![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
O reactualizare a listei cu placile care ma intereseaza cel mai mult : -Canopus Pure 3D Voodoo 6 MB -Vodoo Rush (cu TV OUT neaparat) -Voodoo3 2000 -Voodoo3 3500 -Voodoo4 4500 -Voodoo5 6000 (desi momentan probabil n-as putea achita suma care mi s-ar cere, dar poate se rezolva cu ceva schimburi, servicii, etc )-ATI All In Wonder PRO AGP sau All In Wonder 128 Pro AGP (neaparat cu toate cablurile si neaparat AGP) -placi wavetable (add-onuri) (Yamaha, Roland, Creative, etc) pentru un prieten Astept si oferte de cutii 3dfx, cd-uri si orice altceva. Daca aveti un ABit IC7-MAX3 si considerati ca este deja uzat moral...sunt interesat si de asa ceva, sau dau la schimb un IC7 simplu (mai are cateva luni de garantie) plus diferenta. Pot da bani (negociem in functie de model si de starea placii) sau alte componente la schimb, enumar cateva chestii la care as fi dispus sa renunt in schimbul placilor de mai sus : -Abit Siluro Ti4200 128 MB OTES -Nvidia Quadro2 MXR 32 MB (Quadro original scos dintr-o statie IBM) -controller SCSI Adaptec AHA-2940UW -server IBM (2xP2 300/512 RAM/2x4.3 SCSI/4xCD-ROM IBM 4X SCSI,...) - valabil doar pentru Oradea -un modul de 512 MB SDRAM PC133 In principiu, componentele de mai sus nu sunt de vanzare, dar pentru un pret bun se pot da, in ideea ca mai tarziu oricum vor pleca banii pe placile 3dfx...
__________________ Cumpar placi video si audio vechi | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Stiu pretul unui V5 6000 si acesta variaza destul de mult, se gasesc si placi nefunctionale pe la 300 euro, dar si placi revizia 3700 la peste 1000 euro, sunt si placi cu chip intel din prima revizie si placi cu chipurile dispuse intr-un "patrat" si nu in linie, care sunt si mai scumpe atingand si 3000 euro. Tocmai de aia ziceam ca probabil momentan n-as putea plati asa ceva, dar cine stie ce alte "servicii" sau componente as putea da la schimb.
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Desi am lasat thread-ul acesta inactiv o perioada de 2 luni, inca mai caut placi 3dfx. Ma intereseaza in special un V3 3500 cu TV Tuner PAL, ideal sa aiba cutie si toate accesoriile. Pot sa dau pe el un ABIT Siluro Ti4200 OTES 128 MB (cutie, cd-uri, cabluri, tot) sau bani (negociabil in functie de placa). Apoi as vrea un Diamond Voodoo2 12 MB sau 2 v2-uri identice pt SLI. Orice altceva 3dfx prezinta interes, daca suma ceruta este rezonabila.
|
| | #86 (permalink) | ||
|
paooloos : ti-am trimis un PM. M-ar interesa in principiu doar placi 3dfx, sau dupa cum am mai spus in cateva alte posturi, raritati, chestii mai deosebite, etc. Imi cer scuze daca titlul thread-ului poate deruta, dar nu are rost sa mai deschid inca unul in care sa scriu cumpar placi 3dfx. Deci voi ignora oferte de genul : vand mx440, fx5200, etc.
|
| | #87 (permalink) | ||
|
Am avut pana acum cateva saptamani o Riva128ZX, facuta de ELSA (parca, nu mai stiu exact, am luat-o SH prin 99, fara cutie, si nici nu m-a interesat), AGP, 8mega, TV-out, ma rog tot tacamu. Ti-as fi trimis-o prin posta, gratis, poate faceai ceva cu ea, dar din pacate, cineva s-a gandit sa arunce "vechiturile" din camara ![]() As putea sa fac rost (nu sunt sigur) de un Voodoo2 de 12 (nu e Diamond, cred ca e Creative, a fost una dintre cele mai scumpe placi video din Constanta, la vremea ei), dar nu stiu sigur daca proprietarul vrea sa se desparta de ea. Daca da, te anunt.
__________________ The Earth is full.GO HOME! | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
MiG29 : cred ca m-ar fi interesat si Riva128ZX, as fi pus-o alaturi de alte placi la colectie, ca merita, s-a batut eroic cu Voodoo1 la vremea ei si oricum as fi platit pt ea (n0ai fi facut avere dar vreo 10-20 RON de bun simt tot as fi dat).Voodoo2 ma intereseaza si alta marca, vreau sa pun una intr-un P2 pt jocuri vechi glide si sa-mi si ramana in colectie una. Daca e dispus sa o vanda la un pret decent, anunta-ma te rog.
|
| | #89 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Daca tu faci colectie pe mine chiar m-ar interesa un Voodoo 3 sau 4 pe PCI, si as si folosi placa nu doar de vitrina...daca are careva de vanzare la un pret cat de cat rezonabil considerand si problema transportului prin posta pana in TM (Platit de mine bineinteles) va rog contactatima ori aici prin PM sau mai bine pe mail la > sareiodata@yahoo.com | ||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
sareiodata : Symi99 are de vanzare un v3 pci, discuta cu el, i-am trimis si lui un PM sa-i spun ca esti interesat.
|
| | #91 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
Deasemenea daca imi explica cineva daca am cum sa folosesc un Voodoo 2 dat fiind faptu ca am placa video onboard...(nu intrebati...am facut o super proasta afacere cu placa de baza )
__________________ www.biblio.lx.ro | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Chiar daca placa video este onboard, merge fara nici o problema.
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825 | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Cumpar 2 x VOODOO 2 pe PCI (acelasi model), cu cablu SLI, sau VOODOO 3 PCI! Preferabil din Timisoara.!!!
__________________ www.biblio.lx.ro | ||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
why_bonus : sincer n-am auzit de asa model de s3 , daca pui o poza sa ma lamuresc ar fi ideal, desi nu prea ma tenteaza momentan in afara de 3dfx decat placi rare sau deosebite.sareiodata : dupa cum zicea si CrysMM, ar trebui sa-ti mearga lejer, eu am legat un v2 si la un s3 onboard de 1 mb pe un server si a mers impecabil. Am mai primit oferte pe PM, am raspuns la toata lumea, astept in continuare oferte (in special v3 3500 )
|
| | #99 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 Location: Rromania |
Am un Voodoo2 (nu stiu marca) cu 12MB care momentan este pe un comp ce a devenit router. Inainte jucam fara greturi Diablo II, Quake II si Quake Arena. Are si cablul ala mic pentru conectare la placa 2D. Ce nu are: CD cu driveri, am gasit niste mod-uri pe net. Pret: 400.000 ROL | ||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat, dar n-am mai verificat thread-ul de ceva timp. why_bonus : interesanta placa, dar nimic deosebit, merci oricum de poza si lamuriri guns'n roses : am mai specificat ca nu vreau placi relativ noi (pana in anul 2000 maxim), cu atat mai mult placi gen mx440, fx5200, etc poate un gf2 ultra ar fi tentant la pret bun, merci oricum de oferta who_me : daca ai putea afla ce marca e voodoo2 ar fi ideal, daca e diamond il iau la pretul tau, daca e alt model si nu are probleme o sa ma gandesc si iti fac o oferta.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |