![]() |
| | #66 (permalink) | ||
|
dark_one : pai placa are un heatsink si un fan inlocuit (nu-s originale),cel putin asa am inteles eu din discutie, si n-are cutie,cabluri,nimic. In conditiile astea am zis ca dau 500-600k, daca era originala dateam 700-800, si in cutie as fi dat pana intr-un mil. Oferta mea pt tine ramane valabila, 100 euro pt placilea alea, oricum anunta-ma inainte sa pleci din tara (fix in 2 luni o sa am si eu ceva bani ca-mi recuperez niste datorii mai vechi de la cineva) cat despre ultima oferta, am zis de minim 2 ori ca nu vreau generatie relativ noua cu atat mai mult mx440 sau fx5200 de astea care se gasesc pe toate drumurile. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Eu o sa plec fix peste 1 luna - o sa pun anunt pe forum la 3dfxzone.it (poate gasesc acolo pe cineva interesat de toate) - adica o sa plece din tara odata cu mine. Pachetul complet al unui V5 5500 contune - cutia/suportul plastic/cd drivere/manual/waranty si am impresia ca mai contine si un card(post card de register nu mai stiu exact) am uita de cablul Y Cel mai interesant pachet dupa parerea mea il are V3 3000 care contine cablu video out (pe langa cutie/suport plastic/manuale/fituici/cd drivere) 3 jocuri originale (fifa 99/descent 3/unreal daca nu ma insel prea tare) Daca erai chiar norocos puteai sa prinzi un Voodoo 3 3500 care contine (pe langa standard - care e ceva mai generos in fituici) cablu pod, joc unreal, cupon pentru unreal tournament, cablu sunet (pentru tv tunner). sorry de offtopic sper sa nu te superi pe mine. - pretul minim cu care s-a vandut o placa de acest gen a fost 600.000 lei (deci peste cel real) pretul maxim pe care l-am auzit eu 200 $ (vorbesc strict de preturile din Romania) in occident se vind incepand cu 25 $ +shipping -> 40-50 $ pret final (+ shipping) - pretul real (momentan) este fix de 500.000 lei (50 ron) adica la nivel de GF2 GTS/PRO, din pacate performantele sunt la nivel de GF2 MX/Mx400 si evident pretul real scade in fiecare an. Colectia o vand doar impreuna eu asa consider ca este normal - nu ma deranjeaza daca va adunati 3-4 persoane si va impartiti apoi intre voi placile cum stiti.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
merci de informatii, deci dupa cum zici si tu pretul real cam asa ar trebui sa fie, eu zic ca oferind 500-600 mii lei pe o placa "semireparata", fara cutie, fara nimic, am facut o oferta mai mult decat buna, din pacate unii sau nu inteleg valoarea reala, sau spera sa profite de ofertele colectionarilor... Din pacate, ma vad nevoit sa revin la realitate si orict mi-ar place sa-ti cumpar colectia, nu pot face momentan acest pas, asta e, am pasiuni, dar am si venituri limitate si cheltuieli destule... | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Eu am cumparat la randul meu placile in mai multe ocazii diferite - cele mai scumpe cate una asa cel mai mult am dat 100 $ pe 5 dintre placi - banul jos de la un batran colectionar si stiu ce inseamna gaura in buget - atunci chiar m-am grabit un pic pentru ca imi promisese cineva ca vrea 2 dintre ele si apoi s-a razgandit. Oricum pe primul V5 am dat enorm de multi bani (cum am dat si pe primul V5 pe PCI) dar ulterior m-am calmat - de asemeni pe primul V3 3500 am dat 225 $ (cand a aparut din US). Oricum succes la cumparaturi - vezi ca se vinde un voodoo banshee pe okazii
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
merci de info again...am banshee, si 2 si 3 si 1 si rush, in principiu nu ma mai intereseaza, tocmai asta e unul din motivele pentru care n-as lua toate placile alea ca nu vreau sa ma apuc sa iau fiecare model de la fiecare producator. cat despre sumele date pe hardware, as putea insira si eu athlon,geforce3, gf4 ti4600, p4 3.2 extreme edition, 6800 ultra si altele pe care am dat ceva bani...dar pe alea am si lucrat si m-am distrat, astea sunt strict colectie... revenind on topic, astept oferte la v3 3500,v 4 4500 si v5 5500 si sa nu uitam v2 diamond pt sli. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
RaverX, te rog, nu formula acuzatii nefondate. Tu ai oferit un pret iar eu am considerat ca pentru suma de 50 ron nu merita deranjul cand pot folosi placa intr-un sistem pt tv si internet. Cat despre pretul real, te asigu ca il cunosc. Eu m-am apucat de calculatoare, (intelegand PC nu HC, Cobra,etc.) inainte ca 3Dfx sa fabrice Voodo 1. Am "crescut" cu gandul la un Voodo1 sau Banshe, dar din motive financiare a ramas doar un vis. Acum, am un gust amar pentru ca mi s-a implinit un vis dar din pacate prea tarziu ca sa imi mai poata fi de folos. Tot ca idee despre pretul real, lucrez la ca asamblator la una din cele mai mari firme It din tara, asa ca mai cunosc produse si preturi. Asa ca nu vorbi cu asa usurinta despre "lacomie" si "jecmaneala" colectionarilor.Si pentru mine are o mica valoare sentimentala. P.S. Totusi ca o doresti mai mult ca mine si pt. ca esti din ardeal putem face un schimb cu un hdd, in principiu, sau alta componenta. Nu inteleg de ce esti nici asa secretos cu telefonul. | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Imi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva si am si uitat sa precizez ca nu la tine m-am referit cu jegmaneala, dar am primit oferte ca nici nu vreau sa le mai zic. Tie ti-am si zis la telefon, tot respectul ca ai fost cinstit si mi-ai zis tot despre placa. Cat despre experienta si varsta, am 26 de ani si lucrez de vreo 3 ani la o firma destul de cunoscuta prin Oradea, nu vreau sa fac reclama, iar primul PC mi l-am luat prin 95 un pentium 100 cu 16 mb ram, n-am avut placerea HC-ului personal, dar inainte am butonat la prieteni pe amiga si pe c64... Tot respectul pt tine si inca o data scuze daca te-am ofensat cu ceva. P.S. As propune la schimb un HDD de 40 GB maxtor 7200 rpm, impecabil, dar sincer mi-e foarte frica cum ar ajunge in Bucuresti cu transportatorii astia romani, cat despre telefon, sa zicem ca nu sunt o persoana foarte sociabila si prefer alte metode de contact cu persoanele straine, daca imi dai in PM un contact de YM putem discuta aproape orice. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Fac si schimburi, am de oferit printre altele un Abit Siluro Geforce4 Ti4200 OTES 128 MB(l-as da pe un v5 5500 si un v3 3500 daca ar fi pachet complet), placi de sunet ISA (creative sb32), placi de retea, controllere SCSI (Adaptec AHA-2940 UW), etc (spune-ti ce va intereseaza si e posibil sa fac rost).
| |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Un Quantum3D Obsidian2 X24 ? Placa arata asa: http://www.geocities.co.jp/SiliconVa...264/DATA13.HTM
__________________ [ Sub-inchiriez acest loc de reclama ] | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Sper ca azi sa-mi ajunga un colet cu cateva placi video pe care le-am adunat in timp la Bucuresti. Daca totul e ok, scot din lista de interese Voodoo5, in schimb m-ar interesa 2 radiatoare+ventilatoare identice care sa se potriveasca pe Voodoo5 (macar o sugestie unde as putea gasi sa ceva, nu prea as vrea sa improvizez ceva sau sa lipesc pe placa cu pasta adeziva). Caut in continuare Voodoo3 3500 si Diamond Voodoo2. Orice altceva 3dfx e binevenit daca pretul cerut nu e mare. Sunt dispus si la schimburi, am de oferit mai multe chestii, cum ar fi: -Abit Siluro Geforce4 Ti4200 OTES 128 MB -Nvidia Quadro2 MXR 32 MB (e Quadro original scoasa din ceva IBM, nu MX modat) -controller SCSI Adaptec AHA-2940UW -server vechi IBM PC330 customizat (2xP2-300/4x128 RAM/2x4.3 GB SCSI HDD/4xCD-ROM SCSI IBM 4X/etc...) (valabil in principiu doar pt cei care se pot deplasa in Oradea). Revin cand am primit coletul sa confirm, pana atunci astept in continuare oferte. | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Doar azi mi-a ajuns un colet cu niste placi -Quantum3D Obsidian de la Para : merci man, imi place la nebunie cum arata "placuta" -Voodoo5 de la chiticut : multumiri si lui chiticut, a fost foarte de treaba si am primit si un Banshee PCI -Voodoo1 full box de la Asus -alte cateva maruntisuri Mii de multumiri user-ului iktu, m-a ajutat enorm cu trasnportul si cu colectatul lor, sper sa ma pot revansa macar un pic fata de el intr-o zi. In alta ordine de idei, din colectie imi lipsesc cateva placi pe care sper sa le gasesc pe aici si pentru care astept oferte de la cine vrea sa le vanda sau e dispus la schimburi. Aceste placi ar fi : -Voodoo3 3500 -Voodoo3 2000 -Voodoo4 4500 Altele pe care sunt convins ca nu le voi avea foarte curand, dar cine stie -Voodoo5 6000 -Canopus Pure 3D Voodoo 6 MB -multe alte raritati. Astept oferte, sper sa pot oferi pret corect pe fiecare in parte. | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Hehehe... Voodoo 5 si 6 sunt raritati chiar si pe eBay . Frumoase vremuri de alta dat' cand un 3dfx rezista eroic cativa ani unei deprecieri morale, cand mi se scurgeau ochii dupa un Voodoo2 dar nu-mi puteam permite o astfel de placa din cauza pretului astronomic la acea vreme.Stau si ma gandesc... Peste putin timp o sa dispara de pe placile de baza si PCI-urile. Atunci ce-ai sa faci cu colectia ta de Voodoo-uri? Si eu sunt un tip nostalgic de fel, dar sa bagi totusi niste bani in ceva pe care nu-l mai folosesti e cam weird. Parerea mea...
__________________ | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Pai ce fac si acuma, le pastrez Si fii sigur ca o sa mai am pe acasa cel putin un calculator cu slot-uri PCI si AGP. Iar ideea de colectie tocmai asta e, nu folosesti obiectele respective : vaze scumpe (oare cine pune flori in ele ?), carti rare, pixuri, servetele, capace de bere, timbre, monede vechi si multe, multe altele care sunt colectionate si nu vor fi folosite. Cred ca ai inteles ideea. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
N-are nimeni un Voodoo3 3500 de vanzare ? Sau la schimb cu altceva ?
__________________ Cumpar placi video si audio vechi | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |