![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | caut personal...
Dupa cum am mai mentionat aici, eu si cu o echipa (aproape) profesionista ne-am apucat de ceva timp sa facem un adventure. Proiectul a avansat considerabil in sensul ca avem un engine la care se lucreaza de mai bine de 3 ani de o echipa talentata de programatori, storyline dezvoltat, etc. Ducem insa lipsa de personal la categoria modelare3d, texturare si webdesign. Asa ca daca aveti cunostinte medii/avansate in 3dstudiomax(sau orice program echivalent), Photoshop(sau orice program echivalent), php,html,flash va rog sa ma contactati pe adresa gabezul_inexistentu@yahoo.com. Obligatoriu atasati si 2-3 poze realizate de voi. Mai mentionez ca proiectul e executat la nivel comercial(va fi distribuit dupa realizare, suntem in tratativa cu Activision) si ca munca buna nu va ramane neplatita, a.i. vom oferi procentaje din vanzari depinzand de cat de mult v-ati implicat. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 Location: Bucharest, Romania |
V-ati apucat sa faceti un joc adventure incepand cu engine-ul? Nu pot sa zic decat ca ati inceput cu stangul. Daca imi spuneai ca ai design-ul complet, structurat pe locatii/obiecte/relatii, storyline-ul complet, mai aveai o sansa de seriozitate. In rest, cine se apuca de adventures cand n-are graficieni la dispozitie? Grafica e problema numarul 1 in orice joc de tipul asta. Oricum, bafta. Desi cred ca ati exagerat deja - multe din adventures-urile din ultimii ani sunt facute de echipe minuscule, in care in general designerul face si programarea. Seria CSI e facuta in Flash; seria Dark Fall e facuta in Director, de un singur om; exista zeci de free engines, care pot servi foarte bine scopului vostru (asta daca nu vreti sa creati un Broken Sword 3, caz in care, again, prima problema de rezolvat era grafica). Altfel, spun si eu, precum Karg: un site? poze? un demo? | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|