Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-05-2004, 14:27   #61 (permalink)
bunnysexual

nihasa's Avatar

vechimea de inregistrare nu e chiar un barometru asa de bun ....as opta pt o tranzactie face2face ....sau ma rog un contract de vanzare cumparare intermediat de altcineva (parca exista asa ceva ...dar nu cred ca la nivel asa de mic )

nihasa is offline    Send Message via Google Talk to nihasa Reply With Quote
Old 23-05-2004, 17:02   #62 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Din experienta spun ca daca esti atent la ambalare...nu exixta posibilitatea ca cumparatorul sa primeasca pachetul zob! Bine aici intervine si seriozitatea fiecaruia.In momentul cind eu primesc ceva naspa...e normal cind vad pachetul zdrobit sa refuz sa-l primesc In acest mod pachetul se intoarce la expeditor ...si el va stii cum sa "bata" posta romana!(si sa recupereze paguba)
Chestia cu vechimea pe forum...e si nu e un "barometru" sint useri vechi care intra rar si citesc dar nu posteaza..sint altii care intra si posteaza de dragul numarului de sub avatar...si bineintelescategoria cea mai importanta..cei care intra zilnic...posteaza vind si cumpara...se pot descoperi cit sint de seriosi in domeniu prin observarea stilului de negociere,raspunsurile pe care le dau si le primesc,inclusiv replicile insotite de multumiri sau injurii dua caz a cumparatorilor!
Bina ca mai exista si categoria alora de stau la cotitura sa te arda si sa primesti ori ceva carti la kg sau mai rau ...primesti ceva defect si dupa aia dispar sau mai rau ,raspund cu tupeu ca ...ea mergea...etc dar presupun ca e mica spre rarisima acea categorie!
Vanzare "facetoface"...ideala dar cum ..eu la un capat al tarii si tu la celalat?
e foarte greu de asta intervine arta negocierii incluzind aici si sperantza de corectitudine!
In practica cu cit o vanzare e facuta mai stravezie...de un user care are multe asemenea anunturi fructificate denota seriozitate!
(Asta ca sa nu se interpreteze!)

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2004, 21:12   #63 (permalink)
Registered User

mafalda's Avatar

Am o idee..Delegati o persoana de incredere in fiecare oras,prin care sa se faca schimburile,vanzarile,(plus testarile prealabile de componente )..Si careia sa-i placa berea vara si vinul bun iarna..

mafalda is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2004, 21:30   #64 (permalink)
bunnysexual

nihasa's Avatar

eventual un fel de mini admin la publicitate ...cate 1 in fiecare oras ...sau poate mai multi pt orase mai mari

Old 24-05-2004, 01:56   #65 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

eu cred ca mai bine iti cumperi ceva de la magazin decat sa mergi cu trenul pana in Bucuresti.
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2004, 11:24   #66 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Au disparut datorita abaterilor de la regulament:
Schimb Athlon 2400+ cu Barton 2500+ plus diferenta -autor fileeos
Vand Lapotop slimSPORT 286 -autor Dementu'

Old 24-05-2004, 13:42   #67 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Nihasa si Mafalda... fiecare moderator are un servici si un anumit timp liber pe care si-l aloca GRATUIT forumului GC...Sa facem ce se sugereaza de domniile voastre e un pic prea serios..si necesita o alta reorganizare plus incarcarea inutila a forumului!

Old 24-05-2004, 16:05   #68 (permalink)
bunnysexual

nihasa's Avatar

Evident ...dar lumea vrea sa cumpere fara sa riste ..si sa mai faca si niste chilipiruri ) Concluzionand : Cumaraturi online fara a finaliza tranzactia face2face este un risc pe care fiecare decide daca si`l acorda

Old 03-06-2004, 21:27   #69 (permalink)
DOC
Registered User

DOC's Avatar

Cumva userul Balaur este intreg la minte?? Intreb si eu aici , ca in alta parte chiar nu stiu unde.Omul acesta are ceva sarit dintr-un punct fix sau eu cred ca am gresit cand am deschis un thread pe Publicitate.Trebuia sa il intreb daca este bine sau nu ce vreau sa vand?? Administratori puteti urmarii, macar din priviri, acest om??? Ca deja deranjeaza multa lume de pe acest forum si nu numai pe publicitate.

DOC is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2004, 22:53   #70 (permalink)
balaurul
Guest

"inocenta" userului n-force este uimitoare, avand in vedere ca omul traieste cu impresia ca oricine vrea sa vanda aici un laptop trebuie sa-i ceara lui voie. mai mult, dupa ce a batut campii pe topicul meu, absolut neprovocat, vad ca are si nesimtirea sa posteze aici dupa ce i-am intors favoarea, de data asta cu argumente.

cat despre lumea aia multa deranjata pe topicurile de politica, draga n-force, mai trebuie sa inveti ce-i aia democratie. vezi in Dex eventual.

de asemenea, avand in vedere cele ce se pot constata aici http://www.computergames.ro/forum/se...6&pp=25&page=1 rog sa se ia masurile ce se impun in cazul in care firma respectiva nu are acordul unui administrator sa vanda aici.

