![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: Bucharest |
Asistenta Tehnica PC si Consultanta IT - Deplasare la client in orice zona din Bucuresti! http://www.xxxxxxx.ro/promo/logo.gif Acum ai ocazia sa iti rezolvi problemele legate de calculatorul personal sau de sistemul informatic al firmei intr-un mod simplu, rapid si civilizat. Lista serviciilor si tarifele pot fi consultate pe site-ul nostru: << www.x.ro >> . Tariful pentru o sesiune de 2 ore este de 20 Euro. Orele aditionale se tarifeaza cu 10 Euro/ora. Suna acum la Departamentul de Relatii Clienti, tel: 021-xxxx si un consultant se va deplasa la tine in locatie! Multumim, Echipa www.x.ro Last edited by AIWA; 01-11-2004 at 17:54.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Politica CG in genul unor astfel de anunturi e bine sa fie consultata prin discutii cu un ADMINISTRATOR (ai sa afli si de ce a fost editat anuntul)
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|