizez ca anuntul a fost luat tot dupa okazii
Cine vrea sa ii vada fotografia mai bine este aici
hi5 - Sarca Ionut Aurel
Factura si telefonul le am si acum si pot dovedi oricand tzeapa
ASA CA AVETI GRIJA
Avind atatea date ...poti merge direct la politie si te rezolva instant!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 03-02-2009, 03:21   #753 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

aiwa te rog sa imi raspunzi si mie daca se poate face ceva...daca nu e ok... dar macar un raspuns sa primesc!
merci!

Old 03-02-2009, 03:33   #754 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
Avind atatea date ...poti merge direct la politie si te rezolva instant!
Exact acelasi lucru l-am patit si eu. Teparul "meu" isi face cont nou pe okazii in fiecare zi si incearca sa fraiereasca si alti prosti la fel cum m-a fraierit pe mine. Cel putin in cazul meu era primul schimb prin curier, si se pare ca m-am ars grav.

Politia nu te poate ajuta. Practic e cuvantul lui impotriva cuvantului tau. Dupa acel eveniment neplacut din viata mea, am luat legatura cu un baiat care m-a ajutat cu politia. Concluzia e ca banii nu am cum sa-i recuperez, daca n-am macar o serie de buletin efortul este inutil iar daca nu-i din Bucuresti treaba se complica. Asa ca am renuntat, raman cu 900ron paguba, o sa-i urmaresc IPul si la timpul potrivit vedem in realitate cat de "tare" e.

Ce ma doare e ca acum 2-3 ani exista un respect intre cei care faceau tranzactii pe internet, cel putin asta am simtit eu. Acum totul e la un nivel industrial.

yahoo07 is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2009, 09:56   #755 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Politia NU vrea sa se deranjeze!
Asa e mai corect spus!

Old 03-02-2009, 10:02   #756 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by shaqvill View Post
aiwa te rog sa imi raspunzi si mie daca se poate face ceva...daca nu e ok... dar macar un raspuns sa primesc!
merci!
verifica te rog

Old 03-02-2009, 16:53   #757 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

Multumesc mult AIWA! scuze ca te-am sacait cu mai multe mesaje...

Old 03-02-2009, 20:32   #758 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

nu ai pt ce!

Old 04-02-2009, 01:15   #759 (permalink)
Banned

de ocolit userul vladm86 care vine diverse telefoane! , mi-a tras teapa zilele trecute cu un 8800 "special edition" adik recarosat un telefon 8800 normal si zicea el 1 an folosinta si nu mai spun cutia de la 8800 normal si a 2-a baterie fake nu tinea 10 minute si lovit in toate partile asta e...trebuie sa luam aminte de la greselile celor patiti

Soryn14 is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2009, 22:09   #760 (permalink)
Registered User

shaqvill's Avatar

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
nu ai pt ce!
"prietenul lui hazna" daca nu chiar el de pe alt user revine in forta pe threadul meu cu alte link uri...
se poate rezolva? link

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules