![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
am un monitor 14 " are un an juma, de cand mi-am luat calculator techmedia , mere pana la 1024 io l-am tinut la 800x600, la 75 Hz acum mi-am luat un 17 inch ti-l dau l un milion de lei ( ieftin, zic io ) call me at : 094828234 mail me at : proka@home.ro
__________________ -> Visul este real atata timp cat dureaza. Diferenta o realizezi la trezire. N-ai putea spune acelasi lucru si despre Viata ? -> Wake up ! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: tzara visurilor frumoase |
Am un monitor de 14 si-l dau cu oricat (ei, nu chiar) numai sa scap de el! ------------------ When you'll get to hell, tell them I sent you! And you'll get a free group disscount!
__________________ He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... When you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you... | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
aici... sa-mi fie iertat, dar cred ca e si vina "administratiei", ca ar trebui inchise threadurile mai vechi de - sa zicem - un an, fie ca s-a incheiat, fie ca nu tranzactia respectiva. Daca se doreste o continuitate, sa se specifice intr-un nou thread ca este continuarea lui.... (care este).
__________________ Ocrotiti natura! Se recupereaza pt. o cauza nobila orice vechituri (sau nu!) de hardware aveti disponibile... ![]() Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita... In a world without walls and fences, who needs windows or gates? | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
si care e fraieru care l-a dezgropat?
__________________ Cand esti bun, nimeni nu-si aminteste, cand esti rau, nimeni nu uita... | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |