![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Bucuresti | MB + CPU Sk 478
- Placa de baza Sk 478 Abit IS7 - 150 LEI - Detalii - Placa de baza Sk 478 Asus P4P800-X - 150 LEI - Detalii - 2 bucati Procesor Sk 478 Intel Pentium 4 2.4 GHz - 110 LEI - Detalii - Procesor Sk 478 Intel Celeron 2.4 GHz - 70 LEI - Detalii Nu am nici un fel de acesorii la placile de baza, iar la procesoare NU am coolere !!! Tel. 0723993984 Pe forum intru o data pe zi sau chiar la 2 zile, deci principala modalitate de contact este telefonul ! NU acept schimburi ! Va rog sa nu postati aiurea daca nu aveti intentia sa cumparati ! Iar daca aveti ceva de spus o puteti face prin PM !
__________________ Totul este negociabil ... pana la un anumit punct !!! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Bucuresti | Au mai ramas - Placa de baza Sk 478 Asus P4P800-X - 150 LEI - Detalii - 2 bucati Procesor Sk 478 Intel Pentium 4 2.4 GHz - 110 LEI - Detalii - Procesor Sk 478 Intel Celeron 2.4 GHz - 70 LEI - Detalii Nu am nici un fel de acesorii la placile de baza, iar la procesoare NU am coolere !!! Tel. 0723993984 Pe forum intru o data pe zi sau chiar la 2 zile, deci principala modalitate de contact este telefonul ! NU acept schimburi ! Va rog sa nu postati aiurea daca nu aveti intentia sa cumparati ! Iar daca aveti ceva de spus o puteti face prin PM !
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Bucuresti | Up - Placa de baza Sk 478 Asus P4P800-X - 150 LEI - Detalii - 2 bucati Procesor Sk 478 Intel Pentium 4 2.4 GHz - 110 LEI - Detalii - Procesor Sk 478 Intel Celeron 2.4 GHz - 70 LEI - Detalii Nu am nici un fel de acesorii la placile de baza, iar la procesoare NU am coolere !!! Tel. 0723993984 Pe forum intru o data pe zi sau chiar la 2 zile, deci principala modalitate de contact este telefonul ! NU acept schimburi ! Va rog sa nu postati aiurea daca nu aveti intentia sa cumparati ! Iar daca aveti ceva de spus o puteti face prin PM !
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Bucuresti | Up - Placa de baza Sk 478 Asus P4P800-X - 150 LEI - Detalii - 2 bucati Procesor Sk 478 Intel Pentium 4 2.4 GHz - 110 LEI - Detalii - Procesor Sk 478 Intel Celeron 2.4 GHz - 70 LEI - Detalii Nu am nici un fel de acesorii la placile de baza, iar la procesoare NU am coolere !!! Tel. 0723993984 Pe forum intru o data pe zi sau chiar la 2 zile, deci principala modalitate de contact este telefonul ! NU acept schimburi ! Va rog sa nu postati aiurea daca nu aveti intentia sa cumparati ! Iar daca aveti ceva de spus o puteti face prin PM !
|
| | #16 (permalink) | ||
|
un ultim pret la placa de baza 478 si daca trimiti in provincie
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania.Click AICI We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Bucuresti | Placa de baza tocmai s-a dat. Mai raman: - 2 bucati Procesor Sk 478 Intel Pentium 4 2.4 GHz - 110 LEI - Detalii - Procesor Sk 478 Intel Celeron 2.4 GHz - 70 LEI - Detalii Nu am nici un fel de acesorii la placile de baza, iar la procesoare NU am coolere !!! Tel. 0723993984 Pe forum intru o data pe zi sau chiar la 2 zile, deci principala modalitate de contact este telefonul ! NU acept schimburi ! Va rog sa nu postati aiurea daca nu aveti intentia sa cumparati ! Iar daca aveti ceva de spus o puteti face prin PM !
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Bucuresti | Mai raman: - 2 bucati Procesor Sk 478 Intel Pentium 4 2.4 GHz - 110 LEI - Detalii - Procesor Sk 478 Intel Celeron 2.4 GHz - 70 LEI - Detalii La procesoare NU am coolere !!! Tel. 0723993984 Pe forum intru o data pe zi sau chiar la 2 zile, deci principala modalitate de contact este telefonul ! NU acept schimburi !
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |