Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 14-07-2004, 12:54   #1 (permalink)
Registered User

Summer job - Games Beta Tester

Se cauta Beta testeri de jocuri (cu experienta relevanta in beta testing daca se poate), seriosi, meticulosi, care vor sa faca un ban in vara asta. Proiect de doua luni (august si septembrie). Cv uri cu o rubrica in plus care sa contina gaming activity (concursuri castigate, tot ce e relevant) la makato_ro@yahoo.com
Oferta expira luni, 19 iulie.

Boss is offline   
Old 14-07-2004, 13:10   #2 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Nu ma bag pentru ca sunt deja angajat in alta parte, dar totusi... Cum e plata si ce jocuri se testeaza?

CBR is offline   
Old 14-07-2004, 13:18   #3 (permalink)
Registered User

Plata nu stiu inca la cit o sa se ridice - oricum bine, iar testele sunt pentru un mare producator de jocuri mondial, n-am voie sa spun cine. In ce proiect esti implicat acum si cit mai dureaza? Si daca poti, cit iei?

Boss is offline   
Old 14-07-2004, 13:23   #4 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Sunt intr-un proiect care nu are nici o treaba cu jocurile (munca de Office - Access), dureaza cam toata vara si plata este de aprox 10$/zi.

CBR is offline   
Old 14-07-2004, 15:36   #5 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Ma bag si eu aiurea si intreb, ce legatura au concursurile castigate cu activitatea de beta-tester? Nu e obligatoriu sa fii un jucator bun ca sa fi un beta-tester bun. Si in plus, sunt multe jocuri non-competitive la care se poate face betatesting, cum ar fi majoritatea RPG-urilor.
Daca nu ma joc CounterStrike, n-am sanse sa fiu betatester? Huooo.

Jinxie is offline   
Old 14-07-2004, 17:30   #6 (permalink)
Registered User

In principiu ai dreptate.Acest thread insa nu este menit unei discutii de acest tip.

Boss is offline   
Old 16-07-2004, 02:01   #7 (permalink)
Registered User

PaRaZiTu's Avatar

Hmm, si nu poti spune chiar nimic despre ce fel d jocuri ori sa fie, ca m-ash baga si eu.Si cum adica, concursuri, gen Lanparty-uri etc.? hmm aiurea m-ash baga pt. ca am ceva experienta in jocuri 3d, am facut vreo 2 ani planshe pt. Half-Life, Cs moduri etc.Poate mai dai ceva detalii.
am pus o poze din nish planshe
http://www.computergames.ro/forum/at...id=16604&stc=1
http://www.computergames.ro/forum/at...id=16605&stc=1
http://www.computergames.ro/forum/at...id=16606&stc=1
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	img016.jpg
Views:	165
Size:	42.1 KB
ID:	16604   Click image for larger version

Name:	img015.jpg
Views:	147
Size:	47.9 KB
ID:	16605   Click image for larger version

Name:	cw03.jpg
Views:	144
Size:	53.7 KB
ID:	16606  

Last edited by PaRaZiTu; 16-07-2004 at 02:12..

PaRaZiTu is offline   
Old 16-07-2004, 14:31   #8 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

In momentul in care te referi la nivelurile de joc ca "planshe", ceea ce este chiar mai crancen decat obisnuitul "harti", eu zic ca ai mai multe sanse in agricultura, ca tractorist.

Jinxie is offline   
Old 16-07-2004, 14:50   #9 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Offtopic: LOL!

CBR is offline   
Old 16-07-2004, 15:39   #10 (permalink)
/set DebugMode 1

Drakon's Avatar

Ma bag eu...de pinde ce intelegi prin experienta relevanta....nu pot spune ca am mai facut asa ceva pe bani, dar de vreo cativa ani incoace am foarte multe jocuri la activ, de toate genurile si de toate varstele. daca are vreo relevanta am fost beta-tester la vreo 2 mmo-uri. am un spirit critic, dar obiectiv si nu sunt fan unei anumite categorii de jocuri (adica nu ma las influentat). pe deasupra imi permite si timpul.
deci daca esti interesat astept un raspuns prin pm.

