![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Bucuresti |
MB ECS K7SOM + cpu amd duron 750 mhz+cooler + carcasa varza= 30 ron (3 PCI, 1 AMR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) ATENTIE NU ARE AGP.... are un canal audio afumat si la ultima testare apareau niste umbre ciudate pe monitor,gen valuri... multifunctional lexmark X1190 cu cartusul color gol - 40 ron webcam Logitech QuickCam Go - 20 ron | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
sunt interesat de cooler titan-10 ron ...da-mi PM cu nr de tel.
__________________ Framerate is life. Overclockingul devine de la un punct nu o pasiune, ci un stil de viata. Si asta e consecvent cu natura umana, mereu vrem mai mult, mereu vrem ceva mai bun. Si daca se poate, de ce nu? uʍop ǝpısdn ɯ,ı | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Bucuresti |
hdd-ul vandut... restul up MB ECS K7SOM + cpu amd duron 750 mhz+cooler + carcasa varza= 30 ron (3 PCI, 1 AMR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) ATENTIE NU ARE AGP.... are un canal audio afumat si la ultima testare apareau niste umbre ciudate pe monitor,gen valuri... webcam Logitech QuickCam Go - 20 ron cooler titan-10 ron imprimanta hp 610 c DEFECTA - 20 ron | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Ma tenteaza kitul de Duron. Am 3 intrebari: 1. Ce inseamna "carcasa varza"? Daca e incompleta sau stramba poti s-o arunci tu si sa-mi dai doar MB+proc+cooler ![]() 2. Ai instalat vreodata WinXP pe el? Merge? 3. Placa are cumva condensatori unflati sau alte piese impuscate? L-as lua pentru Proiect, tre sa mearga cu XP fara nazuri. Nu conteaza bubele mentionate de tine, am si placa video si de sunet pe PCI si presupun ca le pot dezactiva din BIOS pe cele onboard. Dar sa nu-mi faca mutre la instalare si sa fie stabil.
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
da-mi PM cu nr de tel ...te sun eu
__________________ Framerate is life. Overclockingul devine de la un punct nu o pasiune, ci un stil de viata. Si asta e consecvent cu natura umana, mereu vrem mai mult, mereu vrem ceva mai bun. Si daca se poate, de ce nu? uʍop ǝpısdn ɯ,ı | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|