Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > The Workshop > Game Design

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-10-2004, 13:58   #1 (permalink)
Registered User

Exclamation Sprite-uri si muzica midi pentru joc Brew

Salut,

Am terminat de scris un joc pentru platforma Brew si, desi nu era gandit sa devina comercial, doresc sa fac acest pas deoarece am atras cu el atentia unui publisher.

Vezi Broony (c) game la:
www.tudortihan.tk/broony

Cateva dintre sprituri si muzica MIDI necesita sa fie inlocuite deoarece doresc sa nu folosesc proprietatea intelectuala a domnului Mike Judge (creatorul lui Beavis si Butthead) pentru acest joc. O rezerv pentru un joc ulterior.

Daca va intereseaza colaborarea cu mine atunci atentie:

1. Veti fi platiti cand jocul ajunge profitabil, din royalties (procente).
2. Exista o posibilitate serioasa sa nu primiti nici un ban, daca totul refuza sa mearga cum doresc eu. In acel caz, ce veti primi va fi recunoasterea numelui si expunere intr-un joc de nivel comercial, punct pentru CV si scrisori de recomandare si, nu in ultimul rand, o oferta pentru colaborari ulterioare.
3. Voi alege artistii in baza a ceea ce ati lucrat deja si/sau in functie de cum raspundeti la provocarea mea: sa desenati un caracter de joc de dimensiuni 32/32 pixeli in 16 bit de culoare si, respectiv, sa creati o scurta melodie midi. Va trebui sa va bazati pe anumite linii de design pe care le veti primi dupa ce veti semna un NDA (non-disclosure agreement), pentru protectia ambelor parti contractante, astfel incat nimeni sa nu poata utiliza munca celuilalt in mod nepermis de catre acesta.

Contactati-ma la TudorTihan@gmail.com pentru NDA si pentru intrebari, iar daca privacy nu este important, puteti posta pe acest thread intrebarile.

Tudor Tihan
Independent developer

TudorTihan is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 14:11   #2 (permalink)
Registered User

Cateva clarificari.

1. Am nevoie de 2 artisti: un PIXEL ARTIST si un muzician MIDI.
2. Daca si numai daca nu puteti sa imi aratati sprite-urile voastre, numai atunci va cer sa creati un sprite custom.
3. Am renuntat la NDA la cererea catorva artisti. Contractul poate fi de asemenea o simpla intelegere verbala. Sunt insa de acord sa semnez un NDA al vostru.
4. Pt. MIDI vedeti site-ul din nou, am adaugat o melodie din joc ca fundal.
Cuvintele cheie pentru midi sunt: SMALL and FUN = fisier mic si melodie distractiva. Pt. referinta, melodia de pe site are cca. 15-20 kbytes.

Sper ca asta sa raspunda la intrebarile voastre.

Tudor Tihan

Old 02-01-2005, 06:44   #3 (permalink)
Registered User

chillo's Avatar

ai voie sa folosesti beavis si butthead ? eu nu prea ma pricep la legi d-astea...
In ce l-ai scris?

chillo is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2005, 17:14   #4 (permalink)
Registered User

Atentie

Chillo, NU se poate folosi nici un fel de proprietate intelectuala
fara acordul posesorului !!!

Citeam deunazi pe IGDA.org discutii referitoare la aspectul acesta. Se pare ca atata timp cat nu distribui jocul (cu scopul de a face bani de pe urma lui) poti folosi orice personaj sau item copyrightat sau chiar trademark-uri. Insa din momentul in care rechinii (avocatii) miros rost de profit, ai incurcat-o. In general, intai iti trimit o scrisoare prin care te anunta ca vor sa "incetezi" activitatea (ceaze and desist letter), iar daca nu te conformezi, sar la gatul tau .. financiar.

Asa cum spuneam, jocul meu NU va contine caracterele Beavis si Butthead, dar despre planurile de viitor nu iti pot da detalii din motive evidente.

Spor,

T2

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > The Workshop > Game Design

Thread Tools

Posting Rules