![]() |
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Toronto/Ontario/Canada |
cu ce e mai bun adaptorul asta decat un cititor de carduri pe usb? ca eu nu vad decat dezavantaje.. ca n-are hot-swap e unul din ele.. un cititor de carduri accepta mai multe formate.. scuze daca e putin off-topic.. | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Quote:
La ce? Poate ma intereseaza.
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825 | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Review facut de raul2004tm@yahoo.com
Review-ul se gaseste in original AICI Am testat jucaria cu un Compact Flash pe urmatoarea configuratie P1 75 Mhz ...la detectat super okey , lam formatat cu windoze 98...dupa care m-am pus si am zis sa il si instalez...merge super transferu cam 3-5 MB/s ( Carduri marcate cu viteza 16X ) e ideal pt routere ...dupa care am pus un smoothwall care merge super okey ....dupa care mam gandit sa imi pun jucaria pe compu meu primar...care e un pentium 4 am instalat Beatrix...un linux cam de 200 mb cu interfatza grafica arata aproape ca si windows 98...merge super....recomand maideparte la toti care isi fac servere/routere pt ca dispare factorul de zgomot provenit de la HDD ...ah am si uitat sa mentionez ca pe pentium 1 il vede cu UDMA 33 si pe Pentrium 4 il vede ca UDMA 66 ...probabil ca tine foarte mult de Card ...eu am testat cu un Compact Flash de la Viking de 128 MB si un Compact Flash de 512 MB pe CF de 128 2-3 MB/s si pe CF de 512 3-5 MB/s ...asa ca recomand cu caldura maideparte jucaria si luati cat mai gasiti.....eu am pus ochi pe ea pe ebay...dar era prea scumb cu tot cu transport in RO...daca luam de pe ebay imi ajungea transportu la aprox 30 euro + 15 euro jucaria deci 45 de euro....multa bafta si pt viitorii noi cumparatori....
__________________ tel. 0745 458 062 | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Quote:
![]() daca tot veni vorba care dintre urmatoarele modele v-ar interesa ?
__________________ tel. 0745 458 062 Last edited by Maniax; 04-09-2006 at 09:23.. | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
am o obligatie la un prieten de un adaptor asa ca poti considera unu catre mine iti trimit datele pe pmbtw, ala cu vedere din afara e chiar interesant
__________________ yahoo ![]() cumpar: rack si case 19", cumpar-placa-placi-de-retea-dual-quatro vand: cutia cu maimutze RELOADED | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |