schimb bmw 316 i compact an 95 cu produse it...astept oferte ;)
Infoschimb bmw 316 i compact an 95 cu produse it...astept oferte ;)
o sa vin si cu poze...momentan masina este intrun parc la ploiesti...luni o sa pun si poze...apropo de anunt...masina a fost adusa din germania...si merge binesi nu dau pe un pc..pe mai multe componente sa fie la val masinii...
id ilincadragos
totusi si detaliibmw 316i an 1995,106 cp, 2 airbag, abs, servodirectie, inchidere centralizata, mp3, onglizi geamuri trapa electrice...merge impecabil si arata bine
multumesc ca va place threadu meu
![]()
Daca e din 95 cu siguranta o vei vinde cand va disparea taxa de poluare , eu iti ofer ce am in semnatura !!!
Cristian
id mess: foica_3d
0763645144
Prepare "the end" comes
sunt foarte curios cat consuma...
un Bmw din `95 intretinut intoarce multe capete pe strazi...numai sa nu fie tunat("accesorizat") in stil romanesc cum fac "bengosii"(nu m`am referit la al tau)...
ps: asta`i de sticky! idee geniala =))
cel mai galigan dintre cei adusi de berze...
fara dare de mita...
up! diseara si poze
am pus si poze
in continuare
Last edited by mache; 24-11-2008 at 18:20.
haisportivii
schimbi cu semnatura mea ???![]()
e in stare buna...merge perfect...la cat o evaluez decat pe privat
edited, free up ..
up!
up! masina se evalueaza in 2500 E
Ma intereseaza
spune si mie te rog :
1. Numar de km
2. ai carte service ?
3. accepti verificat masina si nr de km la automobile bavaria ?
4. are numere provizorii , sunt inca valabile ?
5. tu esti proprietarul pe acte ?
6. ce probleme are masina ? sau totul este perfect ?
Multumesc
up! valabil pana miercuri![]()
Care este motivul pentru care crezi ca trebuie sa mai lase la pret? Nu e frumos sa arunci o vorba si apoi sa ne lasi sa ne imaginam ce este mai rau.
Peste 99 de modele de carcase, baterii, display-uri Nokia, SE, Iphone, BlackBerry: http://forum.computergames.ro/44-gsm...on/page-3.html
Accesorii iPhone, cartele Gevey originale = 20 lei http://forum.computergames.ro/44-gsm...l#post43025330
lolozaur...nu mai las absolut nimik la pret...masina functioneaza perfect...daca nu se da pana miercuri am alte planuri cu ea
Bookmarks