Last edited by balaurul; 04-06-2004 at 10:44..

Reply With Quote
Old 06-06-2004, 08:44   #71 (permalink)
Registered User

Demon's Avatar

Location: nascut cand si unde nu trebuia... imi fac veacul prin bucuresti
uneori daca valoarea e mai mare se poate ca unul din cei interesati sa faca deplasarea (eu am fost si la unncon3cted si la vaiio) cu plata jumate a transportului ptr cel care se deplaseaza... dar multi de aici sunt f "comozi" si o deplasare in plus afecteaza ritmul cotidian...

Demon is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2004, 10:54   #72 (permalink)
Registered User

Nea`NELU's Avatar

Cu ajutorul lui AIWA eu am fost ferit de evenimente deosebite insa consider ca e omeneste posibil,ca fiecare dintre cei ce fac"afaceri"pe aici sa aiba anii aia necesari educatiei impliniti! De pilda prefer sa negociez cu ajutorul unui user mai vechi decat sa ma arunc din prima ,asta chiar daca poate pretul este destul de mare.In primul rind cel mai bine se poate vedea seriozitatea dupa cum apare anuntul,cu cit sint date mai multe detalii mai ales in cazul produselor SH cu atita creste seriozitatea lui. Un anunt bine conceput denota ordine in gindire!
Bine e posibil sa exixte si ceva uscaturi nu le poti stii pe toate.
Cu respect,
Nelu

Nea`NELU is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2004, 20:43   #73 (permalink)
Registered User

mdaa's Avatar

uuu cineva a sters topikul: ' http://www.computergames.ro/forum/s...26&pp=25&page=1 "
ce draguut!

mdaa is offline    Reply With Quote
Old 09-06-2004, 13:57   #74 (permalink)
lacom&furios

asad.maru's Avatar

Enervant este ca in sectiunea publicitate mai sunt unii care nu specifica locatia. Apare unu care vinde nush ce memorie si dupa vreo pagina de negocieri tranteste un reply ca el e in bulgaria...
Ar trebuie sa fie obligatorie la inregistrare campul locatie si sa fie reala nu chestii gen "in monitor" sau numar de telefon...( poate ma baneaza AIWA).

Last edited by altec; 09-06-2004 at 18:02..

asad.maru is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2004, 22:53   #75 (permalink)
Banned

butelier's Avatar

Super Oferta !!!

SUPER OFERTA !!!

Pentru un abonament de doar 100.000 lei /an pe care
il puteti intrerupe oricand vreti puteti primi cataloage,reviste,
brosuri,postere absolut gratuite din diferite domenii:

-electronica
-telecomunicatii
-calculatoare & Internet
-muzica si instrumente muzicale
-animale ,plante si ingrijirea acestora

........ si cam tot ce va trece prin cap.Trebuie doar sa spuneti ce va intereseaza.

Detalii la adresa:
butelier@yahoo.com

butelier is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2004, 12:31   #76 (permalink)
bunnysexual

nihasa's Avatar

Adica sa-ti dau 100k pe an ca tu sa-mi dai ceva ce as lua gratuit in schimb ? ...i`m missing a point here or somethi`?

Owh yeah ... :fuckoff: spam

Old 16-06-2004, 16:32   #77 (permalink)
Registered User

Bisti's Avatar

Exclamation recomandare pe aria PUBLICITATE - pt. AIWA

in urma mai multor discutii iscate pe aria de Publicitate a CGForum as dori sa se impuna o regula de baza : nici un "nou-venit" sa nu poata vinde produse decat daca are referinte de la un user cu minim 200 posturi, in genul "stelelor" de pe alte forumuri SAU daca aduna 200 posturi astfel incat sa poata fi cunoscut de ceilalti useri. nu stiu daca s-a mai discutat dar as vrea sa vad daca utilizatorii forumului sunt de acord cu acest lucru sau nu.
multumesc.

variantele sunt :
1. PRO - pentru introducere ;
2. CONTRA - pentru mentinerea formatului actual.

P.S. - avand in vedere ca nu vad butonul de POLL, votati prin adaugare de posturi.
P.S.2 daca bat campii ... rog inchideti threadul. Multumesc !

Bisti is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2004, 17:01   #78 (permalink)
Registered User

EvilGod's Avatar

eu sunt pro. de fapt ash prefera sa se poata face un sistem de rating unde un anumit nr. de useri sa fie ales de moderatorii fiecarei sectii (hardware, etc) si aceeia sa poata vota mai departe pe altzii care la randul lor daca ajung la X stele/nota/etc sa poata la randul lor.
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood.

EvilGod is offline    Send Message via Google Talk to EvilGod Reply With Quote
Old 16-06-2004, 17:07   #79 (permalink)
Registered User

PRO

Ar fi mai bine ca limitarea sa fie legata de data inregistrarii pe forum, nu de nr. de posturi. De ex, sa nu poti deschide un thread nou pe Publicitate decat dupa 6 luni de la inregistrare

Smiley is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2004, 18:18   #80 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

pro gamer

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules