![]() |
| | #27 (permalink) | ||
|
Ce revizie e ? Ce scrie pe ele, parca astea picau pe capete, daia ma intereseaza.
__________________ Desktop: Lcd HP 1965 PVA, Q6600 G0 4Ghz, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 2X640GB WD, Evga GTX280, X-FI Audio PCIe Extreme, Leadtek PxPVR2200, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan, HP MCE Remote. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G, Myria:P | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Crede-ma ca nu am stat de ele ....daia le si dau ..nici macar nu am incercat ceva oc pe ele ....nu mai am timp acum prefer unele ceva mai slabe +dif..o sa ma uit la ele si pun si niste poze reale ... ...dar despre picat nu stiu nici macar o persoana cu asa ceva care sa fi avut probleme (si m-am documentat cand le-am luat intreaba persoanele care au avut ,cum sunt ,eu teoretic macar nu sunt obiectiv ca vreau sa le vand .... ......o sa caut si linkuri catre vreun topic cu subiectul asta daca se considera ca 6 review-uri nu sunt suficente ........
| |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
Singurele care cadeau pe capete sunt pc4000 2*1024 nu au nici o treaba cu ce vinde baiatul asta !!! Si oricum noua serie de crucial a rezolvat problema ! Totusi mai umbla putin la pret....
__________________ http://forum.computergames.ro/42-har...l#post40369862 | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
multumesc de clarificare ..asteptam un rasp de la cineva care a mai avut sau cunoaste mem f bine (daca rasp ar fi venit de la mine poate nu ar fi fost crezut ) ...la pret nu cred ca umblu ..motivul ..pe forum se cer 3-3,5 mil ptr memorii no name lat 2,5 ,4,4,8 ...momentan e situatia care a fost si la sdr sunt f multi care isi vand memoriile de firma pe preturi de nik ,motivul trecerea la ddr2 ,memorii care se dadeau acum cateva luni in 9 mil se dau in 5 ....in conditiile in care pe piata pretul lor s-a SCUMPIT ......practic asta o sa se schimbe destul de curand (a se uita la sdr,,daia am dat si ex asta)......practic nu ma grabesc delok ,mem stau pe calcul meu si nu am nici o problema ....daca gasesc sa le dau la schimb cu unele mai slabe + dif convenabila ok ,daca nu stau f bine la mine in sistem ca se practica pe aici destul .................................................................
| |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
upp 4,7mil ...cash
Last edited by tristian; 06-11-2006 at 02:10.. | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |