salut. acum cateva luni citeam ceva pe aici si mi-am dat seama cat de pe dinafara sunt. adica mereu am stiu ca vreau sa programez jocuri dar atunci mi-am dat seama ca dupa ce termin facultatea tot nu o sa am nici un punct de plecare. asa ca m-am apucat sa citesc directx 9.0 (nu intrebati de ce nu opengl, pur si simplu asta a fost primul; s-ar putea sa citesc ceva si de opengl dar cred ca in principal o sa ma axez pe directx)
de atunci si pana acum (pe parcusul unei sesiuni cand numai chef de invatat nu aveam) am facut doua joculete idioate - tetris si inca unu in care folosesc ceva texturi (le-am pus pozele colegilor in joc) si doua sunete luate din pinball. de asta zic ca sunt incepator spre mediu. cine vrea jocurile sau sursele sau altceva si crede ca pot sa il ajut, sa-mi dea un mail.
acum intrebarea mea nu e "ce sa citesc, de ce sa ma apuc sa invat, unde, cum, cat..." - probabil ca v-ati plictisit de intrebarile astea pana acum. intrebarea mea e "si mai departe...?" adica jocurile astea sunt 2D si as putea sa trec sa fac ceva in 3D dar pe mine ma interesa daca ma poate coopta cineva intr-un poiect, sa vad ce se intampla exact in constructia unui joc (grafica, retea, sunete, alte chestii). adica sa fiu un fel de ucenic...

asa ca daca exista un grup independent sau o firma sau orice altceva care lucreaza la un joc si care nu se supara daca se mai invarte cineva pe acolo (cineva care are ceva elemente de baza, pricepe repede si inca mai are entuziasmul tineresc) sa-mi spuna si mie.
termina anul viitor facultatea(calculatoare in politehnica) si vreau sa pot sa spun ca am facut parte din echipa care a produs jocul....
ce mai stiu sa fac... ma descurc in c, c++, visualC, java, sql. Nu va asteptati la cine stie ce geniu, dar am bazele si nu ma mai sperie nimic la ora asta (inclusiv lisp cu care m-am luptat azi noapte si cred ca am invins...)