![]() |
| | #91 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 |
Frumusel laptopul tau dar din pacate n-ai sa reusesti sa vinzi un laptop folosit si fara garantie la pret de magazin . E adevarat ca e vorba de Acer si nu de TOSHIBA dar , in magazin , se gasesc laptop-uri de 17" cu video dedicat la preturi foarte apropiate de cat ceri tu pe jucaria ta . Dar faza e ca alea au garantie ... si , la ORICE LAPTOP, garantia conteaza enorm. In general, daca s-a bulit placa de baza sau placa video ... il vinzi pe piese decat sa platesti reparatia . Ca cineva sa fie tentat sa-l cumpere , pretul trebuie sa compenseze faptul ca NU E NOU, E FOLOSIT si N-ARE GARANTIE ... si , cu siguranta n-ai sa reusesti asta daca-l lasi cu 1 mil mai ieftin ca-n magazin . Nu risca nimeni 20 si ceva de milioane pentru o "reducere" de 1 mil . Eu l-as vrea dar am cumparat cam multe-n ultima vreme si nu mai stiu cum stau cu lichiditatile ... tocmai a trebuit sa ma-mprumut cu cateva sute de mii (ROL ) .. dar as fi oferit oricum undeva sub 20 mil .Vanzare buna !
__________________ CUMPAR Surse DeLUX DEFECTE !!! ................... VAND Baterie Laptop BENQ - 50 RON !!! .......................................................................... Vand Raritati : nVIDIA TNT2 M64 32MB PCI si Commodore 1571 , ................. Placi Video si Placi de Baza, Piese Laptop etc! | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
te ascult! fa-mi o oferta si poate mar tenta! dar sincer dami si cateva linkuri cu laptopurile care ai zis u ca sunt de 17 si are aceleasi caracteristici ca al meu! P.S numai blu-ray ala e o gramada de bani dar in fine sor mai fi ieftinit in ultima vreme cu criza asta! astept oferta ta! accept si schimburi + dif de bani daca e! ms
__________________ yee am luat bacuu | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
up!
__________________ yee am luat bacuu | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |