![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucharest | FUN labs offers career opportunities in the game development industry POSITIONS AVAILABLE: Game Programmer JOB DESCRIPTION: - Developing multiplatform game content code - Working within strict time constraints - Reporting to lead programmer and project manager REQUIRED SKILLS/EXPERIENCE: - Excelent C/C++ skills - Strong mathematics skills - Passion for programming and games - Ability to think and learn quickly - Positive, self-improving attitude and good communication skills HIGHLY APRECIATED: - Demos or applications that can prove your programming skills - Experience developing game-related hobby projects - Experience working with 3D game engines - Degree in computer science or equivalent - Fluent English To apply: send your resume and contact information to jobs@funlabs.com P.S. Sorry if this is not the right place to post this message. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
pentium. eu am un prieten, care a lucrat (ceva gen parte de physics si a adaugat nustiuce efecte pe care engine-ul nu le facea) in echipe una chiar a scos un demo pe baza engine-ului de nebula (nu sint romani Lone Wolfes parca). pe langa asta a lucrat si la dezvoltarea unui GUI bazat pe opengl butoane shit&stuff (adica niste librarii care le incluzi e voila nu mai tre sa faci toata munca ai butoane, editboxuri, combouri, blah-blah si sint customizabile). ideea e ca baiatul e cam greu de urnit. da-mi un pm cu conditiile care le-ati oferi unui om care are backgroundul lui si eventual daca ai ceva intrebari la care pot sa-ti raspund.
Last edited by cloud; 29-09-2004 at 17:41.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Nu cred ca am pregatirea necesara, am ore si am deja un part-time job la care ma duc cand nu am ore. Doar eram curios.
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucharest |
cearny, cloud & CBR: despre salarizare se discuta de la caz la caz in functie de omul pe care il am in fatza mea la interviu. Asta implica sa trimita el mai intai un CV si sa fie invitat la un interviu. Sincer, nu vad cum as putea sa stabilesc o suma fara sa vad macar(minim): 1. ce a facut omul pana atunci (background); 2. ce fel de om este (mai greu de definit la ce ma refer aici; sa zicem aspecte sociale ?); 3. ce ii dau sa faca (punct ce depinde si el de cele doua mai de sus). Nici nu ar fi prea corect alftel, nu ? Oricum, va multumesc pentru interes. P.S. CBR: chiar strica sa trimiti un CV ? Cred ca noi avem ceva mai multa experientza in a determina cine se "califica". | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
de ce ar veni omul la interviu(daca nu ca spera sa faca ceva ce-i place si sa castige si bani)? esti cumva valve, blizzard, ea sau idsoftware (pt faima)? sau poate ii place sa se plimbe si sa intilneasca oameni noi. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
Azmodan: doar pentru Bucuresti, da. komrade: da, ai dreptate, o apreciere foarte corecta cearny, cloud: daca nu sunteti de acord cu "algoritmul" dupa care FUN labs functioneaza, nu va angajati aici. Ce va pot reaminti eu este ca din 1999 incoace noi tot facem jocuri. Sau credeti ca Activision sau orice alta firma occidentala tolereaza esecurile ? Sau credeti ca se fac urmari doar la jocuri care se vand prost ? Tocmai faptul ca va exista BGH 200x este dovada succesului nostru. Deci sistemul nostru, bun, rau, cu toate problemele lui, functioneaza, nu ? Si o sa continuam sa il imbunatatzim. Iar proiectele sa fie clar, se aleg exclusiv pe principii financiare. Producerea de jocuri este o afacere, si o afacere ar fi bine sa fie profitabila daca doreste sa supravietuiasca in timp. Marea majoritate a oamenilor doresc mai intai sa aiba cu ce plati intretinerea, chiria, mancarea, transportul si abia dupa aceea isi pot permite sa viseze. Daca voi faceti parte dintr-o categorie mai privilegiata, nu uitati ca sunteti minoritari ![]() Mai mult, sunt oameni in firma care lucreaza cu noi chiar de la inceput sau de 3-4 ani. Deci unii sunt foarte multumiti. Iar dintre cei ce au plecat, cei mai buni au plecat in strainatate sau la firme a caror putere financiara depaseste cu mult pe cea a noastra (si nu-i rusine ca-i asa). Si ca sa elimin orice altfel de posibile comentarii, da, este adevarat, la noi se muceste din greu. Si dorim sa angajam doar oameni care sunt dispusi sa faca acest efort, mai ales pentru ca vor sa faca jocuri, nu altceva. Genul mercenar (cat timp sunt platit bine fac orice) nu ne intereseaza deloc. Un alt aspect este ca multi din echipa noastra au ajuns in timp sa si castige bine facand ceea ce le place mai mult. Dar nu se vor gasi mesajele lor pe acest forum, nu ? Ca nu au un motiv sa scrie aici. Cat ce priveste restul aspectelor unei angajari (conditiile de lucru, adica) se negociaza de la caz la caz la un interviu. Asa se procedeaza peste tot in lume. In fond si la urma urmelor nu este nimeni obligat cu pistolul in ceafa sa "bata palma". | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Ai inteles gresit! 1. Eu nu am nici cea mai mica intentie sa colaborez cu voi, pt ca nu o sa ma platesti nici acum si nici peste 3-4 ani cu cat castig acum si pt ca nu-mi doresc sa fac jocuri. 2. Asta nu-i un forum in care oamenii isi cauta de lucru. 3. Incercam sa fac sa se intilneasca cererea cu oferta. 4. Don't get cocky! Sinteti ok pt Romania. Pe plan mondial nu existati! Aveti multe de dovedit, desi daca erati o echipa stralucita reuseati in 3-4 ani. 5. La toate interviurile la care am fost prima intrebare care am pus-o a fost, sunteti capabili sa platiti suma X. Se evita pierderea de timp! Ei (angajatorii) justifica timpul pierdut prin faptul ca au stat de vorba cu tine, dar tu (potentialul angajat) ce ai castigat? 6. Nu ne da cu succesul in fata. E vorba de costuri de productie. Daca da 2$ si scoate 15$ e o afacere buna. Nu conteaza ca pe Doom3 ia 60$ si a dat 55$. O sa vanda 5 licente de la tine si 500 de la Id. In ambele cazuri iese banu'.
Last edited by cloud; 30-09-2004 at 16:40.. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
cloud: 1. daca nu vrei sa faci jocuri suntem de acord, nu este un job interesant pt. tine 2. am angajat destul de multi oameni de pe aici ![]() 3. multumesc, si spune-i sa trimita CV-ul ala 4. te rog nu dezinforma: dupa un an si jumatate de la infiintare FUN labs a semnat primul contract cu Activision. Sunt multe firme care lucreaza de mai multi ani si nu au inca un contract cu o mare companie din industrie desi au si publicat un joc cu un Publisher mai mic. Acestea sunt fapte nu vorbe. Iar jocurile noastre se vand in SUA, asa ca existam pe plan mondial. Ba chiar suntem si lideri la segmentul jocurilor de vanatoare. Am produs jocuri pe PC, PS2, Xbox si NGC iar la anul ne vom extinde si pe alte platforme Mai mult avem jocuri care s-au vandut in total in cateva milioane de exemplare (de ex. unul singur pe o singura platforma a depasit 750.000 de copii). Crede-ma ca aceste cifre te plaseaza automat pe radarul Publisher-ilor.Iata o lista a proiectelor terminate pana acum (29 de cutii de jocuri inclusiv versiunile PS2-PAL-UK): 1. Cabela's 4x4 Off-Road Adventure - PC 2. Secret Service: In Harm's Way - PC 3. Shadow Force: Razor Unit - PC 4. U.S. Most Wanted: Nowhere to Hide - PC 5. Revolution - PC 6. Cabela's 4x4 Off-Road Adventure III - PC 7. Cabela's Big Game Hunter 2004 Season - PC, PS2 8. Cabela's Deer Hunt: 2004 Season - PC, PS2, XBOX 9. Cabela’s Dangerous Hunts - PC, PS2, XBOX 10. Cabela's Deer Hunt 2005 Season - PC, PS2, XBOX 11. Rapala Pro Fishing - PC, PS2, XBOX 12. Cabela's Big Game Hunter 2005 Season - PC, PS2, XBOX, NGC 5. ai de castigat cel putzin experientza 6. foarte corect si sunt intru-totul de acord cu tine. Si din nou ca sa clarific anumite lucruri, FUN labs va prefera intotdeauna proiecte la care diferentza dintre costurile de productie si veniturile realizate in urma vanzarii jocurilor este cat mai mare. Oricum, iti multumesc pt. atitudinea corecta si pentru respectarea unei logici a conversatiei. Obiectivitatea este ceva mai rara pe aici. Last edited by Pentium; 30-09-2004 at 22:27.. | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Daca-mi oferiti $5000 pentru asta, promit sa vin la interviu fara sa intreb in avans cam ce sume sunteti dispusi sa platiti ![]() Quote:
![]() Probabil ca asa isi inchipuie ca programatorii buni se si inghesuie la interviurile lor... Guess what? Nici macar nu m-as obosi sa trimit un CV pentru asemenea oferte. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
aaroman: nu-i plateste nimeni timpul pierdut. Isi asuma un risc si castiga sigur ceva experientza. Iar daca prima intrebare este "cat sunt platit?" mai bine nici sa nu vina la interviu. Cel putin nu la FUN labs. Este mai clar acum ?
| ||
|
| | #18 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
| ||||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|