![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Pe antena lu' Connex gsm | Ups apc 1kva(1000va) cu 8 (opt) milioane lei (800RON)
Vand UPS (adica APC ) din urmatorul link:http://www.emag.ro/ups_cu_management...a--pAPSUA1000I E 13 mil. in magazin, eu il dau cu 8 mil cu baterii noi noute. Nu am cabluri la el...insa se gasesc peste tot. Software`ul de monitorizare se ia de pe site, insa nu e neaparat, chiar windows`ul in sine stie sa`l monitorizeze. Contact: v2afreak sau 0740320573 sau PM. p.s. - am doar doua bucati. Sunt sh in stare perfecta, iar bateriile sunt noi. So...don`t you people worry.
__________________ By gsm by T.G.F. vs. HELL La Haleala addicted® Last edited by AIWA; 03-11-2008 at 01:47.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
n-ai spus in ce conditie se afla. sunt noi sau SH ?
__________________ "If the world that we are forced to accept is false and nothing is true, then everything is possible" [Vand] Acumulator 9-cell pt. Dell XPS M1530, nefolosit [Vand] Ford KA, 2001, 1.3 benzina | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
Cumpar UPS pina in 1000VA, DEFECT, fara baterie,cit mai ieftin
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Asta e...eu am incercat sa va ajut....
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
![]() O completare,poate ajuta la vanzare,tine unitatea,monitorul(ditamai eizo de 21),televizorul si dvd-ul stationar cam o ora si 45 minute! ![]() Bafta la vanzare!
__________________ Jethro Tull,Steeleye Span,Mike Oldfield,John Mayall,Led Zeppelin,Atomic Rooster,Focus,Grand Funk Railroad,Van Der Graaf,King Krimson,Moody Blues,Gregorian,Colosseum,Janis Joplin,Chris Farlowe,....astia ce manele canta!? ? | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
bateriile sunt APC originale?
__________________ "If the world that we are forced to accept is false and nothing is true, then everything is possible" [Vand] Acumulator 9-cell pt. Dell XPS M1530, nefolosit [Vand] Ford KA, 2001, 1.3 benzina | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: timis | sal
nu vad pretul niciunde,ma gindesc ca nu vrei 13 mil?
__________________ http://forum.computergames.ro/42-har...si-altele.html | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Pe antena lu' Connex gsm |
Scuzati ca postesc in aceeasi zi, insa mai bine bag poze decat sa o ardeti la oftalmologie...nu de alta da` costa...e cu durere..so..here it goes: CAT COSTA LA EMAG si CU CAT IL VAND(apropos, aia OPT(8) nu`s 8 LITRI sau PACALI, sunt 8 MILIOANE LEI). Again, negociez, nu`s bijnitaros. Si hopa...s`a scumpit...nu mai e 13...tz tz tz...
__________________ By gsm by T.G.F. vs. HELL La Haleala addicted® | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: timis | sal
este ultimul pret?
__________________ http://forum.computergames.ro/42-har...si-altele.html | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Deci tu (presupunerile mele): 1. ai luat un ups vechi fara cablu de pe undeva la pret de 3 lei 50, se gasesc destule. si mai rau ar fi sa-l fi luat si stricat ... si sa fie reparat de tine. 2. i-ai inlocuit bateriile cu unele despre care nu spui ca-s originale deci probabil ca-s chinezesti, luate unde-s mai ieftine ... 3. vrei pret de produs original cu baterii neschimbate, inca in stare buna - da, UPS-urile scumpe sunt chestii care le vinzi un pierdere rau la SH, pt ca o firma isi ia ceva in care sa aiba incredere pt un server, si pt un user acasa e suficient unul de 1mil. 4. cand te intreaba cineva daca-s baterii APC orginale in el te napustesti in el, chiar nu inteleg de ce ... oare intrebarea n-are rost? ![]() 5. nu vinzi chestia aia care costa 13mil la magazin, ci ceva cu mult diferit ... Acum, neaga unul sau mai multe din punctele mele dar cu argumente nu cu injuraturi si fara "baiete", ca sa stie lumea care-i faza ..
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND / SCHIMB: Monitor LCD, Writer BLU-RAY 6x | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Pe antena lu' Connex gsm |
I`am dat report lui monsieur Eugenius in care am explicat ce si cum. Pe thread`ul Totul despre Z5500 moderatorul mache m`a taxat de doua ori din cate`mi aduc aminte pt. off-topic. Mi-a sters post-urile, desi un simplu warn imi ajungea. Pe thread`ul asta se pare ca eugenius este offline, nu pt. remarcile de prost gust aduse, ci pt. simplul fapt ca nici macar nu a plasat o oferta la misto, sa nu zic serioasa. Ma vad nevoit din cauza administrarii proaste pe aceasta arie sa retrag marfa de la vanzare si sa...am si mai multe device-uri bagate pe UPS :> Cat despre tine, Eugenius? Imi e cam scarba sa iti dau vreo socoteala...repet, nici macar fiind interesat, dar hai sa`ti fac "catarul" cum zicea o dulce don`soara, asa-zisa si Buzuka pe la 0TV: 1) Again...nu ma prind cum de te`ai trezit pe thread sa aberezi intr`un hal cum nici eu nu garantez ca as fi putut s`o fac. Banuiesc dorinta arzatoare de a avea un UPS mai bun decat KME si alte brand`uri maginifice. E nasol sa nu poti avea un UPS bun, nu? 2)Acum incepem abia... 3)Reparat? Vezi tu..si ceilalti...ar fi fost o placere sa iti dau peste nas invitand pe oricine sa inspecteze scula...dar...am zis mai sus...retrag de la vanzare UPS`urile, pe fondul nesimtirii tale, si pe fondul incapacitatii moderatorului mache de a isi face treaba in mod impartial si corect. Si...nu, nu am vreo marfa reparata sau cumparata pe un nimic. Si eu pot presupune ca orice vinzi e de rahat...dar...nu ma intereseaza, stiai? Pot tine pt. mine. Oare cum ar fi daca toti am fi suspecti de suspecti cum marele Lazarus zicea? 4)Si tu...ca si alieneitar...sunteti cam pe langa. Haideti sa va dezvalui misterul: Bateriile venite cu UPS-urile, adica alea "O R I G I N A L E", asa cum visati doar in cele mai dulci vise ca scrie APC mare cat Intercontinental`ul pe ele....sunt facute de niste nenea numiti "LONG". Un simplu search pe internet, va aduce la cunostinta ca bateriile se vand cu vreo 30 si ceva de dolari...ba chiar va dau si specificatii...e modelul pe 12V cu 12A. WP 12 cica e modelul. Le am in fata mea, nu vorbesc din auzite. Boooon. Acuma ce`mi zic eu...de ce sa ii vand omului un UPS intact cu niste baterii care poate pica...hai sa dau marfa buna si sa ii schimb bateriile cu unele ceva mai misto, numite Effekta: PC House : Acumulator Effekta Tip BT 12V/12Ah Ciudat...am factura pe baterii, ba chiar si garantie... http://effekta.ro/ Cati ani zic astia ca tin VRLA`urile? e scris mic dar daca va chinuiti a citi....merita, garantez. Sau..ok... http://www.effekta.ro/baterii_bacs.html So, ar fi iesit un UPS ca parte de electronica intact, nu reparat cum ti`a zis vreun mega spiridus ca ar fi avand acumulatori noi pe el in care iti puteai pune baza, iar in portofel iti mai ramaneau ceva bani. Ai presupus prost, si iata ca nu te iau cu baiete sau cu injuraturi. Da, am scris mai sus ca esti nesimtit si imi sustin parerea. Nu trebuia sa iti zica Mache sa`mi zici pe PM sau pe yahoo toate alea, puteai sa ai bun simt, s`o faci singur. Daca erai baiat destept, ma luai pe yahoo, iti ziceam ce iti zic aici iar daca ma rugai sa pun discutia, eu o puneam cu toata placerea, nu trebuia sa`mi apari intr`un mod pur inedit sa arunci cu noroi. Sa recapitulam...cu UPS`ul: APC nou, baterii noi, pret la jumatate...dar romanismul imi face o greata de nedescris la 6 dimineata. So...imi cer scuze...ma repet...si va relatez ca nu mai merita sa cam vand nimic pe un forum plin de "romani" si moderatori care nu`si fac datoria. Si nu, nu ma intereseaza daca esti un moderator ok ca om sau daca in alte cazuri ai facut bine. Aici...you fail. Si da, ma astept sa stergi post-ul asta... Cum era aia cu "thread closed" ?
__________________ By gsm by T.G.F. vs. HELL La Haleala addicted® Last edited by GSM; 02-11-2008 at 06:24.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|