Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-11-2004, 03:44   #161 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Un singur "Up" pe zi e suficient. Cine mai abuzeaza de aceasta facilitate pe care v-o oferim se va alege cu topicu' sters si cu contu' banat/sters.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 12-11-2004, 19:07   #162 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Repet, obisnuiti-va sa folositi optiunea "Edit" si nu mai mult de un "Up" pe zi. De asemenea, va reamintesc ca titlurile topicurilor tre' sa contina vand/cumpar/schimb etc si sa fie ofere macar o idee despre ce contin - timpu' fiecaruia e pretios pt. a-l irosi pe click-uri aiurea.
Va repet: cine nu respecta regulile se va alege cu topicu' sters si cu contu' banat/sters. Deja saptamana asta au cazut vreo 10 sub lama toporului.

Old 12-11-2004, 19:11   #163 (permalink)
Moderator

mache's Avatar

cand imi faci si mie assassine rost de topor ?
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură

mache is online now    Reply With Quote
Old 15-11-2004, 05:21   #164 (permalink)
Registered User

Paladin's Avatar

mi se pare cinstit sa ai un rating deci ... PRO
totusi nu cred ca cele 200 de posturi ar fi relevante

Paladin is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2004, 09:50   #165 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Bine ca ai reinviat thread-ul. Ca oricum aveam o reclamatie de facut. Userul ZZZ avea de vanzare un sistem P4 aici . Bun. Omul a stabilit sa se intalneasca cu alex_boo intr-o zi de sambata, alaltaieri mai precis, alex_boo s-a dus in Bucuresti la momentul stabilit si cand sa-l sune avea telefonul inchis. Bun. alex m-a sunat pe mine sa ma uit pe topic sa iau din nou numarul,(credea ca l-a tastat gresit) l-am luat, dar era corect, asa ca domnul ZZZ s-a lasat asteptat vreo 2 ore prin Bucuresti in speranta ca isi va deschide telefonul sa faca afacerea care oricum era in interesul lui. Mentionez ca i-am luat si ID-ul de messenger ca sa vorbesc cu el sa-i zic sa-si deschida telefonul, dar domnul m-a luat la injuraturi "grele" - stiti voi d-alea cu mama, etc. Propun banarea definitiva a acestei relicve, deoarece in mod sigur vor mai avea probleme cu el si alti forumisiti.
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2004, 10:45   #166 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Sa astepatam totusi si parerea lui!
Poate omul a avut o problema!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2004, 15:56   #167 (permalink)

intrebarea este daca el stie ca a fost reclamat, i-a dat cineva pm ?

Lord is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2004, 16:57   #168 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Ar trebuii sa stie ca a fost reclamat pt. ca i-am spus ca va fi reclamat. Daca nu stie asta e...
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Old 21-11-2004, 23:18   #169 (permalink)
Registered User

AIWA, imi place avataru tau, e prea jmecher

teomie is offline    Reply With Quote
Old 23-11-2004, 00:21   #170 (permalink)
Burn-Out

alex_boo's Avatar

sa explic pe scurt care a fost situatia...
Calculatorul il cumparam, ptr un unchi de-al meu, care a venit din galati ca sa ia pc-ul.
Am vorbit cu -zzz- la telefon, urma ca la ora 15:00 sa ne intalnim la statia de metrou dristor 2. Intrand in bucuresti, il sun si: nimik. am zis ca poate i s-a dscarcat bateria omului...
Si tot sun... si sun...( am plecat cu telefonul incarcat de aksa), si abia pe la ora 18:00 imi raspunde cineva care s-a dat drept fratele lui, care imi zice ca e plecat in delegatie la craiova(sambata...) si ca nu ii stie numarul de servici, dar ca ia legatura cu prietena acestuia si imi trimite ea un sms cu numarul de tel. al lui... se facu ora 7 seara, timp in care nu am primit nici un semn de viatza, iar omul nu a mai raspuns...
Cel mai stresant cuvant pe ziua aceea, pe care cred ca l-am auzit de vreo 200 de ori:
ESTI IN RETEAUA ....
Unchiul meu se invoise de la munca ptr asta( da-i vorbeste cu sefii, tot tacamul...) si unde mai pui ca i s-a intamplat si o nenorocire ca i-a luat foc apartamentul cu tot ce era in el si avea nevoie urgenta de calculator! se imprumutase si de banii ptr calculator si a mai dat si 1.200.000lei pe benzina DEGEABA!
Eu zic ca nu mai are rost sa ii mai auzi pledoaria... a fost nesimtit...

alex_boo is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2004, 05:23   #171 (permalink)
Burn-Out

alex_boo's Avatar

Pai afla ca el Rulez pe aici, pe sectiunea publicitate! Cat a fost plecat, am simtit un haos in aria asta de publicitate. Cat despre avatar, nu te-am vazut Aiwa sa-l fi schimbat in ultimul an...

chiar, mi-ai dat o idee...sa schimb si eu avatarul. sa-mi spui aiwa daca iti place , poate ti-l las tie, ti se potriveste...

Later: nu a mers, e prea mare... stii cumva cum pot sa-i dau resize dar sa-i pastrez proportia? eventual dak poti face asta in timpul liber alocat zacutului...
avatarul asta vroiam sa ti-l dau...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	offtopic.gif
Views:	157
Size:	31.7 KB
ID:	24577  

Last edited by alex_boo; 25-11-2004 at 05:59.. Reason: editing...

alex_boo is offline    Reply With Quote
Old 28-11-2004, 14:23   #172 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Mda, vad ca nu puteti respecta niste reguli simple. In ultimele 24 de ore am banat vreo 20 de useri.

Old 02-12-2004, 15:28   #173 (permalink)
Registered User

PesteImputit's Avatar

hmmm...
cu toate masurile drastice tot se gasesc tot felul de mascarici care persista in a-shi creea conturi( a se vedea mafioso, mafiotul guess who.....)
se pare k forumul asta o sa o ia de rapa daca nu se pune iara mana pe "ciomag"(ban)....

PesteImputit is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2004, 19:38   #174 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex_boo
Pai afla ca el Rulez pe aici, pe sectiunea publicitate! Cat a fost plecat, am simtit un haos in aria asta de publicitate. Cat despre avatar, nu te-am vazut Aiwa sa-l fi schimbat in ultimul an...

chiar, mi-ai dat o idee...sa schimb si eu avatarul. sa-mi spui aiwa daca iti place , poate ti-l las tie, ti se potriveste...

Later: nu a mers, e prea mare... stii cumva cum pot sa-i dau resize dar sa-i pastrez proportia? eventual dak poti face asta in timpul liber alocat zacutului...
avatarul asta vroiam sa ti-l dau...

Mersi il am si mai am inca 2 din serie cu al meu unu la fel dar are ceva negru in spate si unu cu omuletii dansind intr-o discoteca!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2004, 10:49   #175 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

si eu am patit chestia asta... am avut intalnire cu 2 dintre userii de pe aici... si nu au aparut la intalnire... i-am sunat de 30-40 de ori dar " abonatul connex....."
daca ar avea o problema iti garantez ca macar ar suna... sa te anunte, sau in cel mai rau caz ar raspunde cand il suni tu disperat de 50 de ori in 2 ore...
inca nu dau nume

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2004, 10:55   #176 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Eu zic sa dai...

CBR is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2004, 13:58   #177 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

mai astept, poate pana la urma ma intalnesc cu ei...

Old 07-12-2004, 06:42   #178 (permalink)
Registered User

mitzu's Avatar

Da totusi nume , ca macar sa nu ne mai luam si noi teapa , nu crezi ca asa-i corect , nu cred ca vrei sa propagi raul pe care il fac acesti tepari.
Pentru asta a fost deschis threadul asta , ca userii sa se stie intre ei in limita posibilitatilor bineinteles , si sa se convina la niste solutii pentru a stopa acest fenomen urat.
Pro pentru orice solutie care va duce la securizarea relatiilor de vanzare-cumparare . Chiar daca sunt impotriva transmiterii unui bun prin posta , chiar si asa trebuie sa ma feresc de unii useri de la care cumpar in strada pe grabite, sau de faze descrise mai sus de alex_boo.

mitzu is offline    Reply With Quote
Old 08-12-2004, 14:34   #179 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

nu stiu daca stiti sau nu dar eu am niste parfumuri de vanzare... nu am facut avere din ele dar totusi am avut cativa clienti...
printre clienti.. s-au numarat si 2 indivizi... care la prima vedere pareau super normali si chiar de treaba...
1. BETAX care a venit cu prietena lui la intalnirea cu mine... a studiat o cutie de parfum vreo 20 de minute.. sticluta inca vreo 20 de minute.. .la care a zis (fara macar sa vada cum miroase) "cu asta vi ma tu la noi?" de ca si cum ei erau marii regi si eu un kkt de zluga.. l-am convins sa se dea cu el pe mana si i-am spus daca ii place cum tine, adica daca parfumul persista sa ma sune.. m-a sunat si mi-a zis ca e f multumit de cum miroase.. ca a simtit mirosul si de dimineata si mi-a dat comanda de parfumul care il mirosise numai ca a zis ca il vrea sigilat.. i-am facut rost de el sigilat si a disparut in ceata..!!
2. BARACUDA care la prima vedere parea super baiat.. mi-a dat comanda de un parfum.. ba kiar a si stabilit o intalnire cu mine.. si la intalnire.. ia-l de unde nu-i... nu a binevoit sa vina ba pe langa asta... l-am mai si sunat de vreo 40-50 de ori(fara sa exagerez si nu a raspuns macar sa zica .. ba boule nu mai vin)

ce am mai observat la acest baracuda.. peste tot posteza si isi afiseaza aerul sau superior fata de ceilalti...

mai sunt unele persoane pe aici care nu sunt interesati de nimic anume.. dar intra la tine pe thread si da un post de genul... nu luati de la asta ca sunt din obor..

Old 08-12-2004, 15:29   #180 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Quote:
Originally Posted by osc1or
ce am mai observat la acest baracuda.. peste tot posteza si isi afiseaza aerul sau superior fata de ceilalti...
Doar e arab.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules