![]() |
| | #29 (permalink) | ||
|
"Oricum, ca sa schimbati bateria costa maxim 1 mil si cum nu este un mare consumator de putere , va poate tine si mai mult de 2,5 h ." ceva ma face sa fiu suspicios la afirmatia asta! bateria e calcaiul lui ahile la mai toate laptopurile mai vechi care se vand pe forumul asta ,toate au preturi mari si bateri mai mult sau mai putin moarte,pana la urma laptop = mobilitate = baterie (macar 1 ora)
__________________ Incercarea moarte nu are !? Incerca sa faci o plimbare prin IRAK sau Afganistan. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
CHIAR NU VA PUTETI ABTINE DE TREBUIE SA VA BAGATI CA MUSCA-N K***T CAND EXISTA PM pentru astfel de topicuri ( iar faza ca E FORUM NU-TI CONVINE nu tine in acest caz ) ? Aici este sectiunea PUBLICITATE ( VANZARI ) , puteai foarte bine sa ma intrebi ca multi altii pe aceasta modalitate sau sa-mi iei adresa de ym sau nr de tel si ti-as fi dat toate informatiile ... dar deh ... ce pot sa cer :fuckoff: Si ca sa fiu "ontopic", da si tu un search pe google sau pe forum sau unde mai vrei si daca te chinui si negociezi putin o sa vezi la ce pret iti poti procura o baterie pt acest laptop . Si nu numai pentru acest laptop, dar ma rog , cine stie ce experienta oi fi avut cu nu stiu ce firma sau laptop de vapor si acum generalizezi . | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
cred ca gresesti un pic ,aici este sectiunea de publicitate a unui forum si nu vad nimic gresit in ati spune parerea despre o afirmatie a unui vanzator sau cumparator ps. sa fim seriosi ca nu generalizez deloc principala problema a notebook-urilor sh este bateria ![]() in fine spor la vanzare
__________________ Incercarea moarte nu are !? Incerca sa faci o plimbare prin IRAK sau Afganistan. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Pe net si pe strazi cu asfalt! |
la 100E il iau eu....
__________________ Intel Core Duo 3,4GHz 2x2MB L2 Cache, 2x1GB DDRAM, GeForce 7600GT 256MB, 200GB SATAII 3GB/s Seagate Barracuda, Creative Live 5.1 Digital, Compaq P110 crt | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
mai pune inca 80 si poate iese ceva. Altfel , tinzi sa-mi dezamagesti credibilitatea ta cu cele 9 posturi pe care le-ai facut pe aici ... In fine , destul cu "offtopicurile" , altfel ma vad nevoit sa anunt un moderator ! Gresesc sau nu , astfel de afirmatii se fac de obicei pe alte genuri de topicuri si pe alte sectiuni , de obicei cand exista o vanzare DIN BUN SIMT se da un PM si se intreaba daca exista astfel de "neclaritati" . Numai bine tuturor ! | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Buc |
Ştiu că ai zis că vinzi, nu că schimbi, dar îmi încerc norocul ![]() Te interesează un laptop IBM ThinkPad, ceva de genul Celeron 533, 128 sau 192 Mb RAM, 4 Gb HDD, etc (nu mai ştiu specificaţiile exacte, trebuie să mă uit în el), cu bateria moartă aproape complet (ţine cât să reziste la o cădere scurtă de curent, dar nimic mai mult) dar în stare generală bună ? (evident cu o diferenţă din partea mea) Dacă nu, ia-o ca pe un up şi uite şi o informaţie care o să-i crească valoarea brusc: Merg şi filmele în rezoluţie mai bună, folosind mplayer, care este un player fără interfaţă grafică, foloseşte codec'uri integrate şi merge impecabil şi pe laptop'ul de mai sus | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Va multumesc pentru "upuri" si sfaturi la amandoi ![]() Razvan , sorry dar nu ma intereseaza o astfel de combinatie , mai ales ca s-ar numi downgrade . Eu vreau sa dau laptopul pt ca oricum am altul si nu mai am ce face cu acesta ( + ca am si sistem cat de cat ok - 3200+ 939 , 7600gt , 1,5 gb ram ) , a fost bun si m-a ajutat in sesiuni si cu alte probleme de serviciu ( aici ma refer la documente office, pdf etc ) , dar acum e timpul sa-l dau . Multumesc totodata si pentru sfatul cu acest player , am sa ma uit dupa el desi mi se pare cunoscut , cred ca am mai auzit de el | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |