![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: BV |
Ar fi o idee buna un site modest de game developing romanesc ? unde indies developers sa isi tzina bloguri cu news si screens, plus ceva IOTD/IOTW/IOTM , interviuri, tutoriale, romanian game engines lists, concursuri sponsorizate de firme, job recruiting, teams etc. o mica clona de gamedev.net, dar pt. romani.Nothing fancy, doar un loc unde sa se adune toti dezvoltatorii si juniorii dezvoltatori de jocuri personale sau comerciale, pentru ca dupa cum vedeti sunt rasfirati peste tot si nu stiu unul de altul, un fel de glue sa fie site-ul asta. As face site-ul, insa am nevoie de un mic feedback, sa stiu daca its worth it, eu zic ca ar fi misto Thanks.
__________________ TUMOROU NEVÃR DAIZ! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
parca au mai incercat la un moment dat cei de la pixelrage: http://gamedev.pixelrage.ro/ - ca sa vezi cam unde a dus :> as zice sa incerci, cine stie ce iese.
__________________ red birds will fly out of the east and destroy paris in a night | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: BV | cam da
Ai dreptate Karg, dar un domeniu clean .ro, nu un subdomeniu, si facut mai developer friendly sa zic asa, nu doar generic ca gamedev.pixelrage. All what a developer needs, cum am zis ca alea din afara, chestii la obiect, teams de developeri, game engines, etc. totul romanesc. ca asta e ideea sa fie o concurenta intre romani, poate impingem si noi ceva ceva.
__________________ TUMOROU NEVÃR DAIZ! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|