Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > The Workshop > Game Design

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-04-2008, 03:04   #1 (permalink)
Registered User

DomnuKalu's Avatar

Thumbs up iqcorner - Sa punem Romania pe harta

Bună ziua.

Acest mesaj nu se vrea a fi o reclamă, deoarece nu conţine niciun aspect comercial. Este o invitaţie, o propunere, sau cum altcumva vreţi să-i spuneţi.

Este vorba de un proiect iniţiat de curând, un proiect îndrăzneţ, dar care promite mult în cazul realizării cu succes a acestuia.

Proiectul „Babilon – War of the religions” este un proiect de realizare a unui joc de tip MMORPG, care se vrea a fi primul mmorpg de succes realizat numai cu contribuţia voluntară a realizatorilor.

În două cuvinte, Babilon se doreşte a fi o abordare originală şi nouă în acest tip de jocuri, cu multe features noi, şi cu un întreg concept aparte celor cu care suntem obişnuiţi. Detalii mai multe veţi găsi pe pagina de internet www.iqcorner.com , unde sunteţi rugaţi să vă şi daţi cu părerea, la secţiunea forum..

În momentul de faţă, proiectul Babilon este în stadiul de Team Building, de aceea şi postarea aceasta.

Pentru alte informaţii, banner exchange, altele, e-mail iqcorner@gmail.com

În speranţa că moderatorii nu vor şterge acest topic, vă mulţumesc pentru atenţie.

DomnuKalu is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2008, 09:11   #2 (permalink)

Jigodie's Avatar

practic tu vrei sa formezi o "mica" echipa care sa contribuie la realizarea jocului sau ce anume?

Jigodie is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2008, 11:41   #3 (permalink)
Registered User

Dark's Avatar

Asa, citi ani ai?

Quote:
Originally Posted by Mythbusteru' mioritic
Un mmorpg de success are în spate echipe de profesioniştii, şi bugete de milioane de dolari. Însă dacă stăm să ne gândim bine, singurul lucru de care este nevoie e "Man Power".
Cu alte cuvinte, tu n-ai milioane de dolari, n-ai echipe de profestionisti (cu un singur i sau cu doi, fiecare dupa posibilitati), dar ai vointa. Aia cu paraii si cu profesionistii (cu doi de i de data asta) sint fraieri si le lipseste revelatia ca de fapt e nevoie doar de multe maimute.

Imi permit sa spicuiesc din aforismele de pe pagina ta, sper ca nu incalc vreun copyright:

Quote:
Originally Posted by Imaginationland
Programatori

Pe mine mă depăşesc total aceste chestiuni tehnice, dar am văzut în timp ce mă documentam că sunt un factor cheie în realizarea unui asemenea proiect.

Matematicieni

Fiind un joc foarte complex, este nevoie de o minte de matematician, fiind enorm de multe calcule de făcut, pentru a asigura echilibrul jocului (valoarea diferitelor obiecte, damage points, etc...)

Modelatori, image artist

Încă nu s-a hotărât cu ce programe se va lucra, dar oricâţi modelatori sunt bineveniţi. Nu este mult de lucru, şi poate da rezultate spectaculoase.
Inca nu m-am decis ce-i mai amuzant, aia cu matematicienii sau aia cu artistii care n-au nimic de facut.

Da' de fapt tu ce stii sa faci? Cu ce contribui la punerea Romaniei pe harta, cu ideea? Uite, ca sa nu zici ca doar arunc cu mizerii, iti recomand sa te iei de mina cu un alt ilustru bastinas creator de MMO-uri, pe care-l gasesti aici.

Acum serios vorbind, ce vrei tu nu se poate. Gaseste alta metoda de a pune Romania pe harta. Planteaza un pom, bate un tigan, voteaza, sterge OTV din televizor, orice. Asta cu MMO-ul e in top 5 idei proaste care le vin "game developerilor" aspiranti.

LE: a, gata, m-am decis care afirmatie din alea doua e mai amuzanta. Nici una, asta e de fapt tata lor:
Quote:
Originally Posted by Nomenclatorul CAEN de meserii
Istorici

Poate nu e cea mai bună denumire, dar cred că ai ceva cunoştinţe despre istorie, şi despre căutare pe internet, etc..., şi vrei să ajuţi, eşti binevenit.
Parintilor, isprava ta.

Last edited by Dark; 30-04-2008 at 12:08..

Dark is online now    Reply With Quote
Old 30-04-2008, 12:40   #4 (permalink)
Registered User

Salut, helau, bonjurica, gutentag.

Frate cal, cum adica va aflati in stadiu de Team Building? Adicalea cum adica? Uite niste unii in stadiul asta si dupa cum observi, situatia nu arata prea roz.

Am aprofundat site-ul tau la modul in care am aprofundat Manifestul Comunist a lui Marx. Observ ca-ti lipseste ura intre clase, dar in rest cam ai tot ce trebuie ca sa infringi. Este mult prea mirobolant ce se intimpla pe site-ul tau manifest pentru a merita puricarea propozitie cu propozitie. Este un colaj perfect. Felicitari! Ai face cariera in politica romaneasca.

Afirma-te Romane! cum ar zice alt Vizionar de pe la noi (World Builder pe limba ta).

jos8cal is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2008, 14:10   #5 (permalink)
Registered User

DomnuKalu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dark View Post
Asa, citi ani ai?
Am 26. Nu văd relevanţa.
Quote:
Cu alte cuvinte, tu n-ai milioane de dolari, n-ai echipe de profestionisti (cu un singur i sau cu doi, fiecare dupa posibilitati)
Sunt sigur că eşti prea superficial pentru a face diferenţa între o eroare de tastare şi una gramaticală.

Quote:
Da' de fapt tu ce stii sa faci? Cu ce contribui la punerea Romaniei pe harta, cu ideea? Uite, ca sa nu zici ca doar arunc cu mizerii, iti recomand sa te iei de mina cu un alt ilustru bastinas creator de MMO-uri, pe care-l gasesti aici.
Ce ştiu eu să fac? Să dau replici unora. Nu contează ce fac alţii, contează ce faci tu. Daca unul nu reuşeşte să f**ă o femeie, nu vei reuşi nici tu? Sper că am prins bine ideea exprimată de tine.

Quote:
Acum serios vorbind, ce vrei tu nu se poate.
Mă cer iertat, n-am prins porţiunea în care tu ai explicat backgroundul tău în analiza creaţiei şi evoluţiei mmorpgurilor. Sau eşti doar un alt antisocial care scuipă cu căcat? Nu uita, pentru a scuipa cu căcat, trebuie să-l ţii în gură.

Una peste alta, mă bucur că totuşi am stârnit ceva reacţii. Ai dat o dovadă de creativitate. Ca românul tipic, ai făcut-o aiurea şi în plus. Sincer, ai pierdut 10 minute pentru un post care nu este în niciun fel constructiv. Presupun că ai vrut să-ţi exprimi sarcasmul tău nativ, care consideri că este trăsătura ta cea mai specială. Dacă aşa este, trebuie să-ţi spun că este o trăsătură deosebită, care-ţi va umple viaţa de succese.

Indivizi ca tine, care dau dovadă de ceva urme de inteligenţă, m-au făcut să încerc chestiunea cu pricina. Şi dacă voi reuşi să trezesc în voi latura care creează, şi nu cea care îngroapă, se cheamă că am reuşit.
Ziua în care o să realizăm cu toţii că a face mişto de alţii nu este decât o activitate de rahat va fi ziua în care vom începe să devenim oameni civilizaţi.

D'aia n-avem bă autostrăzi. Imbecilule.

Quote:
Originally Posted by jos8cal View Post
Salut, helau, bonjurica, gutentag.

Frate cal, cum adica va aflati in stadiu de Team Building? Adicalea cum adica? Uite niste unii in stadiul asta si dupa cum observi, situatia nu arata prea roz.

Am aprofundat site-ul tau la modul in care am aprofundat Manifestul Comunist a lui Marx. Observ ca-ti lipseste ura intre clase, dar in rest cam ai tot ce trebuie ca sa infringi. Este mult prea mirobolant ce se intimpla pe site-ul tau manifest pentru a merita puricarea propozitie cu propozitie. Este un colaj perfect. Felicitari! Ai face cariera in politica romaneasca.

Afirma-te Romane! cum ar zice alt Vizionar de pe la noi (World Builder pe limba ta).
Cred că ai un stil minunat de aprofundare. De lăudat chiar.
Nu mă interesează ce fac alţii. Mă interesează ce pot face ceilalţi. Dar nu cred să te intereseze pe tine ce mă interesează pe mine. Eşti doar un tip interesant lipsit de interes. Interesant, nu?

Old 30-04-2008, 15:43   #6 (permalink)
Registered User

Ce vrei tu e putin complicat din doua motive: 1) nu stii ce se cere, si 2) nu stii cum s-ar face. Ambele impedimente rezulta suficient de clar din modul in care ai expus problema pe "sait". Ai in schimb doua atuuri ce compenseaza: vrei sa fii sef, si ai niste idei. Primul mi se pare in regula, daca tot nu te pricepi la niciuna din chestiile pe care le ceri, pozitia ideala pentru tine e "lideru' la proiect". Cine altcineva ar putea struni mai bine Nimicul? Al doilea in schimb e discutabil. Vezi tu, oameni cu background-ul tau tehnic (jucator de CS si WoW) fac des greseala de a crede ca partea complicata in gamedev e sa ai o idee, fie ea si una abramburita ce include "rasa crestina" si alte bazaconii. Din pacate lucrurile nu stau chiar asa, idei bune se cam gasesc pe toate gardurile, iar de idei nule ca ale tale nu mai vorbim, dificultatea majora intervine insa in implementarea lor. Si nu vad zau cum crezi ca din nimic (Babilol) poti face nu oaresceva, ci aproape totul (un MMO). Rata de schimb pare subreda, dar pari un tip ambitios, genul care nu renunta decat dupa 10 ani de la esec. Iti urez succes.

PS. Dark e un tip care a lucrat la 2 MMORPG-uri, cum ar veni, cu 2 mai multe decat tine. Raspunzand ironiilor (meritate dealtfel) prin insulte, cartea ta de vizita devine completa.

stunn is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2008, 16:12   #7 (permalink)
Registered User

Athos's Avatar

Quote:
Originally Posted by DomnuKalu View Post
[....bla bla multa mizerie....]

D'aia n-avem bă autostrăzi. Imbecilule.
Subscriu! Cand trebuiau facute autostrazi el era plecat din tara. Acum cand inca trebuie facute, na c-am plecat eu.
Asadar trebuie sa te descurci de unul singur, ca si cu MMORPGu'.

Dark, printre altele si spre deosebire de cei mai multi care, potential, vor raspunde pe acest topic, are experienta reala lucrand la mai multe MMORPG-uri. Nu continui sa comentez subiectul in sine intrucat este o nulitate. Nu esti primul si nici ultimul care are o idee, in Romania, despre un MMORPG. Dar esti cel mai penibil de pana acum, pentru ca dupa cum tu insuti spui: "mă depăşesc total aceste chestiuni tehnice".
Insa tin macar sa-ti multumesc pentru momentele de amuzament.

P.S.: Cand ma intorc sa fie gata si autostrazile alea.

Last edited by Athos; 30-04-2008 at 16:55..

Athos is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2008, 16:14   #8 (permalink)
Registered User

Dark's Avatar

Quote:
Ce ştiu eu să fac? Să dau replici unora. Nu contează ce fac alţii, contează ce faci tu. Daca unul nu reuşeşte să f**ă o femeie, nu vei reuşi nici tu? Sper că am prins bine ideea exprimată de tine.
Din pacate doar cu speranta nu se ajunge nicaieri. Eu te-am intrebat deoarece eram curios ce rol o sa ai tu in "proiectul" asta. Pe forum vad ca te-ai trecut "spawner". N-am mai auzit de job-ul asta pina acum, doream lamuriri pentru inaintarea in amuzament.

Quote:
Mă cer iertat, n-am prins porţiunea în care tu ai explicat backgroundul tău în analiza creaţiei şi evoluţiei mmorpgurilor.
Nu-ti trebuie un "background" ca sa realizezi ca iubirea de glie nu-i suficienta pentru a compensa lipsa banilor, talentului si experientei. Iti trebuie inteligenta si bun simt ca sa intelegi asta. Daca ai si un pic de talent de "istoric" d-ala cum zici tu acolo, adica daca ai auzit de Google, niste arheologie online iti va releva sute de pagini care dau sfaturi celor ce doresc sa faca primii pasi in minunata aventura a dezvoltarii jocurilor. Vezi ce se zice acolo despre aia care-si aleg drept prim proiect un MMO. Dinsii sint aia irecuperabili. Aparent nu poti afirma evidentul de prea multe ori, tot timpul se gaseste cite-un ratacit care sa se ia la trinta cu Realitatea.

Intimplator am un "background" d-asta de care zici tu, ceea ce invalideaza restul mizeriilor pe care le-ai debitat. E adorabil cum retorica ta pune "intrebarea" cu "background"-ul, dupa care continua neabatuta, stiind ca e imposibil sa dea gres. Tine-o tot asa, e mentalitatea campionilor. Si bea Actimel, ca te ajuta sa nu devii si tu un Imbecil.

Daca vrei autostrazi, pune mina pe o cazma si da-i bataie. Cred ca asta ti-e in putere sa faci. MMO-urile in schimb te depasesc si gindirea de revolutionar va tine departe de tine orice realizare practica in domeniul asta.
Parintilor, isprava ta.

Last edited by Dark; 30-04-2008 at 16:44..

Old 30-04-2008, 16:32   #9 (permalink)
Registered User

Curiozitatea mea este strict legata de modul tau de abordare, si anume cum ai reusit sa te motivezi pe tine in a ataca problema pe doua planuri total aiurea.

Primul plan este cel dogmatico-motivational, in care, precum eroii din manualele de istorie, te-ai decis sa eliberezi spiritului Romanesc de jugul Imaginii Romaniei in Lume si sa oferi suport motivational oricui doreste sa te asculte.

Planul doi, cel materialist, in care lumea trebuie sa FACA ceva, si cum unu si cu unu fac doi, din manifestul tau dogmatic reieste EVIDENT ca trebuie facut un MMO. Poftim?

Din moment ce ai o sonda care perforeaza adinc in spiritul romanesc si din moment ce si posezi o gindire cu bataie lunga, spune-mi de ce este nevoie de primul plan? De ce trebuie sa amestecam Imaginea Romaniei in povestea asta? Pentru mine, viziunea ta de gamedesign si ce ai scris pe site-ul motivational este Arta. Ea se poate promova si singura din momentul asta, nu cred ca mai e nevoie de planul motivational ca si backup.

Old 30-04-2008, 17:17   #10 (permalink)
Registered User

Dark's Avatar

Quote:
În speranţa că moderatorii nu vor şterge acest topic, vă mulţumesc pentru atenţie.
Eu apreciez increderea pe care o are in ideea lui. Ceva-ceva a simtit de l-a vizitat iar Speranta la sfirsitul primului post. De altfel si pagina despre "ideea de baza" se incheie pe un ton optimist:

Quote:
Originally Posted by Amplasatorul Romaniei pe Harta
Sunt multe lucruri care se pot implementa într-un mmorpg, pentru o abordare modernă, şi originală. Cele prezentate de mine aici sunt mai mult sau mai puţin posibil de realizat, mai mult sau mai puţin bune.
Mai mult sau mai putin, mult mai inalt si mult mai curind. Liderul proiectului conduce gloata revolutionaro-memeorepegista cu o mina sigura. Succesul nu va intirzia sa apara.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
De cind am citit aia cu rasa crestina m-a ros un gind occipital si acum mi-am dat seama ce era:

Quote:
Originally Posted by Unicul si inegalabilul (credeam eu) Lorin
1.3.1 Fondarea unei noi religii nationale, bazata pe valorile spirituale specifice romanilor si ascendentilor lor genealogici principali (moldoveni, daci, geti, sciti si traci), extinsa la valorile spirituale specifice Rasei Albe, precum si la valorile spirituale specifice intregii Omeniri.
Neakalubestialu, iti recomand sa-l contactezi (astral) pe Lorin, ca si el vrea sa transforme romanul-individ in roman-cetatean. E drept, de autostrazi nu zice, dar sugereaza cind o baga p-aia cu transformarea romanilor din popor in Natiune. Daca ai nevoie si de alte idei geniale de game design, inspirate din istoria (astrala) a planetei, vezi ca Lorin are o emisiune (astrala) in fiecare simbata (parca) pe DDTV (cel astral). .

Succes.
Parintilor, isprava ta.

Last edited by Dark; 30-04-2008 at 17:18.. Reason: Automerged Doublepost

Old 30-04-2008, 17:29   #11 (permalink)
Registered User

Athos's Avatar

"Clădirile vor avea grad de distrugere în timp. Aici intervin jucătorii care şi-au dezvoltat abilităţi de reparare. De ex, daca eu sunt un războinic, şi casa mea de tip B să zicem are degradare 8%, mie îmi trebuie 4 ore s-o repar singur. Dar un jucător care are experienţă în reparaţii, o poate face mult mai repede."

Am ca sugestie pozitiva ca acestia sa fie polonezii.

"Bineînţeles, eu voi plăti pentru serviciu, iar el va primi şi experienţă în repairing."

Si dupa cumularea de experienta, pentru veridicitate istorica, posibilitatea de access la o linie de questuri avansate, respectiv de colonizare in Britannia.

" Apoi, în funcţie de levelul pe care-l au, pot intra în celelalte oraşe, pentru a face negoţ, sau altele (aici se poate face ceva de genul: în oraşul romanilor se pot obţine din monştri sau din questuri iteme slabe pentru greci, şi iteme bune pentru asiatici. Astfel, un roman va putea intra în oraşul grecilor să zicem la level 20, iar în cel al asiaticilor la level 30)."

Deasemenea in cazul conationalilor nostri - sau ascendentilor lor genealogici principali (cu exceptia moldovenilor) - propun ca atat timp cat ei se afla sub incidenta oraselor romane acestia sa fie restrictionati la abilitati specifice de "rogue". Casa nu va fi o optiune pentru ei, pentru regenerare fiind necesara introducerea unor "camp fires".

Last edited by Athos; 30-04-2008 at 17:59..

Old 30-04-2008, 20:13   #12 (permalink)
Registered User

DomnuKalu's Avatar

Presimt că va fi tot mai greu să vă răspund. Promit să mă străduiesc, totuşi.

@stunn: nu ştiu de unde ai tras concluzia că eu vreau să fiu şef. Presupun că eşti un psiholog de ocazie, care trage concluzii din orice vorbă, te rog să mă ignori, promit să fac la fel.

@jos8cal Fără a trage o concluzie, ca şi sus-numitul, îndrăznesc să cred ceva: eşti o clona a altui user, pentru că mi se pare greu de crezut că te-ai făcut membru doar pentru a posta la topicul meu. Sper să nu fii clona vreunui imbecil.

@Athos: observ cu maxim amuzament mândria care emană din vorbele tale când spui că eşti plecat din ţară. Este într-adevăr ceva de lăudat. Lasă-mă să ghicesc, maşină tare? Rată de jumătate de salar, compensată prin acostarea a 3 maneliste jegoase la vizitele de sărbători acasă? Pentru că te-ai dovedit un avocat bun pentru DarkZ, o să îţi răspund la singura chestie demnă de luat în seamă. Şi anume că nu sunt singurul care are o idee. Ei bine, ideea este nu de a deveni şef, sau de a inventa cel mai extraordinar mmorpg de pe pământ, ci de a încerca provocarea la creaţie. Ce mi-aş dori cel mai tare, ar fi să văd o mână de rebeli fără cauză, precum voi, uniţi într-un scop. Şi nu acela de a face mişto.

@Dark. După ce am văzut răspunsul tău, mi-am permis să urmăresc câteva din postările tale (nu multe, dar cred că de-ajuns). Am observat că e o atitudine generală a ta să fii contra. Mult timp am fost şi eu aşa. Probabil îţi lipseşte experienţa căpătată în viaţa de zi cu zi. Faptul că eşti priceput în mmorpg, sau game-design, te face de două ori mai imbecil. Speranţa mă loveşte în cap din nou, legat de tine. Poate pe viitor, când va mai apare cineva ca mine, vei reuşi să spui ceva atât coerent, cât şi profesional (după posibilităţi).

@Grupul Vesel: Vă rog să vă abţineţi în continuare de la comportament de vânzător de cduri, şi dacă nu aveţi nimic de spus, este perfect.
Pentru că tind să vă asemui cu nişte personaje care scriu cu carioca pe afişele la un concert rock: "Nu vin bă la concert că e naşpa"

PS: Dark, voiam să spun din primul răspuns pe care ţi l-am acordat că am impresia (inspirată din violenţa verbală cu care mi te-ai opus) că ascunzi nişte nereuşite în domeniu, poate mici frustrări. N-am făcut-o, deşi se pare că aş fi avut dreptate.

Old 30-04-2008, 20:49   #13 (permalink)
Registered User

Dark's Avatar

Atitudinea mea generala e sa fiu contra timpeniilor si asta cred ca e cea mai elaborata timpenie pe care am vazut-o pina acum pe-aci (mai era unu' care facea firme de jocuri cu 1000 de dolari, da' il intreci). Coerent a fost tot ce-am zis, dar degeaba ne contram asupra masurii coerentei, caci e ceva subiectiv. De exemplu dejectiile alea "de baza" de pe pagina ta mie mi se par teribil de incoerente, asa ca nu ma mira ca tie ti se pare incoerent ce spun eu.

Profesional ti-am raspuns deja: ce vrei tu nu se poate face. Asta e tot ce se poate spune serios si "profesional" despre "ideea" ta. Peste aia 10 ani despre care vorbea stunn mai devreme poate o sa-ti dai seama ca asa e.

Stai tu linistit in legatura cu nereusitele si frustraile mele ca nu duc lipsa de purtatori de grija. Stai linistit si in legatura cu jos8cal, e un coleg caruia i-am inseninat ziua cu un link spre aberatia ta. Din presupusele mele nereusite se naste totusi faptul ca eu stiu despre ce vorbesc iar tu nu, deci n-ar trebui sa te contrazici cu mine. Dar lumea ar fi mult mai putin amuzanta daca n-ar fi plina de experti de dormitor care sa creada ca au descoperit apa calda ("ideea" de joc si nevoia de "Man Power", in cazul tau).

Trebuie sa realizezi ca pe nimeni nu intereseaza asemanarile facute de tine in urma acestei "discutii". Deocamdata exista aici mai multi oameni care-ti spun ca esti beat si ai face bine sa te duci la culcare. Sigur, tu stii ca esti un geniu inconjurat de manelari care dau cu carioca pe postere. Tu ai dreptate, toti ceilalti sint prosti. E o abordare foarte sanatoasa a lumii, pentru ca si in caz de esec, tu nu esti de vina. Sint de vina imbecilii care te trag in jos si opresc constructia autostrazilor.

As putea spune ca deznodamintul acestui thread se poate consuma intr-un singur fel: cu jocul tau disponibil pentru download gratuit (am vazut ca pe linga erou al desteptarii nationale, esti si total neinteresat de partea materiala). As putea sa te rog sa facem schimb de adrese, numere de telefon, lantisoare, suvite de par sau altceva si, peste o perioada de timp stabilita de tine, sa ne sunam sa vedem daca a iesit ceva din "proiectul" asta. Din fericire pentru tine, nu putem transa problema asa, ca daca nu iese nu-i din cauza ta, e din cauza romanilor care nu vor sa iasa din mocirla ne-autostrazilor. Tu ai vrut sa-i ajuti, da' imbecili ca mine au ris de tine, asa cum popii au ris de Galileo. Ce mai, esti un martir, un Iisus al Babilolului, un Gheorghe Doja al hartilor-nepopulate-cu-Romania-prin-MMO-uri.

Nu te lasa intimidat de circotasi, tu stii mai bine.

PS: vorbeste totusi cu Lorin, si el gindeste la fel. "Voiam să spun din primul răspuns pe care ţi l-am acordat" ca sinteti suflete pereche, dar acum cred ca sinteti mai mult. Cred ca el e animatorul tau existential.
Parintilor, isprava ta.

Old 30-04-2008, 23:54   #14 (permalink)
Registered User

Poti indrazni orice in ce ma priveste, doar putina atentie la data in care am fost facut pionier in aceasta batatura. Scrie mai 2007, dar probabil ca eludarea realitatii a devenit defect profesional.

Quote:
... ci de a încerca provocarea la creaţie. Ce mi-aş dori cel mai tare, ar fi să văd o mână de rebeli fără cauză, precum voi, uniţi într-un scop.
Asta este din ciclul "aceste cuvinte de doare". Iti scapa probabil ca toti care au dat cu subsemnatul aici au facut-o cu un motiv si dintr-o singura cauza. Te las sa o descoperi singur.
Inteleg ca doresti sa joci pe post de Medici in acest episod al Renasterii, doar ca viata nu-i o carte (scuze Coelho) sau vreun film gen Ciresarii. Impulsul tau motivational, cit si dorinta de a conjuga verbul "a uni" pot cel mult sa ofere ca scop o continuare la Racheta Alba, dar nimic mai aprope de realitate. (O stii pe aia cu Universul care conspira la fiecare conjugare?)

Ce nu inteleg eu (pe linga intrebarea initiala), este de ce nu incerci sa trezesti spirite in domeniul in care activezi, adica in care te pricepi cit de cit. Cu tot respectul, dar tot ce ai prezentat prin intermediul acestul thread, face ca orice gamer sau activist in ale gamedev-ului sa se amuze. Prietenii tai n-au ris de tine cind le-ai prezentat Manifestul tau? Zic de prietenii cu tangente in gaming nu de lautari sau poeti, ca au mai fost cazuri in care nea Nelu a fost surprins simpatizind pe fata aici si aici cu Breasla MMO-istilor din Romania.

Last edited by jos8cal; 01-05-2008 at 01:43..

Old 01-05-2008, 00:13   #15 (permalink)
Registered User

Recunosc ca singurul motiv pentru care mi-am facut cont e ca sa postez asta:

Not really actually, but I always wanted to say that.

JinxTM is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 00:22   #16 (permalink)
Registered User

DomnuKalu's Avatar

Quote:
Originally Posted by jos8cal View Post
Poti indrazni orice in ce ma priveste, doar putina atentie la data in care am fost facut pionier in aceasta batatura. Scrie mai 2007, dar probabil ca eludarea realitatii a devenit defect profesional.
Sunt mai vechi decât tine. Şi te-am bătut şi la posturi.

Şi când te gândeşti că nu voiam decât părerile lor de profesionişti. Acoperite de tone de căcat, am reuşit totuşi să găsesc câteva.
Puteţi închide topicul.

Old 01-05-2008, 00:25   #17 (permalink)
Registered User

Quote:
@jos8cal Fără a trage o concluzie, ca şi sus-numitul, îndrăznesc să cred ceva: eşti o clona a altui user, pentru că mi se pare greu de crezut că te-ai făcut membru doar pentru a posta la topicul meu. Sper să nu fii clona vreunui imbecil.
Am simtit nevoia sa-ti explic faza cu Mai 2007 din cauza asta, nu ca sa-mi etalez vechimea. Dar se pare ca-mi intaresti presupunerea cu eludatul realitatii. Carry on.

Old 01-05-2008, 01:36   #18 (permalink)
Registered User

Athos's Avatar

Quote:
Ei bine, ideea este nu de a deveni şef, sau de a inventa cel mai extraordinar mmorpg de pe pământ, ci de a încerca provocarea la creaţie.
Ei bine provocarea ta la reactie a reusit, dovada ca nu suntem indiferenti la diversele incercari donquijotice (desi cauzalitatea inca este neclara, pentru ca n-ai binevoit sa ne lamuresti) de pe acest forum. Totusi din raspunsurile tale pline de invective si atacuri la persoana catre singurii care ti-au acordat atentie pe aici, tind sa cred ca pentru tine n-a fost chiar reactia scontata.
In cazul in care intentia ta ar fi fost alta, puteam cel mult spune ca este o gluma relativ reusita. Dar cum, din nefericire, intentia umoristica lipseste cu desavarsire fiind compensata din plin cu frustrari personale, limbaj de scatofil si impotenta intelectuala in a produce argumente, tot ce ai reusit este sa confirmi inca o data zicala cu personajul care nu-i fudul destul.

Old 01-05-2008, 02:56   #19 (permalink)
invisible ninja killer

Invisible Ninja-Killer's Avatar

Cu riscul de a-mi creste numarul de posturi cu 1, voi spune un singur lucru:

LOL

De fapt iaca, imi calc pe cuvint (ceea ce dovedeste ca sint inconsecvent) si voi intreba daca exista pe acest topic un om care stie unde este cel mai apropiat depozit de ovaz.

Invisible Ninja-Killer is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 03:06   #20 (permalink)
Registered User

Athos's Avatar

Quote:
Sunt mai vechi decât tine. Şi te-am bătut şi la posturi.
Nu am curajul sa-mi imaginez ca replica se vrea un fel de sarcasm, deci o iau ca atare. Si intrucat asta iese pana si din sfera lui Lorin, nu imi mai ramane decat dansul:

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	p6.jpg
Views:	36
Size:	87.5 KB
ID:	339338  

Last edited by Athos; 01-05-2008 at 05:01..

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > The Workshop > Game Design

Thread Tools

Posting Rules