Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-07-2004, 01:01   #1 (permalink)
Banned

Thumbs up OFERTA DE MUNCA: Scriitori de articole in engleza

Salutare!!!

Cautam persoane care au cunostiinte foarte bune de limba engleza si documentare folosind Internet-ul, pentru scris diverse articole de circa 300-500 de cuvinte (aproximativ 2/3 dintr-o pagina A4) pe diverse teme (de exemplu: gradinarit, programare pe calculator, actorie, imprumuturi).

Durata aproximativa pentru realizarea unui articol este de 30-60 minute (in functie de subiect, abilitate profesionala, etc.), nu v-o impun eu, durata maxima de realizare a unui articol poate varia de la 24 la 48 de ore). Suma oferita pentru fiecare articol este de in principiu de 50.000 lei (in functie de dificultatea articolului), cu posibilitate de bonus-uri.

Puteti face oricate articole vreti voi, astfel poate fi un part-time job (2-3 articole pe zi - 100.000-150.000 lei), sau un full-time job (5-6 articole pe zi - 250.000-300.000 lei)

Este recomandat ca persoanele respectiva sa aiba o conexiune Internet non-stop (merge si dial-up, dar e mai greu...). In rest, nu conteaza varsta, sexul, religia, starea sociala , desi se adreseaza in principal elevilor/studentilor.

In principiu ideea este urmatoarea: va exista o lista de posibile articole, din care fiecare persoana va putea sa aleaga un articol, care va trebui sa il scrie intr-o anumita perioada de timp (cum spuneam, intre 24-48 ore). Apoi preda articolul, iar plata se face in maximum 2 zile lucratoare.

Daca sunteti interesati sau vreti mai multe detalii, va rog trimiteti un e-mail la adresa weaselman@rdslink.ro, in care sa includeti si cateva date despre voi, un cv daca aveti (daca nu, nu e nici o problema), si niste mostre ale activitatii voastre (puteti include referate, e-mailuri, post-uri pe Internet, orice care sa ateste cunostintele voastre de limba engleza).

Mult succes!

WeaselMan is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2004, 00:54   #2 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

You have m@il.

AxA is offline    Reply With Quote
Old 20-07-2004, 11:20   #3 (permalink)
Banned

Din experienta mea iti pot spune ca, daca e sa faci o treaba de care sa nu-ti fie rusine, nu-i atat de usor pe cat pare. In orice caz iti trebuie mult mai mult de o ora pentru a scrie un astfel de articolash, in principal datorita partii de research pe Net. Incearca tu sa scrii unul intr-un domeniu in care te pricepi si vezi cat iti ia... dara-mi-te sa fie un domeniu despre care habar n-ai... In cel mai fericit caz si tot nu poti scrie mai mult de patru-cinci pe zi... 200-250.000, sau 4-5 milioane pe luna (la negru!!!) pentru o slujba destul de calificata (Internet, engleza, abilitatea de a scrie...). Si asta-n conditiile in care se presupune ca altcineva iti plateste Net-ul.

Asadar WeaselMan... poate ne cauti prin alta parte Asta e salariu de "badegard" si pentru el nu e nevoie nici sa stii engleza, nici sa te pricepi sa cauti pe net si nici sa te duca mintea sa legi in mod placut cateva cuvinte.

Cred ca aici esti in "rong pleis" ca sa zic asa

Capitanu Picard is offline    Reply With Quote
Old 20-07-2004, 11:57   #4 (permalink)
Banned

Salut capitane!

Ai dreptate, conteaza foarte mult experienta. Daca stii ce faci si faci bine, atunci orice activitate ti se pare super usoara si placuta. Daca nu prea le ai si ti-e greu sa te descurci in situatii mai dificile, atunci nu ar trebui sa incepi activitatea respectiva.

Partea de research pe net imi ia cam 10-20 min. Apoi informatiile care le gasesc le scriu cu propriile mele cuvinte, iar la sfarsit il corectez. Cred ca pentru un articol de 400 de cuvinte (aproape 2/3 dintr-o pagina A4), nu dureaza mai mult de 1h pentru cineva care stie ce face.

Tocmai asta e, ca un scriitor adevarat trebuie sa scrie si despre lucruri de care nu a mai auzit niciodata. Asta fac eu... dintr-o descriere foarte sumara, si 2-3 cuvinte cheie care trebuie sa fie in articol, trebuie sa predau un super-document. In 99% din cazuri cumparatorii au fost foarte multumiti de munca mea si m-au felicitat.

Sumele care le-am scris eu, ai dreptate, nu sunt foarte mari. Dar am mai scris de asemenea ca job-ul este adresat in special elevilor/studentilor care cunosc limba engleza foarte bine si cauta sa faca niste bani in plus. Eu cred ca daca scrii 2 articole pe zi (care sa zicem ca-ti ia 2-3h la inceput) si iei 3 milioane pe luna (la negru!), e super ok pentru cineva care nu prea are foarte multi bani.
Daca insa esti un jurnalist profesionist sau ai experienta in domeniu, cred ca o sa-ti gasesti mai repede de munca.

Cam asta e. Bineinteles, poti sa te angajezi vanzator la un magazin sau "badegard" si sa muncesti 8h pe zi si sa iei tot 3 milioane. E alegerea fiecaruia.

Astea fiind spuse, ma gandesc ca aici e "za rait pleis" pana la urma

Old 21-07-2004, 14:46   #5 (permalink)
/set DebugMode 1

Drakon's Avatar

you have mail

Drakon is offline    Send Message via Google Talk to Drakon Reply With Quote
Old 28-07-2004, 17:02   #6 (permalink)
Banned

Acest anunt nu mai este valabil.
Rog un moderator sa stearga acest thread.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules