![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Sursa cu racire pasiva Thermaltake PurePower 350W (W0050)
O sursa foarte buna pentru obsedatii de calculatoare silentioase. Din nefericire, o data cu aparitia a unui al doilea calculator in camera, care nu are in dotare asa ceva, aceasta bijuterie a devenit inutila. Cateva referinte utile: PurePower Power Supply Series- Fanless PSU - aici gasiti toate informatiile tehnice; Sursa THERMALTAKE PurePower 350W (W0050) - Surse - Componente de baza - Calculatoare :: e-cumpara.ro - singurul pret pe care l-am putut gasi; KME Adaptor sursa 20-24 pini (LGA-775) - adaptorul necesar pentru cei care au placa de baza cu alimentare pe 24 de pini; eXtreme Power Supply Calculator Lite v2.5 - un site foarte util care va ajuta sa calculati cati watti consuma calculatorul vostru si daca aceasta sursa e destul de puternica pentru el. Atentie! Aceasta sursa are conector de 20 de pini. Pentru conectarea la placile de baza ce au alimentare pe 24 de pini exista un adaptor ieftin pe care il gasiti in link-ul de mai sus. Radiatorul extern care iese din carcasa este posibil sa nu se potriveasca la toare carcasele. Eu am modificat putin carcasa ca sa pot introduce sursa. Puteti vedea acest lucru in poze unde am desenat cercurile. In acele zone carcasa era rotunjita si a trebuit sa tai putin cu bomfaierul ca s-o fac patrata. A durat 10 minute. Deoarece este o sursa fara ventilatoare, temperatura in interiorul carcasei va creste si este necesar ca aerul sa circule in carcasa. Recomand coolerele Arctic Cooling PWM care sunt foarte silentioase si ieftine, posibil combinate cu un fan controller sau un soft care controleaza turatiile, gen SpeedFan. Sursa are PFC pasiv, o veste buna, deci, pentru cei care folosesc UPS-uri. Ii rog pe cei interesati sa verifice compatibilitatea cu sistemele lor pentru a nu exista probleme dupa vanzare. Pret: 350 lei Contact: Vodafone - 0726623011 Yahoo! - cristin_sc
__________________ Vodafone: 0726623011 Yahoo Messenger: cristin_sc | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
schimburi faci?
__________________ Ofer (gratuit ) invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.--------- [Cumpăr] SODIMM 2GB DDR2-800MHz SAMSUNG "If the world that we are forced to accept is false and nothing is true, then everything is possible." | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Momentan, nu. Astept sa vad ce impact vor avea noile Core i7 asupra preturilor procesoarelor Quad Core. S-ar putea sa fac schimb cu un procesor, o placa de baza sau cu RAM dar mai dureaza pana atunci.
|
| | #18 (permalink) | ||
|
garantie mai are ?
__________________ Ofer (gratuit ) invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.--------- [Cumpăr] SODIMM 2GB DDR2-800MHz SAMSUNG "If the world that we are forced to accept is false and nothing is true, then everything is possible." | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |