![]() |
| | #141 (permalink) | ||
| Quote:
Am facut eu vreo afirmatie despre tine ? Te-am jignit eu cu ceva ? Atunci, ce vrei, mai, baiatule (sau esti fata ?) ? Ai suferit vreo trauma, care-i problema ta ? Dupa inversunarea de care dai dovada, am impresia ca si tu esti un "bisnitar" (a se nota ca este expresia lui, nu a mea), caruia i-am facut concurenta la un moment dat...
__________________ 1. Asus P5E, Q6600 G0@3,6, Tuniq Tower, 2x2GB A-Data Extreme DDR2 800@1080 (15-5-5-5), Gigabyte 8800GT 600/1800@700/2000, RAID0 7200.11 2x500GB, Antec Neo 550W, Horizon 2206SW. 2. Dell Inspiron 1520, T7500, 2x2GB DDR2 667, 8600GT 475/800@650/1000, 200GB/7200RPM | |||
|
| | #142 (permalink) | ||
|
Te deranjeaza expresia de bisnitar? Speculant e mai bine? Dar chiar asa? Sa cumperi de pe CG si sa pui la vanzare imediat la pret mai mare TOT pe CG... cum se numeste practica? http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=77352 | |||
|
| | #143 (permalink) | ||
|
Se pare ca chestia aia i-a deranjat numai pe cei care nu au mai apucat placi de la ady...nu ca ceilalti care au cumparat cate 2-10 buc, ar fi facut altceva cu ele, decat sa le vanda mai scump... Sa nu mai vorbim de cele modabile, care circula si acum pe CG, la preturi de 5-6 mil.... Sa inteleg ca toti sunt bisnitari ? Toti care au luat placi de la ady si le-au vandut mai scump ? Sa dau un search, sa vezi pe cati i-ai facut bisnitari ?
__________________ 1. Asus P5E, Q6600 G0@3,6, Tuniq Tower, 2x2GB A-Data Extreme DDR2 800@1080 (15-5-5-5), Gigabyte 8800GT 600/1800@700/2000, RAID0 7200.11 2x500GB, Antec Neo 550W, Horizon 2206SW. 2. Dell Inspiron 1520, T7500, 2x2GB DDR2 667, 8600GT 475/800@650/1000, 200GB/7200RPM | |||
|
| | #144 (permalink) | ||
|
OK am promis ca la viitorul scandal schimbam foaia ...chiar e necesar ANTONIO?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #145 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2004 |
Tovarasu' Administrator JohnnY, poate imi spui si mie de ce l-ai bannat pe Paulic (my friend)? A incalcat vreo regula? Daca da, spune-mi si mie, sa nu cad in pacat. Chestia: " basini scapate din goana calului" ai cules-o dintre blocuri, sau e folclor adevarat? http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=88760 | ||
|
| | #146 (permalink) | ||
|
Motivul pentru care te-am banat dragul meu este pentru ca-ti lipseste cu desavirsire instinctul de conservare. Daca nici in fata unui administrator nu ai decenta sa gindesti de doua ori inainte de a posta inseamna ca fie nu ai capacitatea de a parsa regulamentul pina la capat, fie nesimtirea este prea crasa ca sa traiesti in lumea civilizata. Preferi sa-ti banez clona acum sau mai ai niste afaceri de 60.000 de incheiat?
| |||
|
| | #147 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2004 |
Eu nu sant dragul tau, mai draga. N-ai raspuns cu ce-a gresit Paulic, raportat la regulament. Ca sa te citez: "Lumineaza-ma cu un link in regulament". Daca te numesti administrator, ar trebui sa aplici regulamentul, nu sa te trezesti fluierand in mijlocul intersectiei ca un politist afumat... Paulic (clona1). http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=88760 | ||
|
| | #148 (permalink) | ||
|
Foarte multa tensiune refulata in acest thread .Pentru a putea monitoriza intr-un fel, eficienta publicitatii de pe forum va propun sa deschideti o sectiune in care sa fie trecute tranzactiile incheiate cu succes si mai important, a celor care au esuat din diverse motive. Astfel am putea verifica inainte bonitatea vinzatorului... | |||
|
| | #149 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | thread disparut!
Imi cer scuze ca ma bag si eu asa...dar nu am stiut unde sa-mi exprim nemultumirea cu privire la faptul ca am postat ieri un thread, (29 sept in jurul ore 10 AM) si astazi nu-l mai gsesc nicaieri! Eu nu pot verifica evolutia unui thread decat cand sunt la serviciu, si azi m-am socat ca nu-l mai gasesc! Era vorba de un SDRAM de 256 Mb......
| ||
|
| | #150 (permalink) | ||
|
Eu ti l-am sters. Fie nucontinea in titlu cuvinte din care sa reiasa ce faci cu produsu' respectiv (vand, cumpar, schimb, caut), fie n-avea precizat pretu' in cazu' in care vroiai sa vinzi. Respectati regulamentu' si nu veti avea probleme. Aviz amatorilor.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #151 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | Eroare
Crede-ma ca am respectat regulile pentru ca am mai gresit odata! Oamenii chiar incepusera sa-mi faca oferte si mi-a povestit un coleg care a vazut ca aveam si doi posibili cumparatori! Poate ai vrut sa stergi un alt thread......
| ||
|
| | #152 (permalink) | ||
|
vorbesti de threadu asta ? http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=89142 ... eu zic ca e bine mersi si nu e sters doar ca a ajuns departe pe alte pagini...
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #154 (permalink) | ||
| Join Date: Dec 2000 |
altec stai bland ca eu am patit-o cu un moderator de pe aici: -am vorbit duminica si am stabilit ca miercuri ia banu' si facem afacerea, -miercuri a intervenit ceva nu s-a putut si a ramas ca discutam -joi am stabilit pentru a doua zi dupa ora 13 cred -ma duc vineri in bucale sa livrez .... vineri nu a raspuns nici dracu la telefon .. si nici in zilele urmatoare. Nu ma deranja daca imi spunea in fata du-te si impusca-te, nu o vreau nu te plac si nici nu vreau sa te vad la fata dar nu a zis nimic si eu am batut drumul, am pierdut timpul si 300.000 benzina ...PS: treaba este veche de vreo 2 luni cred.
__________________ | ||
|
| | #157 (permalink) | ||
|
ATENTIE LA NEATENTIE Au aparut o serie de useri noi ce efectiv habar nu au ce trebuie sa respecte in momentul cind deschid un topic pe aria de publicitate!!!! Pina acum am mai inchis din ochi si am corectat eu pe ici pe colo insa pe viitor trec din nou la solutii extreme si voi sterge topicul cu totu deci nu il voi inchide!!!Il sterg si gata! Pentru a nu exista asemenea situatii recomand pentru cei ce nu au facut-o inca citirea acestui topic Reguli pentru fluidizarea publicitatii Va multumesc pentru atentie!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #159 (permalink) | ||
|
Intrucat in ultima vreme au cam inceput scnadluri diverse prindiferite sectiuni ale forumului,am rugamintea la cei ce se stiu repezi la manie sa incerce sa intelega ca acesta arie nu este construita pentru afaceri ,ci este o posibilitate de a vinde ceva ce nu va trebuie sau de a cumpara ceva ce doriti dar din diverse motive nu se poate cumpara oficial din magazin! Voi inchide ochii in limita regulamentului daca se face dovada ca un pret cerut pe un produs scos la VANZARE e mai mare decat cel din magazin atita timp cat se pot aduce linkuri care sa demonstreze asta,dar NU VOI MAI TOLERA iesirile in decor privitor la comentarea preturilor produselor ce doresc a fi CUMPARATE!
|
| | #160 (permalink) | ||
|
EXEMPLU: VAND: telefon NOKIA 3310 cu 500euro aici se poate face comentarii ca nu ma supar ![]() CUMPAR: telefon NOKIA 6230 cu 50euro aici NU se pot face comentarii e treaba lui daca doar atita da ...o sa aiba de astepta mult si bine!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |