![]() |
| | #5 (permalink) | ||
|
de exemplu, banner exchange: http://www.gamesbanner.net/ sau http://www.devimg.net/
__________________ red birds will fly out of the east and destroy paris in a night | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ar mai fi niste solutii: Sa vinzi o versiune Deluxe, sau nivele suplimentare, sau addon-uri, depinde ce se aplica. Doom de pilda era gratuit, impreuna cu primul episod (il am in original), iar restu' trebuia cumparat. Si uite unde a ajuns Id Software. E clar ca metoda functioneaza. Sa vinzi un manual tiparit, harti ale jocului sau chiar feelies, daca jocul are o poveste. Pentru cine nu stie, feelies sunt acele "amintiri" care reproduc obiecte interesante care apar in joc, de pilda o fotografie ingalbenita, un inel magic sau mai stiu eu ce. Sigur, astea trebuie produse si nu-i prea usor. Incearca la http://www.feelies.org/. E un site dedicat jocurilor de aventura, dar poate te ajuta oricum. Daca jocul are multiplayer, se pot gazdui campionate pe un server, cu taxa de inscriere. Nu stiu insa cit e de profitabil. Hope it helps. BTW, despre ce joc e vorba? | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Doom nu era gratuit, ala era shareware si nu freeware. Freeware inseamna un joc full si gratuit, nu doar o parte... Si ca sa vinzi manual tiparit, harti noi si addons trebuie sa ajunga jocul FOARTE cunoscut si apreciat. La fel si cu multiplayer-ul. Parerea mea e ca daca faci un joc freeware nu intentionezi sa faci bani cu el...sau nu prea multi in orice caz
__________________ Pinky: "Brain, what do you want to do tonight?" Brain: "The same thing we do every night Pinky. Try to take over the world!" | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Sau faci cum am mai vazut ca se practica: Atasezi un fisier readme.txt in care scrii "If you like the game please help a starving student; contribute to me at this address: ***************" Sunt curios daca functzioneaza
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Pai cam asa e: omul downloadeaza, foloseste si uita ca e frumos sa si platesti... Si eu care credeam ca e doar mentalitatea romanilor...heh, suntem o planeta de romani! Parerea mea: vrei bani-nu faci freeware, nu vrei bani-hmmm...ciudat!
__________________ Pinky: "Brain, what do you want to do tonight?" Brain: "The same thing we do every night Pinky. Try to take over the world!" | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Uite, am eu o idee. Poti face jocuri freeare dar personalizate pentru o anumita firma. CUm a scos de exmplu COnnex prepelix. EU de exemplu as fi interesat, in idee, de un joc original, palpitant personalizat. Negociem un pret si ai scos banu, firma il distribuie free si isi face reclama in felul asta.
__________________ Cine se insoteste cu cei intelepti, ajunge intelept! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
ala nu mai e joc freeware...e comanda facuta de firma... eventual un joculetz flash or smth cu bannere in el...i dunno
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|