![]() |
| | #1 | ||
| Banned Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | ASUS Eee PC 901 [ofer pret bun] Cumpar minilaptop ASUS Eee PC 901. NU ma intereseaza 701. Prefer varianta pe alb cu linux + 20 gb SSD : http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834220332 anuntul se va retrage odata cu aparitia eee-ului in mag din ro. | ||
|
| | #2 | ||
| Si eu caut asa ceva....slabe sanse cat nu a aparut in RO.(prefer sa astept sa intre in magazinele din RO. si sa vad pretul) | |||
|
| | #3 | ||
| Banned Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | Quote:
o comanda la supercomenzi + comisioane + taxe ma duce 1550 RON, pret foarte bun de altfel, insa fara garantie si cu o luna asteptare, luna in care ar putea sa apara si la noi. | ||
|
| | #4 | ||
| cred ca in 30 de zile intra si la noi(nu de alta dar modelul 701 sa vandut ca painea calda...si nu rateaza ei o alta sursa buna de venit ).Eu zic sa mai astepti,pretul poate fii in jur de 14-15 mil. la noi in magazin !! | |||
|
| | #5 | ||
| trage cu ochiul si la MSI Wind, mie mi se pare mai bun si un pic mai ieftin, eu pe ala il astept ![]()
__________________ Home: Audiotrak Dr.DAC2 + Grado SR325i/Beyerdynamic DT880 = ![]() Portable: Rig: Cowon D2 + Ibasso D2 Boa + Koss KSC75 = ![]() Transportable Rig: MSI Wind + Corda 2Move + KSC75/DT880 = | |||
|
| | #6 | ||
| http://www.go4it.ro/stire/2442024/MS...ru-Eee-PC.html si eu astept Wind-ul pt a-mi inlocui portabilul actual (Philips X60) .
__________________ ►►► | |||
|
| | #7 | ||
| Banned Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | stiu si wind-ul, insa cred ca mai e de asteptat pt el, va aparea odata cu eee pc 1000, iar alegerea va depinde f mult de pretul fiecaruia | ||
|
| | #8 | ||
| Banned Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | up | ||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 | placa video este buna de ceva? cam ce se poate juca? carbonul? detalii minime? ![]() | ||
|
| | #11 | ||
| si eu caut de ceva vreme sa iau modelul de 9" insa mai bine ca nu a aparut deoarece am avut timp sa citesc despre ele si am ramas setat pe Acer ONE, astept sa apara si in Romania si il iau, pretul e mai bun, aprox 10-12 mil, singura faza mai nasoala este ca vine cu o memorie SSD de 8Gb, ins avand sloturi de card SD, poti face un combo 2x16 sau 2x8 chiar foarte frumos ![]()
__________________ no sig | |||
|
| | #12 | ||
| Banned Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | cumpar EEE PC 900 sau HP 2133 MINI | ||
|
| | #13 | ||
|
| | #14 | ||
|
| | #15 | ||
|
| | #16 | ||
| HP 2133 MINI are ... 2700 RON pret la depozitul.... deci cade dramatic in sondaje ![]() eeepc 901 ar trebui sa apara masiv in magazine pe data de 5-7 iulie phat_sua sper ca nu ti-a trecut prin cap vreun raid ![]() pentru restul: SSD-urile din 901 au marimi diferite in giga. dar si fizic ca dimensiune. ideea e ca daca iti cumperi 2 eeepc 901 nu poti "face" unul cu 2x20GB din simplul motiv ca nu are loc fizic in carcasa ![]() si apropo e si negru ![]() | |||
|
| | #17 | ||
| oamenii destepti asteapta ECS-ul g10il ![]()
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND: Multe componente, Laptop Dell XPS, Writer BLU-RAY | |||
|
| | #18 | ||
| Banned Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | mi s-a luat sa tot astept, hai sa vina cineva cu un ultraportabil, cu garantie/nefolosit - orice ultraportabil | ||
|
| | #19 | ||
| vezi ca e in oferta la orange + internet mobil!
__________________ GO BIG or GO HOME!!!! TEL DE CONTACT:0744.592.350 | |||
|
| | #20 | ||
| Banned Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | apare peste o luna ![]() pana atunci up | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|