![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
- 25 ron pe proc am2/am2+/am3 defect cu urmatoarele proprietati: * sa nu aiba pini indoiti/arsi/rupti - 50-85 ron pe am2 in 65nm cu urmatoarele proprietati: * tray * fara garantie * sa nu aiba pini indoiti daca are cineva de vanzare PM-me Bucuresti ONLY; nu mai caut rasnite pe 90 nm | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
- 25 ron pe proc am2/am2+/am3 defect cu urmatoarele proprietati: * sa nu aiba pini indoiti/arsi/rupti - 50-70 ron pe am2 in 65nm cu urmatoarele proprietati: * tray * fara garantie * sa nu aiba pini indoiti daca are cineva de vanzare PM-me Bucuresti ONLY; nu mai caut rasnite pe 90 nm | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
- 25 ron pe proc am2/am2+/am3 defect cu urmatoarele proprietati: * sa nu aiba pini indoiti/arsi/rupti - 50-70 ron pe am2 sempron/athlon din seria LE cu urmatoarele proprietati: * tray * fara garantie * sa nu aiba pini indoiti daca are cineva de vanzare PM-me Bucuresti ONLY; | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
- 25 ron pe proc am2/am2+/am3 defect cu urmatoarele proprietati: * sa nu aiba pini indoiti/arsi/rupti - 50-70 ron pe am2 sempron/athlon din seria LE cu urmatoarele proprietati: * tray * fara garantie * sa nu aiba pini indoiti daca are cineva de vanzare PM-me Bucuresti ONLY; | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |