![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vreau sa achizitionez un MacBook Pro,impecabil (neatins,preferabil sigilat),cu pachet complet (inclusiv CD-urile oferite si cutia) de 15'' sau de 17'' daca e o oferta buna. Garantia internationala si actele sunt obligatorii. (In principiu ma intereseaza unul de 15'' sigilat) Pentru un MacBook Pro 15'': Obligatoriu procesor Core 2 Duo (preferabil Penryn),Multi-Touch (adica modelul din 2008),baterie neatinsa,minim 2GB Ram (preferabil 4GB),Hard-disk de la 200GB in sus,256MB Memorie video minima..Ofertele care au Apple Remote si ecran Glossy au prioritate. Cred ca v-ati dat seama ca vorbesc de un laptop nou-nout sau folosit maxim o luna. Pentru un MacBook Pro 17'': Obligatoriu procesor Core 2 Duo,baterie cat mai noua (mai jos de 4 ore daca tine nu ma intereseaza),minim 2GB Ram,hard-disk minim 2000GB,256MB Memorie video minima.Ofertele cu Multi-Touch,Apple Remote si ecran Glossy au prioritate.Nu accept notebook-uri cu urme de uzura,indiferent de gradul lor. Atentie! Verific cu atentie notebook-ul,inclusiv serialul sau.Nu se accepta produse furate sau fara garantie.Nu ma intereseaza felul garantiei,accept si Apple Care (care stiu foarte bine ca nu e valabil in Romania,m-as bucura sa am) BUGET MAXIM : 2000 - 2100 E Alte precizari:(se ofera numai cash) -Preferabil Bucuresti (daca sunteti din alt oras/tara nu platesc decat la livrare,facuta numai cu un curier rapid si cu posibilitatea de desigilare inainte sau nu: Depinde de calificative/reputatia pe forum) -Au prioritate ofertele cu laptop-uri sigilate -Prefer layout-ul tastaturii sa fie US dar nu e un criteriu obligatoriu -In principiu ma intereseaza modele 2008 cu Multi-touch. -NU ma grabesc,vreau sa aleg cea mai buna oferta. -Daca mai am ceva de adaugat,voi spune pe parcurs.
__________________ An apple a day keeps microsoft away. Apple : iBook G4 & Scoica & MBP 2.4 & ApExpress & iPhone 3G Other(s): Hp Compaq 6720 & T-Mobile SideKick III *Nick Anterior: Perfect Enemy | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Up! Configuratia care are prioritate maxima (Aprox 2340$ in USA)
__________________ An apple a day keeps microsoft away. Apple : iBook G4 & Scoica & MBP 2.4 & ApExpress & iPhone 3G Other(s): Hp Compaq 6720 & T-Mobile SideKick III *Nick Anterior: Perfect Enemy | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
De ce nu ti-l comanzi din STATE???? Ma indoiesc sa aiba lumea asa ceva la vanzare. E o bijuterie.Anyway incearca pe www.macuser.ro sectiunea forum. Acolo ai mai multe sanse!
__________________ E 6550 | Gigabyte GA-P35-DS3R | 2 x 1 GB A-data Vitesta Extreme 800+ | 2 x 80 GB WD Velociraptor Raid 0 + Seagate 500 Gb ST3500320AS | Gecube 3870 | AntecTruepower 420W | Q.Bell 19" | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Pentru ca as vrea sa-l ia cineva de acolo pentru mine, eu nu ma pricep la comenzile astea .Mersi pentru link, o sa arunc o privire si pe acolo.
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Va rog sa cititi anuntul cu atentie inainte de a face oferte. Chiar nu am ce face cu primele modele de MacBook. Doar modele actuale pentru cele de 15''.
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Laptop-ul ala e 6900RON la noumax.ro nu 8000RON cum zice el, nu merita. Multumesc mult pentru link, nu ma grabesc foarte tare, as vrea sa gasesc pe cineva care ia exact configuratia de mai sus si sa stiu ca e luat nou, de o saptamana, doua maxim.
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
free-up! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca e clona ta, adica te recomanzi singur sau nu dar din moment am zis NU si timpul imi permite, astept sa gasesc ori un pret bun ori, ar fi ideal, sa gasesc configuratia de mai sus.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|