![]() |
| | #27 (permalink) | ||
|
RaverX mai bine strangi bani la pusculita si iei colectia mea ca nu iti va parea rau - o gramada de placi (16 placi 3dfx, 1 ati, 1 nvidia si 1 placa de sunet + cateva cutii destul de rare )
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2006 |
tident tvga8900c pe isa una pe care scri pe proc tseng et6000 labs usa....nu stiu ce e...pe pci una cirrus pe proc scrie cl-gd5440-j-qc-b pe pci una pe care scrie pe proc wdc wd90c30-lr pe isa daca te intereseaza vi le vezi le probezi si ne intelegem | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Ma vad nevoit sa repet : nu ma interseaza vechituri ISA si nici placi relativ noi, strict placi cu aparitia intre 1998-2000, in special raritati sau placi profesionale. Prioritati : diamond voodoo2(doar diamond), voodoo3 3500, voodoo5 5500, voodoo4 4500, nvidia riva tnt 16 mb si tnt2 32 mb (fara m64/vanta/lt,etc). dark_one : ia enumera colectia si zi un pret...eventual cu poze sa salivam mai bine... | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| poza1 Lipsesc cele 3 Voodoo 2 uri CMC orbit .. nu mai gasesc poza vezi ca e un banshee pe okazii la 300 mii Quote:
ce ineptie a scris si asta
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
fxg, RaverX - pretul estimativ este 300EU (pentru tot ce se vede in poza + 3 voodoo 2 CMC + niste cutii, cu carticele and stuff) deja mai jos este rip off, sau 10.000.000 lei pentru cine doreste si negociere impartiti voi preturile cum vreti la placi si o sa vedeti ca e afacere buna, din pacate fiind multe placi nu cred sa gasesc pe cineva care sa le vrea pe toate
|
| | #37 (permalink) | ||
|
dark_one : Nu zic ca pretul e mare, dar nu stiu, parca nu-mi vine sa scot asa o suma doar pt a avea ceva ce tin in cutie la colectie, o sa ma mai gandesc oricum, nu-i exclus sa le iau. Intre timp, m-ar interesa daca ai da un v5500 (si asa ai 2), un 3500, si rage fury maxxu ala care ai vrut sa-l vinzi demuuuuuuult (remeber). Da-mi un pret decent la astea 3 si vedem... offtopic : da, probabil geforce-ul ala 1 rupe un ti4600, sa fim seriosi, si cel mai low mx440 se pe 64 biti cu memoria de 266 mhz se descurca mai bine cau un gf1, fie el cu ddr si pe 128 biti. P.S. la offtopic : ce se infiltreaza unii aici sa faca schimburi | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
RaverX - sorry dupa cum ti-am mai spus placile nu pleaca nicaieri decat in pachet complet (placile de video care nu sunt 3dfx sunt considerate bonus la fel si cea audio, daca nu le iei nu scade cu nimic pretul, ele imi raman mie) catalinro - tu te-ai exprimat foarte gresit si o sa iti explic mai jos de ce 1. cand te referi la geforce 4 te referi automat la seria Geforce 4 TI (4200/4200 8x/4400 sau 4800 SE/ 4600 sau 4800) 2. 3dmark 2001SE este un test sintetic dependent de sistem, iar cand te referi la el te referi automat la setarile DEFAULT ale testului (singurele acceptate ca sistem de comparatie intre diverse placi video) 3. lea rand cand te referi la o placa video comparata cu alta te referi la acceleasi setari (sistem + soft) doar cele 2 placi video fiind diferite Conform rationamentului de mai sus si faptului ca Geforce 32 DDR este geforce 1 nu poate sa intreaca de nici un fel in Geforce 4 => ce ai scris mai sus este o ineptie. Iti urez succes in continuare.
|
| | #40 (permalink) | ||
|
dark_one : ia gaseste tot inclusiv cutii si cmc-urile si fa o poza...s-ar putea sa ma decid....grrrr
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |