![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Packard Bell nou cu Apple/Vaio
Se vinde sau schimbă laptop Packard Bell (mâine mă uit pe cutie și spun exact modelul), folosit o zi maxim, primit cadou de la o amică care îl luase pentru ea dar nu merge instalat XP (sau nu știu eu) și îi e cam inutil. Uitați-vă la nick și vă dați seama că nu sunt fan PC. Se schimbă însă cu un Sony Vaio pe care să meargă XP-ul. (pe laptopul ăsta nu știu cum se pune XP) Bineînțeles, dacă cineva are un iBook, Powerbook, Macbook, iMAC nu zic nu, PC ca și unitate + LCD.. merge dar să fie bună de cadou .Specificații: 15.4 țoli, 2.0 Intel CoreDuo, 4GB DDR, 160GB HDD, Webcam, WiFi, Display Glossy, etc. -Software preinstalat: Windows Vista Home Basic -Starea - Impecabil cu cutie. -Garanție - 24 de luni + Factură. -Discuri Recovery. -Baterie - Ca nouă, 3h, încărcător. -Preț informativ (prefer schimbul adică): 2000RON. Contestațiile referitoare la prețul meu se fac pe PM, cu un link, desigur de la un magazin online. Nu accept comparații gen 'Acerul care are în plus 9000GB e mai ieftin'. Nu sunt afectat de criză deci vă rog să nu îmi oferiți mâine 900RON că nu mă interesează. Poze HQ la cerere deși nu își au rostul, mă rog. P.S.: Laptopul are o valoare și simbolică pentru că a detectat faptul că router-ul meu WiFi e defect, nu mergeau unele pagini, nu se conecta la IM. Mi-au schimbat domnii router-ul și merge. Asta ca offtopic ![]() Locație - NUMAI București. Last edited by Apple; 01-04-2009 at 23:54.. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Daca vrei, ma incumet eu sa incerc sa-i pun XP. Are unitate optica, nu?
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Off topic asa, pt a instala xp-ul trebuie sa intrii in boot si sa setezi AHCI in IDE .
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |