![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Tastatura multimedia la pret foarte bun
tastatura arata si functioneaza perfect. in cazul in care cineva va vrea s'o vada, imprumut camera de la un amic si'i fac cateva poze de retinut: 1.cand am cumparat'o am dat aproape 60 lei pe ea 2.wrist pad-ul l'am aruncat pt ca imi ocupa mult prea mult spatiu pe birou 3.nu are alte accesorii 4.interfata sa este ps/2 5.tasta A este PUTIN (pt ca putin este) stearsa. 6.motivul vanzarii: mi s'a bulit portul ps/2 (as cumpara un adaptor ps2 to usb dar n'are rost) 7.pretul este de 15 lei LINK PRODUCATOR
__________________ YM:ennzzzoooo/Vodafone:0720313066/Cosmote:0762569227 Half of little is better than half of nothing! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 Location: ploiesti | Quote:
recomand un user serios.super baiat. si apropo ennzzzoooo de ce nu intrebi?avem eu un adaptor ps2 la usb. akm cred ca e tarziu. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
![]() multumesc pt recomandare esti multumit de hdd? pt DR. L - trebuie sa "stie" USB? ce porcarie...DATELE DE CONTACT LE VEDETI IN SEMNATURA MEA
__________________ YM:ennzzzoooo/Vodafone:0720313066/Cosmote:0762569227 Half of little is better than half of nothing! Last edited by ennzzzoooo; 12-10-2008 at 00:34.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 Location: ploiesti | Quote:
hdd-ul este ok. si apropo ptr Dr.L E TARE FAZA CU O TASTATURA CARE SA STIE DE USB. NO OFFENSE..... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|