Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-07-2004, 18:10   #1 (permalink)
Registered User

librarie virtuala carte.roschool.com

Buna ziua,

In numele echipei RoSchool doresc sa va anunt deschiderea librariei virtuale RoSchool la adresa http://carte.roschool.com .

Va oferim posibiliatea de a va cumpara cartile preferate online, din confortul propriei dumneavoastra locuinte si la orice ora doriti.

Totodata cu deschiderea magazinului am lansat si promotia "10% REDUCERE TOT ANUL", prin care oferim primilor 99 de clienti un discount de 10% din valoarea cumparaturilor facute in anul 2004.

Libraria virtuala RoSchool reprezinta primul pas al firmei S.C. Atech Design S.R.L. pe piata de comert online. In viitorul apropiat ne propunem deschiderea altor magazine orientate in special pe vanzarea de Produse IT si Consumabile pentru imprimante.

Va dorim cumparaturi placute!

Mirela Desideriu Sandor
Marketing Manager
http://carte.roschool.com

atech is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2004, 19:53   #2 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Departamentul de marketing nu are prea multi bani daca apeleaza la astfel de metode de publicitate. Un banner pe site poate era mult mai la locul lui. Cam lipsit de profesionalism !

Bogotta is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2004, 20:14   #3 (permalink)
Registered User

roty's Avatar

dap..dezamagitor...da prob firma mica...incepe si ea...timid...f frumos..toate incep de undeva

acu tre sa apara AIWA: please contact the administrator for an official contract etc
~~~ Boo-media dot com ~~~

roty is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2004, 20:28   #4 (permalink)
Registered User

Cam lipsit de profesionalism?
Ce legatura are un banner pe site cu postarea unui anunt?
Noi asta am facut, am postat un anunt.
Vom pune si bannere si o sa le vedeti in curand pe mai multe situri.
Ne-am hotarat ca pentru bannere sa folosim dimensiunea 120x600 pentru a atrage mai bine atentia Un banner il puteti vedea la http://carte.roschool.com/banner/banner2_120x600.gif .

Mirela Desideriu Sandor
Marketing Manager

Old 27-07-2004, 20:33   #5 (permalink)
Registered User

roty's Avatar

bannerul ala din link face reclama la ...un film...
......e mostra de banner, asa, in general? ahaa...

totusi..nu o lua in nume personal...sincer sprijin orice initziativa din domeniul IT...

Old 27-07-2004, 20:41   #6 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Pe aceasta sectiune dedicata a forumului se vand/cumpara diverse obiecte. Tu ai inteles ca poti face publicitate unui alt site, ceea ce este gresit si trebuie sa-ti asumi greseala.
Un banner presupune, pe langa aspectul estetic si comercial, platirea unui cuantum reprezentand o suma de bani sau (dupa caz) un barter.

Old 27-07-2004, 20:48   #7 (permalink)
Registered User

Este ceva mai subtil ... la prima vedere s-ar putea crede ca este vorba de reclama la un film dar daca te uiti mai bine dupa ce dispare poza mare cu will smith scrie textul "scrisa de isaac asimov" si poza cartii de data asta, iar jos scrie "citeste cartea care a inspirat filmul" .

Am gasit o modalitate originala de promovare si o sa mai vina si altele, speram sa "prinda" si sa "se prinda" lumea .

Old 27-07-2004, 20:58   #8 (permalink)
Registered User

Computer Games Forum > General Stuff > Publicitate > Diverse

Nu prea cred ca Publicitate > Diverse = vand/cumpara diverse obiecte.

Ti-am mai atras atentia ca nu poti sa compari un anunt cu un banner. Fiecare are rolul lui, in anunturi poti sa scrii mai mult text ca intr-un banner iar in banner poti folosi grafica si animatie.
Nu cred ca o sa poti face un banner in care sa spui tot ce am spus eu in primul post.

Mirela Desideriu Sandor
Marketing Manager

Old 27-07-2004, 21:00   #9 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Neprofesionalismul de care aminteam in primul meu reply se explica prin faptul ca nici macar nu ai avut bunul simt sa citesti regulamentul acestui forum. Pentru ca probabil ti-a fost prea greu, iti voi reaminti eu alineatul care te intereseaza:

5. Intrucat serviciile Computer Games sunt gratuite, este obligatoriu ca anunturile persoanelor juridice sa poarte acordul unui ADMINISTRATOR.

P.S: comentariile referitoare la bannere nu intereseaza pe nimeni si cu atat mai putin pe aceasta sectiune !

Old 27-07-2004, 21:28   #10 (permalink)
Registered User

Nu vad de ce un administrator nu ar fi de acord sau ar avea o problema cu postul meu.
Problema este a ta, esti rau din fire si critici fara sa patrunzi in miezul ideilor.

Quote:
Originally Posted by Bogotta
Neprofesionalismul de care aminteam in primul meu reply se explica prin faptul ca nici macar nu ai avut bunul simt sa citesti regulamentul acestui forum.
Cum esti prins la colt o dai la-ntors.
Ai spus tu undeva in primul tau post de punctul asta din regulament?

By the way: mie mi-ar fi rusine sa vorbesc de profesionalism cand am la linkul de la home-page ce site ai tu.

Old 27-07-2004, 21:50   #11 (permalink)
Registered User

roty's Avatar

inca un offtopic si ma duc:
bannerul...da...dragutza ideea...dar din pacate, in lumea asta dinamica si grabita, sunt sanse f mari sa nu observe omu...vede (eventual cu coltzu ochiului) will smith, numele filmului...si fara sa vrea ii ramane in cap ca tre sa vada filmu. e din categoria "stiu despre ce e vorba...nu ma uit mai atent"...deci nu iese in evidentza
a..si inca ceva...sunt destul de sigur ca nu ai voie sa le folosesti titlul/grafica lor fara acord...probabil ti l-ar da...insa ai grija...u never know

bafta!

Old 28-07-2004, 07:57   #12 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Quote:
Originally Posted by atech
By the way: mie mi-ar fi rusine sa vorbesc de profesionalism cand am la linkul de la home-page ce site ai tu.

Tie ar trebui sa-ti fie rusine. Ignori niste reguli general valabile pentru orice utilizator si faci referiri belicoase si total neavenite la adresa unui link care nici macar nu trimite catre un site comercial. Defapt acolo nu se afla nimic. In alta ordine de idei, eu nu sunt persoana juridica.
Te erijezi in faptul ca nu te-am anuntat de la inceput cu privire la regulament. Afla ca nu era treaba mea sa fac asta.

Old 28-07-2004, 10:41   #13 (permalink)
Registered User

Nici nu am spus ca era treaba ta, dar daca te-a deranjat personal ca nu am citit regulamentul puteai sa-mi spui de la inceput ca asta te-a deranjat. In fond ala a fost primul meu post pe forumul asta si cum spunea si Roty "dar din pacate, in lumea asta dinamica si grabita" ...

Este adevarat, nu am citit regulamentul dar asta nu e treaba ta mai Bogota. Nu inteleg de ce te oftici. Crezi ca daca aveam aprobarea unui administrator, venea cineva sa-ti spuna tie? Crezi ca veneam sa-ti arat aprobare scrisa? Tu nu ai de unde sa stii daca am sau nu aprobare asa ca las-o moarta cu asta.

Old 28-07-2004, 10:54   #14 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Quote:
Tu nu ai de unde sa stii daca am sau nu aprobare asa ca las-o moarta cu asta.
Stiu ca nu ai ! Si ca utilizator al acestui forum am dreptul sa fiu protejat de anunturi care nu se incadreaza in limitelele regulamentului.

Quote:
Nu inteleg de ce te oftici.
Pe langa faptul ca exprimarea ta nu cadreaza cu functia cu care te lauzi, tin sa te informez ca nu am motive si nu am pe cine sa ma "oftic".

Old 28-07-2004, 11:10   #15 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Nu vad de ce un administrator nu ar fi de acord sau ar avea o problema cu postul meu.
Frumos, civilizat si respectand regulile casei, ar fi tre' sa ne anunti. Pe viitor sa citesti Regulamentu'

Bogotta, uite ca i-am dat acu' aprobarea, e ok acu'? Data viitoare sa explici direct care ti-e doleanta, ok?

P.S.: Am mutat topicu' pe pagina principala a sectiunii, pagina ce e rezervata anunturilor care, printre altele, nu intra in categoria "vand/cumpar/schimb" etc.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2004, 11:32   #16 (permalink)
LS
Nick anterior: LiquidSky

LS's Avatar

eh, bogotta, ce mai conteaza ce zici tu acolo? adica e interesant ce se afla pe site, si m-am uitat NUMAI la continut, chiar nu am tinut seama de banere & alte shit-uri d'astea.

LS is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2004, 12:07   #17 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Ce bannere omule ? Eu ma refeream la faptul ca ar fi trebuit sa plateasca pt. un banner care sa fie pus pe CG, nu la ce se afla pe site-ul lor. Cine crezi ca s-a uitat la alea ??

Assassin , ok. De acord cu tine man ! Hai, acu' ca suntem intre 4 ochi, zi-ne cu cate shaorme a cotizat ??

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules