![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cumpar placi video si audio vechi
Cumpar placi video vechi : Voodoo1(orice marca), Voodoo2 (doar Diamond), Riva TNT, Riva TNT2 (simplu,Pro,Ultra, exclus M64), Voodoo4/5... De asemenea ma intereseaza placa de Creative AWE64 Gold PCI. Daca mai aveti si alte vechituri de care vreti sa scapati astept si pt asa ceva oferte. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ah...eram sigur... Deci, nu ma intereseaza DELOC placi relativ noi (vreau produse inainte de seria Geforce1) si cu atat mai mult nu ma intereseaza placi de genual gf2 mx400,gf4 mx440, radeon9200se,fx5200. Nu vreau nici placi de baza,modemuri,hdd-uri,procesoare,memorii sau cine stie ce alte componente. Exclusiv placile video mentionate mai sus sau raritati de genul obsidian v2 sli,etc. Astept in continuare oferte de placi video mai vechi(aprox perioda 1998-2000) si placa de sunet mentionata initial. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Nu sariti toti va rog, chiar nu are nimeni de vanzare vechituri ? Am mai facut rost de una, alta, ar mai ramane cateva chestii care chiar le-as vrea : Voodoo3 3500, Voodoo4 si Voodoo5 (AGP sau PCI orice model). Nici un Gravis Ultrasound nu cred ca as refuza. Astept in continuare si pentru colectionarii ca si mine sunt dispus si la schimburi (am si procesoare vechi si chiar componente mai noi pentru cei ce nu doresc bani). | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Un VODOO RUSH cu "calitatile" din poza... (se pare ca nu-mi merge upload-ul) Alliance Semiconductor 4MB (+8MB; are de fapt 12MB, impartiti cum am spus 2D/3D), +!!!!!! TV OUT !!!!!!!! Eu cer 50 RON...
__________________ Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita... In a world without walls and fences, who needs windows or gates? | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
am o punga cu mai multe vechituri, te intereseaza? ne vedem, le studiez si ne intelegem la pret, vreau sa scap de ele din camara...... da un pm
__________________ www.infonews.ro --- pentru un om informat | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Symi99 : mai am un v3 pci (defect) si un v3 agp functional...deci nu pot sa zic ca-mi lipseste, daca tu totusi vrei sa scapi de el zi-mi cat ai vrea sau poate iti convine un schimb cu ceva (o memorie, un harddisc, cd-rw, ceva ce ai nevoie) dragosmd : Voodoo Rush de 12 MB ... eu sincer nu stiu sa existe asa ceva, decat de 6 MB (4 + 2) cum am si eu unul, daca esti convins, trimite serii de pe placa sau ceva sa vedem si noi. Asus : sper sa te contacteze iktu...merci ca l-ai rezervat, sper ca n-ai pierdut client din cauza mea, scuze de inconveniente dar nu depinde doar de mine, eu sunt in continuare interesat daca te contacteaza o voi lua. printzesu : ai PM. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Symi - vezi ca vrea unu de pe price.ro (napalm) voodoo 3 pe PCI - da-i un mesaj RaverX - vezi pe okazii.ro un voodoo rush azi a aparut anuntul si mai e cineva pe aici care are de vanzare un voodoo 2.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita... In a world without walls and fences, who needs windows or gates? Last edited by dragosmd; 07-03-2006 at 15:01.. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita... In a world without walls and fences, who needs windows or gates? | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 |
un nvidia riva tnt de 16mb PCi te intereseaza? cat dai pe ea? poate fac si eu bani de benzina pt o zi 2... Mai am vreo 2 vechi de 2/4 mega. cred ca sunt ... sa mor daca imi aduc aminte. revin diseara cand ajung acasa si le fac poze. e bine? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |