![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Razer Deathadder + qpad ct large, 1.5 mm
Vand mouse : Razer Deathadder in stare perfecta, cu garantie inca un an si 3 luni, cutie + driver, tot ...ar mai fi de precizat ca are skates-urile inlocuite cu hyperglide RZ-2 , din teflon....cumparate de aici : Hyperglide Mouse Skates RZ-2 - 6 Skates - DeathAdder (DA) - FrozenCPU.com (doar cu cele originale,in unele cazuri, piciorusele fiind prea mici, intre mouse si pad nu este suficient spatiu(macar 1mm)ceea ce impiedica alunecarea pt ca mousul atinge padul cu partea de jos .. acum are 2 randuri de skates hyperglide si aluneca perfect... acea mica "problema" din fabrica nu mai exista) Pret 145 ron mousepad : Qpad ct Large, 1.5mm deasemenea in stare perfecta.. Nu este zgariat sau tocit... a fost folosit f putin ...este in tubul in care l-am cumparat , are inca glidz-urile (toate 5). Nu au fost folosite pt ca nu am avut nevoie. Padul este cumparat de aici : Comprar Alfombrilla QPAD CT Large Black - 1.5 mm :: 29.00EUR Alfombrillas Pret 100 ron motivul pt care le vand, este ca am primit din state un Razer Salmosa si un Razer Goliathus speed si vreau sa le pastrez pe cele primite... | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
__________________ tel : 0721545308 | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|