![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Lcd eizo l985ex.
Vand monitor LCD EIZO L985EX. Quote:
userPIG review : http://forum.computergames.ro/38528554-post264.htmlAlte specificatii : http://www.eizo.com/support/discontinued/lcd/l985ex.asp Da, stiu ca cei de la EIZO il declara cu 50ms response time, insa ei masoara diferit, nu intru in detalii. Pret : 1350 RON FIX Schimb cu LCD de la 24" in sus sau cu LCD TV FULL HD | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
In primul rand, am zis : Quote:
CRT-urile nu cred ca mai intra in calcul, oricum, cu un CRT cu tub trinitron nu se compara nimeni inca. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Asta-l am si eu si pot spune ca greu am sa-l schimb!Imagine clara ca la el greu poti gasi,nu mai spun de cum se vad filmele si concertele! Bafta la vanzare!
__________________ Jethro Tull,Steeleye Span,Mike Oldfield,John Mayall,Led Zeppelin,Atomic Rooster,Focus,Grand Funk Railroad,Van Der Graaf,King Krimson,Moody Blues,Gregorian,Colosseum,Janis Joplin,Chris Farlowe,....astia ce manele canta!? ? | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Asemenea LCD am si eu ptr grafica si e bestial!
__________________ Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
E vechi, din lateral negrul se vede mov, nu e bun pt gaming, alb, in rest perfect.
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND / SCHIMB: Monitor LCD, Writer BLU-RAY 6x | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Deci IPS-urile vechi in varianta Eizo nu fac ca IPS-urile normale ... m-as mira. ![]() Ca sa nu faca asa le trebuie un polarizator care a aparut la IPS dupa vreo 2-3 generatii de la panelul din monitorul asta. PS: Sa nu se inteleaga gresit ... monitorul e super ok, insa nu trebuie laudat excesiv ...
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND / SCHIMB: Monitor LCD, Writer BLU-RAY 6x Last edited by eugenius; 16-07-2008 at 01:57.. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Frate bullshit...nu e bun pt gaming pe naiba meh eugenius. ![]() S-o vedea negrul mov,si ce? Te uiti la el la 175 grade ? Asta e pentru confortul piticilor tai. Am si eu un NEC su S-IPS si doar la unghiul ala apare. Care ti-e problema cu vechi ? Eu am 1960NXi si merge foarte ok desi nu e nou. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|