![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand hard disk Maxtor DiamondMax21 250GB, IDE, 8MB, nou!
Dupa cum spune si titlul vand Maxtor DiamondMax21 250Gb IDE,8MB buffer. Hdd-ul este nou,cu factura si garantie pe 36 de luni fara o zi. Este cumparat de aici: http://www.emarkt.ro/d-492-250_GB_Ma...rpm,_8MB_cache El este nefolosit,netestat,nepartitionat,doar desfacut,vazut ca e IDE si dat cu capul in Pret: 220 RON,fix! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
dap,azi am aflat si eu ca seagate a cumparat maxtor cand cautam modelul de mai sus la maxtor pe site.Pana sa zici tu n-am remarcat de P/N,oricum vad ca data lui de fabricatie de 27.01.2007,adica acum vreo 3 saptamani...deci hdd-ul a apucat trecerea lui seagate la conducere.
| |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
antedos,daca imi demonstrezi tu mie ca eu ti-am promis sau am vorbit vreodata cu tine despre acest hard disk merit acel trade point negativ.Chiar nu-ti inteleg reactia,ai postat pe forum ca-l vrei,si ce daca? ti-am spus ca ti-l dau? am postat pe forum ca are garantia si factura acolo,si ti-am dat si pm,cu acelasi lucru,vezi atasat mai jos mesajul cu ce ti-am scris in pm. So...i don't see ur problem. Vorbisem de ieri cu userul maxu despre hard disk,a ramas stabilit ca-l ia el,dar n-am postat rezervat pe forum ptr ca nu stiam daca-l mai vrea,n-a avut net toata ziua si de-abia pe seara am luat legatura. So,unde iti sunt argumentele impotriva mea?(mai bine nu raspunde,nu vreau sa ne certam aici,ptr ca nu exista motiv de cearta,poate doar din partea ta) Hdd sold!thread closed! PS:maxu: am sunat eu dupa ce ne-am despartit,la firma respectiva si au spus ca remediaza problema cu serial numberul de pe garantie.vb pe private. LE: antedos,ai REPORT BAD RATINGde ce mi-ai mai dat si rating numai tu stii,avand in vedere ca N-AM FACUT NICI O AFACERE CU TINE!ti-am dat pm ca mi-ai cerut datele respective,ti-am si explicat de ce nu am pus "rezervat" pe forum,cu cati useri n-am vb eu pana acum ca vor un produs si dupa aia s-au pierdut ca magarii in ceata,am avut o placa de baza si m-am transportat pana la Unirii sa o cumpere un user si n-a avut decenta sa apara,nici sa raspunda la apelurile mele pe telefon,si tu ma iei pe mine cu d-astea?trader rating-ul ala nu e pus aiurea acolo sa poate da oricine rating,e ca sa-ti arate TIE ca te inseli amarnic din orice punct de vedere,nu ti-ai ales bine momentul sa faci multe posturi pe aici.
__________________ Tel : 0732.461.336 Last edited by georginho; 28-02-2007 at 00:45.. Reason: am pus la punct niste detalii pentru cineva ptr care oricum imi bag gura degeaba | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |