Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > The Workshop > Game Design

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-05-2005, 01:57   #1 (permalink)
Registered User

Prowler's Avatar

Doresc sa pun bazele unei firme specializate in jocuri pt mobile si Pocket PCuri

Salut!

Doresc sa pun bazele unei firme specializate in jocuri pt mobile si Pocket Pcuri.
De profesie sint inginer in calculatoare. In citeva saptamini termin un MBA. Am lucrat la UBISOFT ca gamedesigner.
Pasiunea mea pentru jocuri este destul de mare si pot spune, fara modestie ca am jucat cam tot ce era notabil si nu numai, din jocurile pt
PC, sega Megadrive 2, supernintentdo, smartphones S60, Pocket Pc.
Ca orice gamer care se respecta am visat dintotdeauna sa creez un joc. Daca si tu ai acelasi vis citeste mai departe.

Pt inceput doresc sa imi formez o echipa de oameni pasionati si talentati in vederea realizarii unui joc pt pocket pc care sa fie ceva cu adevarat deosebit.
Nu pot divulga momentan nimic despre ce fel de joc am in vedere.

Pt moment in echipa locurile mentionate mai jos sint vacante:

1. Grafician - artist grafic.
2. Programator.

De asemenea daca, credeti ca aveti cum sa contribuiti la acest proiect - va rog sa nu ezitati si sa ma contactati.

Rolurile de gamedesigner si team-leader mi le asum. Am deja pe cineva pt partea de sunet.
Intrucit nu dispun de bani seriosi cu care sa platesc, spre exemplu, un programator f. bun la adevarata lui valoare - singura varianta este
ca toti cei implicati in proiect sa primeasca un procent din vinzarea jocului (deci abia dupa terminarea proiectului - eventual vinzarea catre un distribuitor).

Pt acest proiect estimez o durata de 1-2 luni maxim. Durata in care cu totii vom lucra probono.
In cazul in care acest proiect va avea un succes mediu - estimez o vinzare in valoare totala de ~10000$. Daca in echipa vom fi 5-6 oameni faceti o imparteala aproximativa si vedeti
daca merita sau nu, pt munca de 1-2luni.
Proiectul doresc sa il derulez incepind din data de 10 iulie. Momentan sint inca in cautarea unui spatiu in care sa ne putem stabili pt durata proiectului (cu calculatoare cu tot! ).

Cei ce vor sa participe la acest proiect - trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. Sa fie motivati de pasiunea pt jocuri, pt creatie si nu de dorinta de a se umple de bani in timp f scurt.
2. Sa fie oameni de echipa, originali, talentati, cu personalitate distincta, cu inclinatie reala spre postul pe care il doresc in echipa.
3. Sa accepte faptul ca daca vor fi acceptati, se obliga cit de cit sa participe pe intreaga perioada a proiectului - si doar in cazuri exceptionala pot parasi echipa.
Nu sint absurd, dar daca spre exemplu, programtorul pleaca brusc in mijlocul proiectului - toata "masinaria" de facut jocuri are de suferit pt
ca ii lipseste o parte esentiala... si cum toti implicati reprezinta o parte importanta... Intelegeti voi.

Cam atit pt moment.

Rog seriozitate. Daca se poate fara misto-uri, fara off-topic si thread-craping.
Cei interesati sint rugati sa trimita pe adresa vsorin@go.ro un cv si o scrisoare de intentie.
Chieftec Scorpio; Antec TruePower 480W; ABIT NF7-S(2.0); ZM-NB47J; T-Bred B 1700+@2200MHz(200x11)@1.65V; Thermalright SLK800+Papst 80mm Silent Fan+AS V; Sony Multiscan G500 21"; Sapphire 3850 (710/940); 2xVitesta 512MB PC4000-6/3/3/2@2.8V; WesternDigital WD800JB+500AAKS; TEAC 40X; Plextor 48x/24x/48xA; Plextor 116A2; 21in1 card reader; X-FI Music; MegaWorks 550 THX 5.1; G15; G5 + Func1030; Logitech Fusion; BT; WiFi; FS N560;

