![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
one123 are dreptate, cunosc destul de bine placa , anul trecut pe vremea asta era cam 340 ron , valoarea reala ar fi undeva la 150 ron
__________________ <--- ..si da sunt ai mei..doar 50% ym: duddu86, (*)0721777177 NU MAI DATI ADD LA MESS..TRIMITETI UN INSTANT MESSAGE ( CTRL+M)-CINE MA BAGA IN LISTA ARE DIRECT IGNORE DE-ACUM | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=415758 ai incercat si aici si ai vazut ca nu merge . acum incerci si aici poate poate gasesti vre-un pampalau | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
# Specifications XFX 7600GT Fatality # NVIDIA 80nm G73 core - core clock: 650MHz # Samsung 256Mb (4x64Mb) GDDR3 with 128 bit interface - memory clock: 1600MHz # Silent But Deadly (SBD) passive heatpipe cooler (care chiar isi face treaba) Daca te oboseai sa citesti gaseai ceva interesant. Presupun oricum ca tu, ca si ceilalti care va ocupati de astfel de vanzari sunteti niste milosi, si vindeti asa, doar de amorul artei NU iti place, nu cumperi, so vaya con dios si vezi-ti de vanzarile tale. Aviz si celorlati buni "sfetnici".
__________________ Only the dead ...... Have seen the end of war. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
pai conform logici tale imbatabile de altfel, daca 3870 ~= 4870 calitativ, atunci tu nu ai face la fel? bine inteles ca nu se aplica in cazul nostru, pt ca 3870 nici nu se ridica la nivelul calitativ al lui 4870 si e si jumatate de pret aproape.
__________________ Only the dead ...... Have seen the end of war. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
foarte tare placa...am una identica si ti-as fi luat-o eu pt un sli pasiv...pacat k n-am loc de hr-05...in orice caz placa asta nu prea are valoare in mom de fatza...tocmai k exista placi in magazin ieftine si cu perf mai bune...oricum bafta la vanzare...
__________________ ---0726.053.934...0765.531.497--- ---------ym: mittone2002--------- | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|