![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Vind coolere noi(diverse),cabluri date sata,bracketuri usb,cabluri alimentare 220v t
Vind cabluri date sata noi pret 3 ron/bucata cabluri alimentare 220v noi 2,5 ron/bucata bracketuri 2 x USB noi 2,5 ron/bucata Coolere diverse noi ( DOAR MODELELE DIN POZE) pt. slot 1 pret 20 ron (Am unul singur) pt socket 370 10 ron/bucata pt.socket 462 (A) 15 ron/bucata si 20 ron/bucata (cele mai mari) Si am si folosite ,dar in stare f.buna coolere pt. socket 370 originale si no name pret 15 ron/originale Intel si 10 ron /noname Accept si ceva schimburi bigawolf@yahoo.com | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Sorry,dar aste sunt doar tablitele cu mufe acre se monteaza in spatele carcasei.Nu conteaza la ce fel de USB le folosesti.Conteaza doar schema de conectare de pe placa de baza,implicit cea de la cupla bracketului cu USB(exista diferente la diverse modele de placi de baza,dar ma repet se schimba configuratia pinilor din cupla de la bracket) cu respect bigawolf@yahoo.com | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
"""as vrea si eu 2 bracketuri usb. iti lasasem un msg pe Ymess dar vad ca nu esti online...3rdreich""" am lasat raspuns pe PM cu respect bigawolf@yahoo.com | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Accept si ceva schimburi | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|