![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
se vinde una bucata 3870x2 1GB ASUS in perfecta stare, pachet complet (cutie/cd-driver/manual/joc/cabluri si adaptoare dvi, etc) placa este in garantie pretul este de 950 RON poze o sa pun azi-maine pentru orice intrebare va rog sa ma contactati pe ym sau pm ATENTIE p.s. nu veniti cu link-uri aiurea, cu pomeni, coliva si alte dude de genul asta, p.s.2 nu sunt patron la unicef sau crucea rosie sa fac acte de binefacere | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Cata nesimtire pentru unii ... adica tu ceri pe o placa video second hand mai mult cu 160 ron decat in magazin, dar ai vrea sa cumperi una noua cu minim 250 lei mai ieftin ca in magazin? placa video ati hd 4850 De unde ai atata nesimtire in tine frate????? Ii iei pe toti de fraieri? Astora ca tine le-as da interzis pe forumul asta ... | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
deci ... scuze ca nu am precizat modelul Placa video Asus ATI Radeon HD3870X2, 1024MB DDR3, 256bit, HDTV, PCI-E EAH3870X2/HTDI/1G asta este placa OGA pentru nesimtire in lipsa de cauza... ai report virus i-a de suna la emag ca mai ai timp, si spune la lume ce iti zice emag | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Zice ca e pe stoc,cand am sunat eu,in stoc insemnand in showrom,deci se poate ridica imediat!Ca este alt model ,aici ai dreptate,dar nu am vazut sa fii specificat modelul,daca stiam ca e alt model nu mai postam...Puteam sa dau comanda dar si pretul de 600 ron mi s-a parut mare pt. o placa depasita.(aici ma refer ca gasesc 4850 la pretul de 550-600 ron in magazin,peste 3870x2)
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|