Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-06-2004, 18:31   #81 (permalink)
Registered User

EvilGod's Avatar

mda, si asta e o idee buna. dar eu nu ziceam de nr-ul de posturi, ci de cei pe care-i remarca moderatorii / admini ca sunt oka si le dau drepturi de a da rating la altzii.

exemplu :
aiwa vede pe userul GIGI ca e oka, e serios, etc (chiar daca e inregistrat de 3 saptamani sa zicem). ii da 5 stele
avand peste 4 stele el poate sa dea rating la altzii
ii da userului GOGU
cand GOGU ajunge la min 4 stele poate si el sa dea mai departe.
si tot asha. eu zic ca daca alege fiecare moderator cate 15-20 se rezolva problema.

EvilGod is offline    Send Message via Google Talk to EvilGod Reply With Quote
Old 16-06-2004, 20:10   #82 (permalink)
Moderator

Bisti's Avatar

orice propunere BUNA e binevenita. deci nu va sfiiti sa adaugati ceva nou si constructiv.

Bisti is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2004, 20:14   #83 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

PRO pentru ambele propuneri.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2004, 22:56   #84 (permalink)
Registered User

baubautz's Avatar

Pro pentru 200+ posturi. Dar ar fi misto daca appletul de forum ar suporta un ranking... astfel sa avem toti grade de la peasant la god sau ceva de genul (daca tot e cg forum) iar daca cineva care e nou vrea sa vanda sa se adreseze administratorului, iar acesta decide daca e trusted sau nu. Pana atunci, Bisti, daca vrei sa cumperi/vinzi ceva uita-te in public profile-ul lui si vezi cateva posturi, cred ca o sa-ti dai seama daca e de incredere sau nu.

baubautz is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2004, 23:14   #85 (permalink)
Edi
Registered User

Edi's Avatar

PRO si eu

Edi is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2004, 23:50   #86 (permalink)
Registered User

george_wap's Avatar

Pro
cea mai buna idee mi se pare cea cu star ranking!

george_wap is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2004, 23:55   #87 (permalink)
Registered User

atreides's Avatar

pro...dar observatia lui baubautz este de bun simt, nu am cumparat niciodata de pe forum pana nu am citit macar 5 threaduri in care a scris vanzatorul

atreides is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2004, 23:59   #88 (permalink)
Registered User

Micro's Avatar

Cred ca in orice tzara civilizata, unde oamenii au cat de cat o bruma de educatie, prezumtia de nevinovatie este cea care primeaza. Eu personal gasesc deplasata o asemenea propunere. Daca exista indivizi neseriosi sau probleme care te deranjaza e bine sa apelezi la moderatori. Topicul asta nici macar nu are ce cauta aici.

Micro is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2004, 00:12   #89 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Mirco: Momentan nu suntem intr-o tara civilizata. Punct. Nu mai comentez mai departe ca o sa degenereze thread-ul intr-un flame.

Silentio stampa...

CBR is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2004, 00:51   #90 (permalink)
Moderator

Bisti's Avatar

va rog sa nu va certati. daca sunteti PRO sau CONTRA doar. nu vreau sa degenereze. e bine sa aiba si userii "sub 200" un cuvant de spus. la urma urmei ei pot cumpara ceva pana sa vanda si asa isi dau seama daca merita sau nu sa faci "afaceri" aici.
Micro - am pus threadul tocmai ca unul din moderatori sa vada si sa ia o decizie. nu e o regula sa fie ramina asa.

Old 17-06-2004, 10:22   #91 (permalink)
Registered User

eu nu sunt pro ... si sa spun si de ce:
1. in general ma inregistrez pe forumuri pentru ca altfel nu se poate posta (mai corect spus cam asta e regula pe majoritatea forumurilor serioase)
2. nu postez decat daca am ceva de spus (nu sunt fanul postarilor de aiurea)
3. as fi de acord daca validarea contului pe forum s-ar face prin introducerea de mai multe date despre persoana respectiva; iar administratorii forumului sa le verifice mai in detaliu ... desi e mai greu de implementat o asemenea solutie.
4. de ce sa limitez o persoana in a posta pe sectiunea de publicitate printr-un numar anterior de postari pe alte sectiuni? pot sa fac de exemplu 200 de postari cu bancuri ... dar asta nu o sa spuna despre mine ca sunt o persoana serioasa.
5. Moderatorii ar trebui sa faca o lista publica cu persoanele "patate"/neserioase (si cu link-uri la thread-urile in cauza). Asta ar fi o solutie poate.

gereac is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2004, 11:12   #92 (permalink)
Moderator

Bisti's Avatar

gereac - in momentul in care postezi numai daca ai ceva de spus si o faci la obiect si aduni in felul asta 50 posturi, poti lua referinte de la un moderator precum ca esti serios. sau poti da PM unuia din admini sau moderatori cu datele tale (nume,prenume si un nr de telefon fix cred ca e de ajuns) si poti vinde sau cumpara si sub 200 posturi.
eu nu am pus regula de 200 posturi. am zis doar sa fie o limita. poti sa ai si un singur post si sa fii serios. de aceea am pus 2 variante de clasificare.
si da - moderatorii pot face o lista cu persoanele patate - momentan este doar una de sanctiuni, avertismente si banari.

Old 17-06-2004, 11:37   #93 (permalink)
lacom&furios

asad.maru's Avatar

Este cel mai necugetat(ca sa nu-i zic altfel) lucru care l-am citit pe vreun forum pana acum.

1. Regula ar degenera in goana dupa posturi.

2. Pai nu v-ati oftica daca as avea un x800 de vanzare si pt ca nu am 200 de posturi nu pot sa vand?
In momentul in care postez userul Ogica(nu se poate sa nu il stiti, master of OC) are 196 de posturi!!! Deci valoarea nu se masoara in nr de posturi.

3. Forumul este PUBLIC, regula asta ar transforma sectiunea publicitate intr-o sectiune de publicitate PRIVATA
Asta e culmea... ca sa postez pe forum trebuie sa ma recomande X

4.
Quote:
Originally Posted by bisti
in urma mai multor discutii iscate pe aria de Publicitate a CGForum as dori sa se impuna o regula de baza ...
Care discutii? da exemple.
Ai luat tzepe cumva de ai nascocit regula asta? sau ati luat tzepe cumva de sunteti de acord cu ea?

asad.maru is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2004, 12:51   #94 (permalink)
Moderator

Bisti's Avatar

nu ca sa postezi trebuie sa te recomande cineva. ai inteles gresit. CA SA VINZI trebuie sa te recomande cineva. poti sa postezi cat vrei. acesta e mai mult decat un forum de vanzare/cumparare.
si ca sa ai idee de ce zic de recomandari cauta userul Kale, care VINDE invitatii gratis de la Gmail. a fost banat dupa doar 15 posturi. plus ca, avand doar 3 posturi, l-a luat gura pe dinainte sa spuna ca un alt user - si acela cu aprox 20 posturi, e om de incredere si are marfa buna si preturi mici.
tu ce crezi ? e bine de evitat o persoana care vinde ceva ieftin la primul post aici sau trebuie sa dam toti buluc sa cumparam de la el. iti mai dau un exemplu. un alt user a postat la ora 23.30 cum ca vinde un telefon la superpret. lumea s-a imbulzit sa ii dea mesaje, telefoane iar vanzatorul nu numai ca nu a raspuns la ele, dar s-a si rastit la aceia care l-au cautat. spunand ca nu stie de ce s-a mai deranjat sa puna anunt aici, ca telefonul oricum era vandut in urmatoarea dimineata la un cunoscut si s-a ofuscat tot cand i-a spus cineva ca "e posibil sa nici nu fi avut produsul respectiv".
esti un user relativ nou, altec, ai 1 luna pe forum. daca cineva ca tine, poate si mai nou, iti da teapa cu ceva si nu mai apare pe forum, ce faci ? unde il cauti ? stai sa plangi pe la moderatori sa iti dea IPul respectivului sa il cauti prin nu's ce sala de net ? io cred ca o sa te lasi pagubas.
iar in goana dupa posturi nu ar degenera. pentru ca este "taxata la secunda" de admini.