Prowler is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2005, 01:57   #2 (permalink)
Registered User

Prowler's Avatar

bump...
Chieftec Scorpio; Antec TruePower 480W; ABIT NF7-S(2.0); ZM-NB47J; T-Bred B 1700+@2200MHz(200x11)@1.65V; Thermalright SLK800+Papst 80mm Silent Fan+AS V; Sony Multiscan G500 21"; Sapphire 3850 (710/940); 2xVitesta 512MB PC4000-6/3/3/2@2.8V; WesternDigital WD800JB+500AAKS; TEAC 40X; Plextor 48x/24x/48xA; Plextor 116A2; 21in1 card reader; X-FI Music; MegaWorks 550 THX 5.1; G15; G5 + Func1030; Logitech Fusion; BT; WiFi; FS N560;

Old 25-05-2005, 14:40   #3 (permalink)
Registered User

Ha ! MBA si bazele unei firme

Spui ca o sa termini MBA, in cazul asta cum poti sa vii aici fara un plan de afaceri? Cui vinzi? Cum garantezi succesul? Sau daca nu garantezi succesul, care sunt sansele? Ce fel de joc faci? Cui se va adresa? (ca sa nu te intreb daca stii cerintele VREUNUI publisher pentru a-ti publica jocul)

Partea a doua: 1-2 luni? Glumesti? Ai programat vre-o data? Ai auzit de analiza, design si implementare? Testare? Hello? Vrei oameni cu experienta pe platforme de genul ala sa lucreze pro bono? De ce ar renunta la job pentru un astfel de proiect? Daca nu renunta la job ai facut vre-un calcul (ar trebui sa stii project management macar ca idee de la MBA) cate ore-om iti trebuie? Again, 1-2 luni?

Partea a treia: EVENTUAL vanzarea catre un distribuitor? Zici ca nu ai bani, vrei sa-l distribui tu? Te-ai ticnit? Esti un nimeni fara bani, cum iti faci reclama? Unde pana mea ai facut tu MBA? Cu vecina de dedesubt? Ai auzit de suport post-vanzare? Habar n-ai pe ce lume te aflii fiule. Du-te inapoi la gradinita si lasa adultii sa faca treaba.

S-au dus de mult anii in care jocurile de succes (chiar moderat) erau facute de amatori. N-ai resurse, n-ai joc. Si ca resurse nu vorbesc doar de bani, ci si de ce ai in cap....

P.S. CV si scrisoare de intentie? ROFL.Nu ma mir ca nu ti-a raspuns nimeni, noroc ca mi-a fost mie mila de tine.

deadeye is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2005, 17:00   #4 (permalink)
Subterranean infiltrator

Karg's Avatar

o nota scurta: daca productia dureaza 2 luni si ai nevoie de 2 oameni, chiar nu iti poti permite $2000 sa investesti pentru salariile lor (la negru macar si un pic sub limita decentei)? asta ti'ar da un aer de credibilitate. vorba lu' unu' de pe flipcode, YOU HAVE TO SPEND MONEY TO MAKE MONEY.

Karg is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2005, 23:21   #5 (permalink)
Registered User

Prowler's Avatar

Pt deadeye care la nr lui de posturi e cam mistocar...cel putin. Iti dai seama ca nu am sa postez nimic despre joc asa la intimplare - tin totusi la ideile mele. Toate detaliile le vor stii cei care doresc sa se implice.
oricum eu vreau sa fac un joc pt PPC nu pt PC - cine a vazut isi da seama ca nu e asa de neatins. Nici nu ma mai obosesc sa raspund la restul intrebarilor

Oricum s-au anuntat citiva oameni pe PM. Am candidati pt programator dar nu prea se inghesuie nimeni la grafica... Am citiva prieteni programatori care s-au aratat interesati.

Pt Karg - stiu... imi permit sa ii 2000$ dar prefer sa le dau % din profituri pt ca altfel sint angajatii interesati si vor avea alt randament.

Planul pe termen scurt este acest proiect - pe termen mediu este sa imi formez o echipa serioasa si din aproape in aproape sa facem proiecte mai importante.

Old 25-05-2005, 23:50   #6 (permalink)
Registered User

Marfa, ma bucur ca mi-ai raspuns. Daca tu judeci oamenii dupa numarul de posturi pe un forum si nu dupa ce spun, iti urez succes in viata ca o sa ai multa nevoie. Moving on, am programat si Palm OS si Poket PC asa ca stiu cum sta treaba, si pentru binele tau iti spun ca API-urile sunt mai greu de utilizat datorita calitatii inferioare a documentiei pe platformele astea (da, si MSDN-ul atinge fugar ce nu e .NET pt ppc-uri). Ca sa nu intru in detalii de particularitati si limitari de resurse. Pana una alta nu stiu de ce esti tu in stare, intrucat tu ai deschis discutia. Preferam foarte mult sa imi ataci argumentele nu persoana.

Mi-ar fi placut sa imi raspunzi la intrebari, pentru ca avand in vedere experienta de mai sus (pentru care as fi putut daca as fi avut de ce sa pun in fata cod care ruleaza) te-as fi putut ajuta. Din pacate nu am cu cine vorbi. Tu ii dai bataie cu planuri pe termen lung dar nu ai detaliat absolut nimic despre proiectul in cauza. Ma indoiesc de experienta prietenilor tai programatori care se arunca in proiecte cu ochii inchisi. Iti urez succes insa, si sa inveti sa raspunzi cum trebuie la critica fiindca altfel nu o sa inveti niciodata din greseli.

Hint mangerial din bunavointa mea: omenii vor fi mult mai motivati cu banul in buzunar si prientena la munte pe banii respectivi decat cu promisiunea ta ca un proiect despre care nu se stie nimic le va ofrei mai mult. Dar ce stiu eu? Tu ai un mba... Cheers!

P.S. scuze ca am postat cu alt user, dar cu asta s-a nimerit sa fiu logat acum.`

adder is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2005, 23:55   #7 (permalink)
Registered User

Prowler's Avatar

Ok fiecare le stie pe ale lui. Cheers.

Old 26-05-2005, 13:44   #8 (permalink)
Registered User

O mica observatie: nu inteleg de ce nu vrei sa dai mai multe detalii despre tipul de joc pe care vrei sa il faci. Cred ca iti dai seama ca programatorul care se inhama la asa ceva trebuie sa fie un entuziast. Si de obicei astia intra in proiecte care sa le si placa, ca altfel s-ar duce la Ubi Soft, nu?
Ce fel de joc ar fi? Arcade, strategy, e clona de tetris, pong, pacman etc. Nu cred ca iti fura cineva din idei daca ne impartasesti macar niste linii generale.
Eu de exemplu nu ascund faptul ca de mai multe luni incerc sa fac un rpg. Pentru ca genul asta de joc ma pasioneaza. Nu ma ascund nici sa zic ca e clona Baldur's Gate / Diablo / Ultima. Ma indoiesc ca acum ca am marturisit asta cineva o sa incerce imi fure piata pentru acest tip de joc

jack_sparrow is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2005, 14:16   #9 (permalink)
Registered User

Prowler's Avatar

Jocul va fi un arcade de tip clasic pt PPC, in genul:
Syberian Strike, SkyForce, Fire Power, Guardians. Din acestea primele 2 sint de referinta.

Old 26-05-2005, 14:32   #10 (permalink)
just passing...

Rover's Avatar

Quote:
Hint mangerial din bunavointa mea: omenii vor fi mult mai motivati cu banul in buzunar si prientena la munte pe banii respectivi decat cu promisiunea ta ca un proiect despre care nu se stie nimic le va ofrei mai mult.
pe de alta parte, si Lucas nu a primit bani de la studio cand a facut Star Wars primele episoade fiindca i-au spus ca nu stiu daca se vinde, asa ca i-au dat procente din incasarile filmului si din vanzarile ulterioare

management clasic (crede ca) stie toata lumea...Culmea dreaqu e ca banii adevarati s-au cam facut intotdeauna inotand impotriva curentului cu ochii la movila care era in spate si n-o vedea nimeni....

PS. da, stiu comparatia e un pic exagerata :P

Rover is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2005, 00:05   #11 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Rover
PS. da, stiu comparatia e un pic exagerata :P
You can say that again . In primul rand inainte de a face Star Wars(1977) George Lucas deja demonstrase ca poate face filme bune prin legendarele THX 1138 si American Graffitti. Echipa lui Prowler inca nici macar nu exista asa ca nu poti pune problema la fel. Stiu cum e in echipe mici care vor sa faca ceva - been there, done that . Vise si planuri multe, si in general toate se spulbera la primele oprelisti ale unui api mai dureros, sau la care nu ai exact bucatica de documentatie la care ai nevoie la exact bucatica la care te intereseaza sa lucrezi. Si cand esti "independent" si fara un "guru" alaturi nu ai ce face - stai si sapi, ca altfel sare seful de echipa pe tine
Problema se pune altfel - exista un backup plan pentru cazul de failure? La urma urmei esti in industria jocurilor. Si fir-ar - li se intampla si celor mai buni -> vezi Troika, cel mai recent caz (nu se poate spune ca Vampire the Masquerade nu e un joc decent, dar asta nu i-a oprit din faliment).
Ok, cazul nefericit - afacerea nu merge -> riscul echipei de a ramane cu buza umflata e mare. Asa ca pe langa procent ar fi decent un salariu minim (care in principiu nu atrage multa lume). Si asa, daca sunt oameni cu peronalitate riscul ca unul "sa se care" din motive de neintelegere e mult mai mare decat cel banesc - mai ales daca e vorba de cum se specifica aici 1-2 luni. In plus, ar trebui prevazute niste cheltuieli neprevazute pt ca in general, majoritatea proiectelor am vazut ca au tendinta sa se intinda mult peste termenul prognozat (din motive care aparent nu par sa aiba - cel putin la inceput - vreo influenta majora).

jack_sparrow is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2005, 12:50   #12 (permalink)
Registered User

Prowler's Avatar

Socotelile estimative sint facute. Momentan eu refuz sa cred ca avind oameni care dupa parerea mea sint peste multi de la gameloft, sa nu mearga treaba atita timp cit oamenii chiar "vor culege" ce vor semana. Si ca in orice afacere atunci cind te vei gindi NUMAI la bani si mai putin la afacerea in sine - vei pierde.

Old 28-05-2005, 16:11   #13 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Gameloft-ul insemna 300 de oameni in studioul din Bucuresti. Bineinteles ca nu e imposibil sa gasesti cativa programatori care sunt "peste multi de la gameloft". Insa, ma indoiesc ca sunt undeva pe la genunchii celor care duc proiectele importante in spate...

Anyway, succes.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2005, 02:47   #14 (permalink)
Banned

nekyIan's Avatar

Talking parerile sunt precum gaoazele... fiecare are una shi toate put!

Critica este oarecum constructiva insa eu unul prefer KONSTRUCTIVISMUL critic.
Cele 5 minute pe care lea pierdut fiecare din useri cu citirea/scrierea puteau fi folosite pentru a dezvolta proiectul de fatza. O idee buna e intotdeauna mai folositoare decat inlaturarea uneia proaste. Miar placea atat de mult sa vad cum cresc lucrurile peste tot in jurul meu in Romania. Din pacate asta se intampla doar in reteaua OpenSource, unde nu e nimeni nerabdator sa starpeasca proiectele din fasha ci sa le dea sa suga.
:>
CONCLUZIE: PROWlER ARE NEVOIE DE AJUTOR - ALAPTATI-L...proiectul sau vreau sa spun.

Prowler a propus un proiect interesant shi totodata incitant exact unde ishi poate exprima potentialul - intre gameri.
Sincer pe masura ce ii citeam postul ma gandeam la reactia din partea comunitatzii, de care aveam sa ma conving in cele de mai jos, era cel mai de ashteptat curs ceea ce a urmat.
Una peste alta ideea mi se pare excelenta, bine incadrata in trend-ul actual al pietei de la noi din tzara cel putin, shi cat se poate de realizabila. Insa nu sunt sigur ca in 2 luni cu 3 oameni.
DeadEye/adder, sHHH, poate prowler e o mashina de design-at/kodat/management-at ce shi-a luat levelUp-urile in dungeonurile din frantza(UbiSoft nui de ici de colo). :> Sper ca avetzi simntzul umorului amandoi.
Cat despre partea financiara mi se par juste ambele teorii manageriale(banu` JOS vs. %).Inteleg shi faptul ca Prowler nu vrea sa ishi divulge planurile. Dar parca e un pic exagerat. Deshi, se putea sa fie un tip nou de JOC...nemaiFacut nemaiJucat. Da n-a fost sa fie .
Acestea fiind spuse sper sa primesc cat mai repede un raspuns de la Prowler caci io ma bag cu capu inainte in chestia asta daca e loc shi daca am ce face pacolo.

Last edited by nekyIan; 29-05-2005 at 14:41.. Reason: prowler are dreptate... da asta sunt eu...intind o Koarda buna de cate ori am ocazia

nekyIan is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2005, 03:51   #15 (permalink)
Registered User

Prowler's Avatar

In acest post am sa incerc sa ii raspund lui nekyIan (inclusiv la al doilea mail pe care mi l-a trimis).

Referitor la priceperea mea ("poate prowler e o mashina de design-at/kodat/management-at ce shi-a luat levelUp-urile in dungeonurile din frantza(UbiSoft nui de ici de colo). :>") si de unde a plecat totul.
Nu sint o mashina ... desi leveulup-urile facute imi sint considerate ca studii europene de INP Toulouse... sa sarim peste asta. Lauda de sine...

Daca trebuie sa aleg dintre toate lucrurile pe care le-am facut pina acum si la care consider ca ma pricep cel mai bine aleg jocurile sint de departe pe primul loc. Si automat mi-am dorit dintotdeauna sa fac parte din aceasta industrie. Am lucrat ceva timp la 2 reviste online - emailreport si gamingbliss - ca redactor jocuri. A venit Ubi - care m-a dezamagit nitel (nu vreau sa intru in detalii - va rog nu intrebati, ca nu e relevant) dar care are clar multe puncte forte. Si acum termin si masterul si trebuie sa ma angajez...
E posibil sa ma angajez la o mare firma de calculatoare (nu intrebati, irelevant) - ca junior PM. Insa m-ai mult mi-ar placea sa fac jocuri. Cel putin asta simt eu si simt ca se poate!

Vad ca nekyian - vb mai "pitoresc"... : " parerile sunt precum gaoazele... ", DATII SA SUGA LU PROWLER - ma rog nu e esential.

Referitor la partea financiara de care se ia toata lumea mai mult sau mai putin (banu` JOS vs. %)....
Cit am lucrat la UBI am aflat multe dedesupturi ...
multe din mentalitatiile vechi de tipul: timpul trece leafa merge, au ramas adinc inradacinate si se intilnesc cam peste tot.
De aceea nu doresc sa angajez 4 oameni la care sa le dau fiecaruie 400E/luna sa zicem, ca ei sa se vada cu sacii in caruta si motivatia lor sa fie 0, ergo munca pe care ar depune-o sa fie asa doar in doru lelii sau cind e sefu in preajma ca nu am facut nimic... mai ales in cond in care ii platesc la negru.
De asemenea ideea de joc: nu ma apuc sa reinventez roata. doritorii de idei sa citeasca toate articolele de gamedesign de pe gamasutra si mai vb. Intii ma apuc sa copiez, imbunatatesc si pe urma inovez. Din aproape in aproape. De asemenea orice inovatie presupune ceva necunoscut in ea, sa zicem, deci costuri extra. Sper ca m-am facut cit de cit inteles. Vreti detalii despre joc...: jocul va fi o clona reusita (sper eu) de Sky Force (www.idreams.pl) combinind mai multe elemente pt un gameplay mai bun si cu story klumea.

nekyian - referitor la mailul tau:
e bine ca iti plac jocurile pe console - care in majoritate au elemente de arcade puternice si se bazeaza pe gameplay mult - experienta ta poate fi de mare folos!

intrucit nu toata lumea a butonat/programat pe pda (ca mine asa... ) hihi...
va recomand urmatoarele linkuri (ce mi-a venit in cap la ora 3:47 dimineata!):
http://www.mobiletechreview.com/index.php
http://www.pocketpcmag.com/
De asemenea exista tona de simultoare de diverse console - mai putin cele cu putere de procesare mult mai mare ce depasesc puterea unui pda highend - gen hp4700... - respectiv Xbox si alte chestii...
uitati-va mai ales dupa reviewuri aparate si jocuri. Va descurcati voi.

De asemenea as aprecia o atitudine mai decenta - intrebati orice in mod civilizat si am sa raspund la fel. Fara mistouri si faza de atotstiutor. deadeye imi vine in minte...
Vreti sa facem ceva sau doar sa acumulam posturi si sa irosim timpul aiurea?

O sa pun linkuri la o groaza de jocuri - dar cred ca le gasiti si singuri cu un google rapid.

Cam atit - ca ma culc si eu totusi!

Old 29-05-2005, 14:10   #16 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Prowler, am o curiozitate.

Cand timp ai lucrat la Ubi si la ce proiecte?
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Old 29-05-2005, 14:18   #17 (permalink)
Registered User

Prowler's Avatar

"(nu vreau sa intru in detalii - va rog nu intrebati, ca nu e relevant) "...

Old 29-05-2005, 14:32   #18 (permalink)
Banned

nekyIan's Avatar

Google Web - Rezultate 708.000 pentru "opinions are like asses"

Quote:
Originally Posted by Prowler
Vad ca nekyian - vb mai "pitoresc"... : " parerile sunt precum gaoazele... ", DATII SA SUGA LU PROWLER - ma rog nu e esential.
Ca sa te racoreshti uite nishte rezultate din google. No further comment on this matter.

Web Rezultate 1 - 10 din aproximativ 708.000 pentru opinions are like asses. (0,22 secunde)

Visions, The Online Journal of the Art of Magic
... "Opinions are like asses - everyone has one"? Sometimes we become the ass when
trying to make our opinions clear. But they are still our opinions - not ...
www.online-visions.com/krystal/0303kenton.html - 26k - În Cache - Pagini similare

NaliCity 3 - Reviewer Application Information
... Hate to say it cause it's been said, but opinions are like asses: Everyone
has one, and all of 'em stink. Everyone will never agree, so you should ...
nalicity.beyondunreal.com/site_reviewerapp.php - 54k - În Cache - Pagini similare

Amazon.com Top Reviewers
... Hmmm. Of course, there is that old saying that opinions are like asses, everyone
has one and they all stink. That said, my dad always used to exclaim to ...
www.amazon.com/exec/obidos/tg/cm/ top-reviewers-list/-/1?_encoding=UTF8&page=190 - 44k - În Cache - Pagini similare

Quote:
Referitor la partea financiara de care se ia toata lumea mai mult sau mai putin (banu` JOS vs. %)....
Mersi, mersi... inteleg ca te-ai suparat, inca odata ma simt nevoit sa citez
"Ce poola mea am ajuns un clasic..." Parazitii

PS: Sper sa ma suporte forumu cu obscenitatea de mai sus avand in vedere ca e un citat shi regulile inviolabile academiei romane sustzin pastrarea continutului literaturii romana nealterat cu orice pretz.

nekyIan is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2005, 16:38   #19 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Quote:
"(nu vreau sa intru in detalii - va rog nu intrebati, ca nu e relevant) "...
Din asta inteleg ca ai mai mult experienta de training, nu ai lucrat pe nici un proiect, nu ai apucat sa intri in zona cu probleme de rezolvat a unui proiect, nu ai avut o pozitie de Lead.

Dupa cum ziceam, succes.

Lucre Colonist Frame #14

Old 29-05-2005, 16:55   #20 (permalink)
Registered User

Prowler's Avatar

Daca tu cunosti oameni care la 24 de ani ocupa pozitii de Project Leader in firme de renume .... esti tare.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > The Workshop > Game Design

Thread Tools

Posting Rules