![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Caut o imprimanta foto, vreau sa fie cat mai noua, desigur fara probleme si sa aiba neaparat PictBridge. Prefer pachet complet, cu acte, garantie sau nefolosita si fara acte. In special ma intereseaza schimb cu ceva de pe aici: VAND Tenesi sau aduc la comanda din Viena VAND/SCHIMB Cateva telefoane ieftine(3100, J210i, M550, ST60) VAND Haine noi din Germania Astept oferte. Contact: 0721444552 / 0765514261 / iq_jigodie sau aci. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
am eu un canon selphy cp720 dar a fost folosita ...5 poze...cartusul de start are si pict bridge,cititor de carduri arata impecabil 150 lei
__________________ alexe19821982@yahoo.com, 0733203622, tampitii sa se abtina,cand intrati pe messenger spuneti si ce doriti nu scrieti acolo doar <ding> | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
imi cer scuze ca nu ti-am raspuns, practic am uitat ca ti-am facut oferta inca o data scuze pentru aceasta omisiune las pretul imprimantei fix la 130 lei vine impreuna cu alimentatorul ei original si cutia pentru hartia foto functioneaza perfect si nu este zgariata absolut deloc problema este una singura sunt din pitesti anunta-ma daca te gandesti cumva
__________________ alexe19821982@yahoo.com, 0733203622, tampitii sa se abtina,cand intrati pe messenger spuneti si ce doriti nu scrieti acolo doar <ding> | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|