![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 | simple little game
salutare! lucrez la un joc simplut, dar am nevoie de ceva ajutor. despre joc nu voi spune decat ca va fi freeware, dezvoltat cu un engine gratuit, si nu va fi cine stie ce capodopera (poate doar povestea). as avea nevoie de: - un compozitor. sunte destui din afara care s-ar arunca, dar io vreu unul roman. nu am gasit unul la mine in oras asa ca si pe net mere. - e posibil (dar nu inca sigur) ca jocul sa beneficieze de voice acting. astfel am nevoie de doritori, care sa-si imprumute vocile personajelor din joc. in aceasta directie, doritorii vor trimite un demo cu vocea lor prin email. dupa auditii voi decide ce personaj va "juca" fiecare. asta daca va fi cineva interesat bineinteles. - deasemenea caracter designer (a se intelege responsabilul cu desenarea caracterelor) sunt eu. daca cineva vrea sa-si imprumute chipul vreunui personaj din joc, sa ma contacteze. voi avea in principiu nevoie de 2 fotografii ale doritorului. preferabil ar fi ca cei care fac voice actingul sa isi imprumute si chipul caracterului respectiv dar nu e neaparat necesar acest lucru. doritorii sa ma contacteze prin email. deocamdata am terminat povestea in mare, lucrez la harti, script (dialoguri si actiuni), caracterele sunt schitate (astept fetzele doritorilor , si urmeaza sa desenez orasele.dupa cum v-am promis jocul nu o sa fie cine stie ce capodopera tehnica ci dimpotriva. dc totusi e cineva interesat si poate da o mana de ajutor sa ma contacteze. deviza mea: keep it simple, si poate o sa il si termin in 2, 3 luni. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 |
Ar fi totusi interesant daca ai dezvolta un pic despre joc, avand in vedere ca, cine te-ar putea ajuta, ar face-o doar de amorul artei, din moment ce e vorba de un freeware. Iti trimit mailul meu pe pm. Poate vrei sa stam de vorba. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|