Old 17-06-2004, 13:23   #95 (permalink)
lacom&furios

asad.maru's Avatar

Pentru ce altceva exista moderatorii decat sa filtreze din totalul de posturi sau threaduri acel 1% care sunt prostii sau imbecilitati. Regula asta ar fi reduntanta.
Oricat de plina ar fi Romania de tzepari nu se poate aplica regula asta din simplu motiv ca regulile sunt valabile pentru toti si trebuie sa pleci de la prezumptia de nevinovatie si onestitate a celui care posteaza la publicitate.
Dar nu uita ca tzeapa se ia din prostia cumparatorului si foarte rar din viclenia vanzatorului.

Daca doreai ca sectiunea publicitate sa devina un privilegiu pentru userii "vechi" cum este "Custom title" atunci trebuia sa formulezi regula corespunzator.

Quote:
Originally Posted by bisti
iar in goana dupa posturi nu ar degenera. pentru ca este "taxata la secunda" de admini.
Sa fin seriosi forumul CG este cel mai relaxat in aceasta privinta si de asta este cel mai popular forum romanesc de IT din cate cunosc. Cate forumuri permit "up" la mai putin de 24 de ore de la ultimul post?

asad.maru is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2004, 13:28   #96 (permalink)
Moderator

Bisti's Avatar

oricum ... am pus 2 variante : PRO sau CONTRA .... nu o sa incerc acum sa te conving pe tine sa votezi PRO, fiecare are parerea lui si o poate impartasi aici.
e normal sa fie si useri CONTRA atata timp cat au ceva "normal" de spus. sa asteptam totusi sa bage ochiu un moderator si sa vedem daca va fi de acord si el sau va fi impotriva.

P.S. iar custom title poate sa ceara oricine. nu numai userii vechi. problema este daca i se si acorda

Old 17-06-2004, 14:13   #97 (permalink)
Registered User

roty's Avatar

pacat ca au inchis threadu lu Kale...tocmai vroiam sa cumpar o invitatzie gmail de la el...da dau maxim 100$...aa...are ban? damn it..nu mai am cum sa iau legatura cu el...pacat
>
~~~ Boo-media dot com ~~~

roty is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2004, 14:14   #98 (permalink)
Registered User

roty's Avatar

aaa..si am uitat...sunt PRO
~~~ Boo-media dot com ~~~

roty is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2004, 14:42   #99 (permalink)
Registered User

cloud's Avatar

pro. se pare ca sintem aproape de o forma cat de cat democratica.

poate asa scapam de bisnitarii care cumpara de pe un forum si vand pe alt forum peste 2 ore cu un pret mai mare. "se stie iei aia care este"

cloud is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2004, 15:02   #100 (permalink)
God of LEDs

NUKE[D]'s Avatar

Eu zic sa va ganditi putin si la partea financiara . Postare nerestrictionata pe publicitate genereaza multe anunturi si lumea stie ca CG este cel mai bun loc unde sa gasesti sa cumperi/vinzi ceva . Asta inseamna multi useri , multi vizitatori si bani mai multi pe bannere . In plus daca bagi chestia asta oamenii pur si simplu se vor duce in alta parte . Ca mai sunt si tepari pe publicitiate , asta este pretul ce trebuie plaitit sa fi primul ...

Adica sunt : Contra

LED website online !

NUKE[D] is offline    Reply With Quote
Advertisment
frosmoJoacă-te cu folos!

Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules