Da, adica ce trebuie sa stii pentru a te apuca de un joc ? Ma refer daca stie cineva etapele de realizare. (programare, editare grafica, etc. )
Da, adica ce trebuie sa stii pentru a te apuca de un joc ? Ma refer daca stie cineva etapele de realizare. (programare, editare grafica, etc. )
Funny, din pacate nu are ce cauta la Software, mutat aici.
If you're arguing with an idiot, make sure he's not doing the same thing
Iti trebuie o echipa (preferabil cu experienta) si un buget (preferabil serios).
Depinde mult de ce joc ai in minte. MMORPG pentru pc uri sau flipper pt mobile?
Pai in prinul rand iti trebuie un design si aici ma refer la unul serios inc are sa scrii exact ce trebuie sa se intample in joc, iar apoi trebuie sa te tii de design si sa-l implementezi.
Ei, la partea de implementare cred ca poti sa incepi in mai multe feluri (poti sa incepic u meniurile, sau sa faci un mic nivel de test sau asa mai departe...) ar modul in care incepi poate fi diferit in functie de design, asa ca parerea mea ... sa pui totul pe hartie (sau in calculator) si vedem atunci
in primul rand iti trebuie o idee de joc...
Nashpa...
"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and has been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)
I'm all in favour of keeping dangerous weapons out of the hands of fools. Let's start with typewriters. Frank Lloyd Wright
Vand Chanel Allure Homme 100ml
Vand semn de carte Visconti din Palladium 23karate
10x every body for help. I'll let you know comas, when I come with smth.
stiam p cineva (prin cls a 12a) care ... la sfarsit de an a aratat un joc facut de el .... era facut nush cum in Ms-dos (se deschidea fereastra aia neagra inainte de a intra jocul) dar avea o grafica bunuta ... semana cu qake 3 dar era cu demoni etc ... toata sala era cu gura cascata si ochii la ce se proiecta.
just peace
cu demoni sau cu maimutze? nu e ala in QBASIC cu cele doua maimutze care se impusca de pe doua dealuri cu banane? eu l-am facut !![]()
Try Opera! It's faster!
Incepe prin a imita ceva, de exemplu Serious Sam (The Second Encounter), cum am facut eu aici http://www.relativeengine.freegsm.ro
Auuu, atentat la limba romana..si dezgroparea unui thread din '06..
Mai bine incercati www.gamedev.ro
Bookmarks