![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Monitor LCD 17" AG Neovo
Monitorul este acesta: http://www.agneovo-europe.com/products/E-17.htm Mai exact acesta: http://www.firingsquad.com/hw/2648/A...A_17-inch_LCD/ Specs: 17TFT TN active matrix screen 1280X1024 Resolution Analog Input NeoV Crystal Optic Filter Panel Size 17.0" (431.8mm) Brightness 250cd/m2 (Typical) Contrast Ratio 430:1 (Typical) Neo V Technology Yes Viewing Angle (H/V) 160°/130° (Typical) Display Resolution SXGA 1280 x 1024 Input Signal Analog Response Time 15ms / 5ms (Typical) Net Dimension 400 x 390 x 171 mm Net Weight 6.2Kg Pret: 230 lei. O sa pun poze reale azi sau maine. Monitorul este disponibil pt vanzare in Buc doar saptamana urmatoare: 8-15 sept. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Am uitat sa spun, pretul e negociabil. Pot trimite si prin posta, sau predare in Bucuresti, saptamana viitoare, precum am zis. ps: monitorul are si boxe active, vad ca nu le-am trecut la specificatii, in primul post. Nu are pixeli morti. Nici zgarieturi. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Nu...Eu l-am luat la randul meu de la cineva de pe forum, acu ceva timp. Nu are pixeli morti. Il dau pt ca nu mai am ce face cu el, il luasem pt un sistem office, pe care acum vreau sa il vand.
Last edited by Dead Ghost; 05-09-2008 at 23:14.. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Ai PM. Merci !
__________________ Vreau Backplate(shild) ASUS M2N-E,driverCD ASUS A8V-DELUXE/WiFi. => Fan ASUS ; . YM.contact Radu Cinamar (citat) - Unii dintre NOI ajung să intuiască faptul că ISI POT MODIFICA IN MOD REAL VIATA,MODIFICANDU-SI NATURA GANDURILOR PE CARE LE AU. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
A ajuns la mine, si chiar mai mult. Totul OK . Merci !
__________________ Vreau Backplate(shild) ASUS M2N-E,driverCD ASUS A8V-DELUXE/WiFi. => Fan ASUS ; . YM.contact Radu Cinamar (citat) - Unii dintre NOI ajung să intuiască faptul că ISI POT MODIFICA IN MOD REAL VIATA,MODIFICANDU-SI NATURA GANDURILOR PE CARE LE AU. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|