![]() |
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Vezi ca este 450 lei Samsungul de 1TB cu 3 platane de 333 gb--nu de alta dar este cel mai rapid hdd de pe piata (printre cele la 7200rpm)
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
multumesc pentru oferte. momentan m-ar fi interesat sa fie un pic de garantie ptr un hdd asa de mare deci cel adus din state nu cred ca il pot achizitiona. fozomos. - ms mult. Ai cumva o coparatie cu seagate-ul de 32 mb ? ( din cate stiu este tot in acc plaja de pret si din ultimul test parea sa fie rapid - oricum cu 4 platane) md76 - ultimul FPO la E8200 - apoi nu mai aduc acest FPO. Sigur nu te intereseaza. da-mi un pm sau YM si vb. Mi-ar place sa pice in mainele tale caci stiu ca il duci in maximul posibil. Si sincer imi place
__________________ mobil vodafone: 0724134883 sau YM | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
d-aia am precizat provenienta, sa fie clar ca produsul e ok dar nu beneficiaza de garantie aici. se rezolva daca il trimit la garantie in State dar dureaza.
__________________ SAMSUNG 225MW, E8400, MSI P35 NEO2-FR, 4X1GB OCZ GOLD PC8500, Sapphire 3870X2, Seagate ES2 1TB, 2X Seagate 7200.10 320GB, TT 750W, TT Xaser V1000+ and some other shit. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Mergi linistit pe Samsung, 333x3 fac legea
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|