Drakon is offline    Send Message via Google Talk to Drakon
Old 16-07-2004, 16:09   #11 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jinxie
In momentul in care te referi la nivelurile de joc ca "planshe", ceea ce este chiar mai crancen decat obisnuitul "harti", eu zic ca ai mai multe sanse in agricultura, ca tractorist.
Cam dur, nu crezi ? Eu am mai auzit de denumirea "planshe" si nu mi se pare ceva asa iesit din comun...

Ocelot is offline   
Old 16-07-2004, 21:58   #12 (permalink)
Registered User

PaRaZiTu's Avatar

Mda, si harti e limbaj de tractorist, si ma rog tu cum ai spune la o "harta", scuza-mi limbajul de tractorist , nivel de joc, locatie in spatiu 3d?, zona virtuala 3d, sa inteleg ca tu daca te joci cs urli la admin: "Bah schimba zona virtuala 3d de joc".Apropo nivel de joc e acela cand treci de la 1 la 2 la 3 s.a.m.d si care difera prin dificultate, cred ca dupa tine poti sa aranjezi toate "nivelele de joc" din cs dupa dificaltate? DA.E bine ca macar unu dintre noi toti nu e tractorist.

PaRaZiTu is offline   
Old 17-07-2004, 12:58   #13 (permalink)
Registered User

Nomercy's Avatar

Vreau mai multe detalii daca se poate...trebuie sa fii din Bucuresti obligatoriu? Un salariu cu aprox ? Totusi daca e sa ma bag sa stiu in ce ma bag...si sa stiu daca se merita sa renunt la jobul meu din vara asta...de la mare More details intr-un cuvant sau doua

Nomercy is offline   
Old 17-07-2004, 22:47   #14 (permalink)

Nici macar ce gen de joc este supus la beta testing, nu poti spune?

Dead Ghost is offline   
Old 18-07-2004, 17:22   #15 (permalink)
Registered User

Intrebarile nu isi au rostul, cred, inainte de a fi selectati si a ne vedea. Tot ce trebuie sa faca amatorii este sa trimita un CV bazat la adresa de mai sus si vor fi contactati. Apoi vor avea dreptul la intrebari si negocieri. Asa e normal. Suntem profesionisti, nu?

Boss is offline   
Old 18-07-2004, 18:25   #16 (permalink)
pmk
Banned

pmk's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ocelot
Cam dur, nu crezi ? Eu am mai auzit de denumirea "planshe" si nu mi se pare ceva asa iesit din comun...
jinxie mi-a luat raspunsul din gura... cand aud pe cineva folosind termenul "planse" mai ales scris si "smecheresc" cu SH, imi vine sa-i dau o piatra in cap... voua chiar va suna bine ? dc nu folositi termenul " mape" ... sau chiar si harti e mai bine decat planshe

legat de topic... cred ca e vorba despre Ubi Soft... poate PoP2 sau ceva asemanator ?
sau poate beta test la Mourning ( ex RoT )...

pmk is offline   
Old 18-07-2004, 18:37   #17 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

pmk, n-am spus ca-mi suna bine...

Ocelot is offline   
Old 19-07-2004, 01:18   #18 (permalink)
Registered User

PaRaZiTu's Avatar

Mape sa fie.

Last edited by PaRaZiTu; 19-07-2004 at 01:29..

PaRaZiTu is offline   
Old 19-07-2004, 01:21   #19 (permalink)
Registered User

PaRaZiTu's Avatar

Ok gata, am inteles, oricum e o discutie offtopic.

PaRaZiTu is offline   
Old 30-07-2004, 23:13   #20 (permalink)
rex
Registered User

rex's Avatar

hmmm, m-s fi bagat, avand in vedere ca am destuuuuuule cunostinte de programare. dar cineva care nu iti da prea multe informatii din start ti se pare suspect. o persoana/firma serioasa da cat mai multe detalii ca sa fie siguri ca viitorul angajat intelege ce se cere. jobul acesta cred ca e o mare teapa, ptr ca nu da nici un fel de informatii despre angajator de frica sa nu se duca direct la sursa. si cine a propus acest job vrea sa intermedieze ca sa mai ia si el un ban.

rex is online now   
Advertisment
Closed Thread

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules