![]() |
| | #102 (permalink) | ||
|
- 25 ron pe proc am2/am2+/am3 defect cu urmatoarele proprietati: * sa nu aiba pini indoiti/arsi/rupti - 50-70 ron pe am2 sempron/athlon din seria LE cu urmatoarele proprietati: * tray * fara garantie * sa nu aiba pini indoiti daca are cineva de vanzare PM-me Bucuresti ONLY; | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
- 25 ron pe proc am2/am2+/am3 defect cu urmatoarele proprietati: * sa nu aiba pini indoiti/arsi/rupti - 50-70 ron pe am2 sempron/athlon din seria LE cu urmatoarele proprietati: * tray * fara garantie * sa nu aiba pini indoiti daca are cineva de vanzare PM-me Bucuresti ONLY; | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
__________________ The surest sign that intelligent life exists elsewere in the Univers is that none of it has tried to contact us. Vand vechituri: placi video PCI, harduri, cabluri, bracketuri, adaptoare si stickere. | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |