Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-09-2004, 02:05   #1 (permalink)
Registered User

Studio REcreate-HADES REcords Profesional si Ieftin

Daca va tot intrebati unde se poate trage in conditii PROFESIONALE la preturi mai pentru rapperi, asa ... pai .... acum e simplu : Noul Studio Hades Records- ReCreate Studio (www.recreate.ro, www.hadesrecords.com).
Aici va asteapta trei ingineri de sunet, printre care si Dj Undoo (Yes, the real one, dar sa nu spuneti ca v-am zis eu , ...asadar,pt ca acum avem nevoie de el la sesiunile de inregistrari, i-am facut o clona separat, ca sa aiba cine scratchui pe la concertele Hades si nu numai :P )
Aici se pot face si negative, se pot trage si tobe, se trag voci pe compresoare si preamplificatoare pe lampi, ca sa se auda cum trebuie , adica .... cu khoayeah(ai naibii astia nu ma lasa sa scriu denumirea populara pt testicule) in loc de amigdale ....
Borcanul e suspendat pe garnitura de cauciuc, ca sa nu existe interferente de frecvente joase , si pupitrul de mixaj e un Mackie cu automatizari complete ( te uiti la fadere cum se misca singure ) de cateva amarate de mii de para ... cu sistem de operare propriu ...
Toate astea la 10 parai ora ,respectiv 5 parai jumatatea de ora samd daca va ganditi sa faceti un album cu skit-uri ...
Daca veniti cu prieteni, sau pur si simplu plimbati vestea de la unul la celalalt, ca sa auda toata suflarea din Hip-Hop, poate facem cinste si cu o bere cand treceti pe la noi ...
Pentru cei din provincie inca se discuta daca este cazare inclusa... adica.... nu stiu daca mai aveti vreo scuza sa nu faceti treaba buna ...

Detalii si programari la nr. de tel :0721.705.578(Undoo) si 0726.35.37.10(Alex) sau undoo@hadesrecords.com, respectiv Alex117@gmail.com !

Va asteptam!
Poze la : http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10465

Chupakabra171 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules